neden oldu ki acaba anlamadım. ben karataya başladığımda 1 hafta sonunda mutlaka bunu yaşıyorum. kan şekerimi hiç oynatmadım oysaki. anlamadım gitti.Bilemedim canım yemesen daha iyi olur
Diyet evlilik yıl dönümünde olan serüveni başarıyla gectiolsun bak güzel geçmiş akşamın
Sağol hemşomNice yillara hemsom.
Gecmis olsun canımGelelim spora bugün tansiyonum düştü pek sporum yok gibi ama yazınca görcez pointi
Koşu:20*4= 80
Yürüyüş: 20*2=40
Egzersiz: 80*3=240
Pilates: 15*3=45
TOPLAM:405 point
iyi yinede fena değilmiş
Ben kacaryarın eşimin iş geregi erken evden cıkıp salona beni bırakacak cantamı hazır edeyim
Yarın tartınızda bol gülücükler eksik olmasın esen kalın.
Kendimi yeni kapanış kelimesi bulmuş haber spikerleri gibi hissettim
Dayan canım bir süre sonra yeme alışkanlığını kabul eder vücudun benceneden oldu ki acaba anlamadım. ben karataya başladığımda 1 hafta sonunda mutlaka bunu yaşıyorum. kan şekerimi hiç oynatmadım oysaki. anlamadım gitti.
Kuzum yarin guzel rakamlar gelecek senden, cumanin gelisi persembeden belli olur derler . Bol ponponlu eksiler ile gelelim hepimizde .Ben kacaryarın eşimin iş geregi erken evden cıkıp önce beni salona bırakacak cantamı hazır edeyim
Yarın tartınızda bol gülücükler eksik olmasın esen kalın.
Kendimi yeni kapanış kelimesi bulmuş haber spikerleri gibi hissettim
Bugünkü kapanış istedigim gibi olmadı bol prolu oldu bakalım tartıya nasıl yansıyacak inşallah hepberaber güzel rakamlar görürüz :)))Kuzum yarin guzel rakamlar gelecek senden, cumanin gelisi persembeden belli olur derler . Bol ponponlu eksiler ile gelelim hepimizde .
Hayirli geceler
Askolsun kuzum senin gibi tatli birine pas vermemek olur mu. Her daim seviliyorsun
Pro olmasi iyi olmus. Bence iyi bir sonuc alacaksin.Bugünkü kapanış istedigim gibi olmadı bol prolu oldu bakalım tartıya nasıl yansıyacak inşallah hepberaber güzel rakamlar görürüz :)))
İyi geceler hemşom
yok sıkıntı yaşamıyorum pek ben. Karbon derken ne mesela? Ekmek mi?lily im sen de hiç karbo isteği oldu mu? benim canım karbo çekiyor şimdi
Eger öyle ise şimdiye kadar yanlış hesapladım ben 2 ile carpılıyor biliyodumKoşu çarpı 4 mü arkadaşlar? ben 3 biliyordum
Öyleyse pointim değişecek galiba
yok zaten ben de yemem bu saatte. yarın diyom benDayan canım bir süre sonra yeme alışkanlığını kabul eder vücudun bencebak ben meyve tabağı hazırlıyorum eşime şu an yiyecek miyim aslaaaa onca emeğime yazık olur sonra, Allah muhafaza
simit ve makarnayok sıkıntı yaşamıyorum pek ben. Karbon derken ne mesela? Ekmek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?