Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oyy kuzum sağol iyiyim canım bu günümüze şükürler olsun
inşallah 55 leri görür mezun olursun canım benim
Bakalım kuzum yarın ne görecem tartıda hayırlısı

Eger öyle ise şimdiye kadar yanlış hesapladım ben 2 ile carpılıyor biliyodum
Şimdi Ahu060812 gelir
Koşu bandımı ,sadece koşmak mı oldugunu söyler
Bende 3 biliyordum kuzum spor kaptanlarımız söyler görünce canım
Bu arada mutlu huzurlu sağlıklı nice yıllara canım

Kuzum diyet işi zor iş. Herkes kilo veremiyor. Iradeli olan kazaniyor. Illa karatay yapmak zorunda degilsin kendine gore liste hazirlayabilirsin ama sakin ola birakma.
valla zaten tamamen karatay yapamam. ya da şöyle diyeyim: kaçamaklı karatay yaparım. çünkü her sabah yumurtadan bıkkınlık geliyor. akşam sürekli et de rahatsızlık veriyor. istemiyorum. bir de malum çalıştığım için herşey işyerinde yenmiyor. götürmek zor oluyor. glisemik indeksi düşük menülerle mümkün olduğunca devam edeyim diyorum. arada da katıksız karatay. öyle böyle inerim sanırım.

Yok kuzum yarın da yok lütfen iradene sahip oll
accuk yerim çok değil

yok zaten ben de yemem bu saatte. yarın diyom ben

simit ve makarna
bugün komşunun çocuğu elinde simitle geldi koktu mis gibi aslında. Arada makarna da yiyesim geliyor. Ama dayanılmaz derecede değil. Sonra hemen geçiyor. Bende tatlı isteği oluyor. Başladığımdan beri meyve de dahil olmak üzere sıfır şeker takiliyorum. Dolayısıyla canım tatlı çekiyor. Ama biliyorum karbonhidrattan bile daha ters karataya. Düzenim tutmuşken ve durumdan memnunken bozmak istemiyorum. Direniyorum.

Sizin komsu diyet dusmani tasinin siz ordan

Sende onlarin balkonlarina brokoli at. Kapilarina börülce birak

Salı;
  • 2 saat yüzme; 120*2=240
  • 40 dakika tempolu yürüyüş; 40*2=80
  • 1 saat normal yürüyüş; 60
Toplam; 380

Çarşamba;
  • 2 saat yüzme; 120*2=240
  • 30 dakika koşu; 30*4=120
  • 1.45 dakika normal yürüyüş; 105
Toplam; 465

Perşembe;
  • yarım saat yüzme; 30*2=60
  • 46 dakika leslie;46*2=93
Toplam:153

Ahu060812

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…