Hay Allah yeme kuzum yeme. Bu saatte hemdeyok zaten ben de yemem bu saatte. yarın diyom ben
simit ve makarna
Kuzum diyet işi zor iş. Herkes kilo veremiyor. Iradeli olan kazaniyor. Illa karatay yapmak zorunda degilsin kendine gore liste hazirlayabilirsin ama sakin ola birakma.karatayda da insan yumurtadan bıkıyor
Oyy kuzumAskolsun kuzum senin gibi tatli birine pas vermemek olur mu. Her daim seviliyorsun
Iyiyim hamdolsun. Acliktan basim donuyor ne zor bir durum persembe olmasa bir seyler yerdim ama olmaz yememeliyim. Sporada kalkamadim usengeclik var. Yarin 55 leri gorursem mezun olacagim sanirim .
Sen nasilsin canim. Yarina bomba bir rakam bekliyorum senden.
Bende 3 biliyordum kuzumEger öyle ise şimdiye kadar yanlış hesapladım ben 2 ile carpılıyor biliyodum
ŞimdiAhu060812 gelir
Koşu bandımı ,sadece koşmak mı oldugunu söyler
Yok kuzum yarın da yokyok zaten ben de yemem bu saatte. yarın diyom ben
simit ve makarna
valla zaten tamamen karatay yapamam. ya da şöyle diyeyim: kaçamaklı karatay yaparım. çünkü her sabah yumurtadan bıkkınlık geliyor. akşam sürekli et de rahatsızlık veriyor. istemiyorum. bir de malum çalıştığım için herşey işyerinde yenmiyor. götürmek zor oluyor. glisemik indeksi düşük menülerle mümkün olduğunca devam edeyim diyorum. arada da katıksız karatay. öyle böyle inerim sanırım.Kuzum diyet işi zor iş. Herkes kilo veremiyor. Iradeli olan kazaniyor. Illa karatay yapmak zorunda degilsin kendine gore liste hazirlayabilirsin ama sakin ola birakma.
accuk yerimYok kuzum yarın da yoklütfen iradene sahip oll
bugün komşunun çocuğu elinde simitle geldiyok zaten ben de yemem bu saatte. yarın diyom ben
simit ve makarna
Sizin komsu diyet dusmani tasinin siz ordanbugün komşunun çocuğu elinde simitle geldikoktu mis gibi aslında. Arada makarna da yiyesim geliyor. Ama dayanılmaz derecede değil. Sonra hemen geçiyor. Bende tatlı isteği oluyor. Başladığımdan beri meyve de dahil olmak üzere sıfır şeker takiliyorum. Dolayısıyla canım tatlı çekiyor. Ama biliyorum karbonhidrattan bile daha ters karataya. Düzenim tutmuşken ve durumdan memnunken bozmak istemiyorum. Direniyorum.
Sende onlarin balkonlarina brokoli at. Kapilarina börülce birakbugün komşunun çocuğu elinde simitle geldikoktu mis gibi aslında. Arada makarna da yiyesim geliyor. Ama dayanılmaz derecede değil. Sonra hemen geçiyor. Bende tatlı isteği oluyor. Başladığımdan beri meyve de dahil olmak üzere sıfır şeker takiliyorum. Dolayısıyla canım tatlı çekiyor. Ama biliyorum karbonhidrattan bile daha ters karataya. Düzenim tutmuşken ve durumdan memnunken bozmak istemiyorum. Direniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?