Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben kacar yarın eşimin iş geregi erken evden cıkıp salona beni bırakacak cantamı hazır edeyim
Yarın tartınızda bol gülücükler eksik olmasın esen kalın.
Kendimi yeni kapanış kelimesi bulmuş haber spikerleri gibi hissettim

hadi bakalım inşallah sabah hepimiz güzel rakamlar görürüz

neden oldu ki acaba anlamadım. ben karataya başladığımda 1 hafta sonunda mutlaka bunu yaşıyorum. kan şekerimi hiç oynatmadım oysaki. anlamadım gitti.
Dayan canım bir süre sonra yeme alışkanlığını kabul eder vücudun bence bak ben meyve tabağı hazırlıyorum eşime şu an yiyecek miyim aslaaaa onca emeğime yazık olur sonra, Allah muhafaza

Kuzum yarin guzel rakamlar gelecek senden, cumanin gelisi persembeden belli olur derler . Bol ponponlu eksiler ile gelelim hepimizde .

Hayirli geceler

Kuzum yarin guzel rakamlar gelecek senden, cumanin gelisi persembeden belli olur derler . Bol ponponlu eksiler ile gelelim hepimizde .

Hayirli geceler
Bugünkü kapanış istedigim gibi olmadı bol prolu oldu bakalım tartıya nasıl yansıyacak inşallah hepberaber güzel rakamlar görürüz :)))
İyi geceler hemşom

Sarayca m naber nasılsın pas vermiyorsun kuzum artık hiç
Askolsun kuzum senin gibi tatli birine pas vermemek olur mu. Her daim seviliyorsun

Iyiyim hamdolsun. Acliktan basim donuyor ne zor bir durum persembe olmasa bir seyler yerdim ama olmaz yememeliyim. Sporada kalkamadim usengeclik var. Yarin 55 leri gorursem mezun olacagim sanirim .

Sen nasilsin canim. Yarina bomba bir rakam bekliyorum senden.

Dayan canım bir süre sonra yeme alışkanlığını kabul eder vücudun bence bak ben meyve tabağı hazırlıyorum eşime şu an yiyecek miyim aslaaaa onca emeğime yazık olur sonra, Allah muhafaza
yok zaten ben de yemem bu saatte. yarın diyom ben

yok sıkıntı yaşamıyorum pek ben. Karbon derken ne mesela? Ekmek mi?
simit ve makarna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…