Ünide sınıftan bi arkadaşım vardı. Oğlanla yarışıyorduk neyime güveniyorsam... Ben aç kaldım resmen 2 haftada 3 kilo verebilmiştim. O çocuk okulda tostları götüre götüre 6 kiloya yakın vermişti... İkiye katladı resmen beni... Geçen de aradı kız dombili napıyorsun diye
Yok canım benimkinin boyda kiloda var boy:187 kilo:93 onun azcık vermesi lazım
evet az pompon vardı bu hafta gözümden kaçmadıBıraktığım yerden geçmişe bakayım , hep göz ucu oluyor ..pon ponları bile layıkıyla sallayamadım kusura bakmayın canlar
İnsülin demiştin de abla acıkmadın mı sabah 2 şeftali yiyince?Bu gün halalı ilk menüm
Sabah
Saat 7:30 1 kahve
Spordan sonra meyveli bir kahvaltı yaptım farklılık olsun dedim 2 şeftali
Öğlen
Kahvaltının devamı oldu biraz
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 yumurtayla yagsız melemen
Ara yok
Aksam
Ĺimonlu zeytinyaglı kabak
3-4 kaşık yogurt
Ara sanırım bir kahve ve soda yada hiçbiri
Ausencia
Megene salonunda bugün
30 dakika koşu bandı=60
30 dakika kondisyon bisiklet=60
30 dakika egzersiz=90
Toplam 210
Ahu060812
Erkeklerin metası bizden hızlı calışır ve listeleri bizden farklı olur bazen 2000 kaloriyi bulurÜnide sınıftan bi arkadaşım vardı. Oğlanla yarışıyorduk neyime güveniyorsam... Ben aç kaldım resmen 2 haftada 3 kilo verebilmiştim. O çocuk okulda tostları götüre götüre 6 kiloya yakın vermişti... İkiye katladı resmen beni... Geçen de aradı kız dombili napıyorsun diye
59 a göz kırpıyorum dedim de inanmadı. En son gördüğünde 76 ydımErkeklerin metası bizden hızlı calışır ve listeleri bizden farklı olur bazen 2000 kaloriyi bulur
Kimiş dombili gel gör deseydin
Zaten kahvaltıyı hemen hemen 10:30 yaptım evde isler vardı biraz burayaİnsülin demiştin de abla acıkmadın mı sabah 2 şeftali yiyince?
Menün şahane ona laf yok bu arada
Dönem dönem bende de oluyor o spordan sonra acıkma durumu abla. Özellikle sabah yaptığım sporlarda. Akşam yapınca açlık hissim gidiyor ama sabah yapınca hemen acıkıyorum. Bilimsel açıklaması nedir bilmiyorum hiç. Bilen biri aydınlatsa keşkeZaten kahvaltıyı hemen hemen 10:30 yaptım evde isler vardı biraz buraya
Takıldım 12 oldu hemen melemeni yaptım ondan hissetmedim
Ben insülin direcin galiba yavaş yavaş kırılıyor ama spordan sonra ilaki aclık hisediyorum halen malesef :/
Şu erkekler bizdede patavatsız oluyor ya59 a göz kırpıyorum dedim de inanmadı. En son gördüğünde 76 ydım
Bana dombili diyen arkadaşı ne görecem boşversene ablaŞu erkekler bizdede patavatsız oluyor yao gelene kadar 55 olursun
ay kaptaniçem sanırım takım içi baktımda bütünnnnnnnnnn herkes arasında 1.de benim
O nasil oldu beee1.23 nasil ayni tutar bu senin fertigo olmus benimde ishal olmus halim igde igrenclesmek istemezdim ama gercek bu
Aus bana iyisin demis antalya sicagi nelere kadir
Teşekkür ederim canım,
benim sporlar 200 zor buluyor bazen oda yok
gitmiyorum fatmam buradayım, listede çıksaydım da devam edecektim, akıllandım artık, yediğim sürece hemen alıyorum çünkü
iyi tatiller canım,
eline sağlık kaptanım,
bu hafta kilo bildirmeyeceğim, cumaya sürpriz olsun
geçmişi okuyamadım, düzeltildi mi bilmiyorum ama ahunun bu haftaki kilosu 68.7 olmalı sanırım. Yanlış yazılmış.
kızlar ben yavaştan çıkıyorum,internetimin ve vakitimin olduğu müddetçe uğramaya çalışırım,sizleri hepinizi tek tek öpüyorum,burayı çok özliycem,net olmasada 5 eylülde geri gelebilirim,hepiniz allaha emanet olun,sizleri seviyorum
ve umarım buluşma planlarımız gerçekleşir kapanımla
97.6-77.5 =20.1
Takıma geleli 4 ay yakın
Önce 10 kiloya sevinmistim şimdi 20 inşallah 30 da görürüm
bende 15 mart gibi 68 kg ile başlamıştım 5 ayda 12 kg uçtu gitti
aynen devam edeceğimi biliyorsun kaptan azmimi de biliyorsun diye düşünüyorum benim için listeye girme zamanıdır merak etme kilo almam yada sabit kalmam hiç ama eğer ki bir süre daha beklemek istersen sonuna kadar saygı duyarım
Ausencia önümüzdeki cuma da tartı güzel sonuç verirse listeye geri dönerim ben :) bu eskilerden liste mahrum kalmasın karataya devam
Masallah takim cosmus.
Eee bu kadar ozerili bi kaptanimiz ve yardimcilarina da boyle bi takim yakisir.
Herkesi cani gonulden twbrik ediyorum.
Tebrikler icinde cok cok tesekkur ediyorum.
Metana göre kızıyor kaptan. Mesela ben bir iki kez yedim. Sopa görmedimEfser ' e kızmasına da şaşırdım onun da meta iyi aslında. Ama şu var hiç sabitle ya da artıyla gelmedim. bi de anlaşmamız vardı. dondurma varsa kalkıp yarım saat göbek atıyordum. Her top için yarım saat
Benim de 1 haftalık yemek listem var tartıda 55'i gördükten sonra. Zaten kilomu 58'de sabitlemek niyetindeyim. O 3 kiloyu da sevdiğim şeyleri yiyerek alacam. Vicdan azabı duymadan. Şimdiden isteyip de yiyemediğim şeyleri yazıyorum ajandama
Bu gün halalı ilk menüm
Sabah
Saat 7:30 1 kahve
Spordan sonra meyveli bir kahvaltı yaptım farklılık olsun dedim 2 şeftali
Öğlen
Kahvaltının devamı oldu biraz
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 yumurtayla yagsız melemen
Ara yok
Aksam
Ĺimonlu zeytinyaglı kabak
3-4 kaşık yogurt
Ara sanırım bir kahve ve soda yada hiçbiri
Ausencia
Megene salonunda bugün
30 dakika koşu bandı=60
30 dakika kondisyon bisiklet=60
30 dakika egzersiz=90
Toplam 210
Ahu060812
Özledikbende yapayım geleyim
Karatay teyze akşam yapılan sporu tavsiye ettigini okumuştum.Gecenlerde kas ağrılarımı araştırdıgım yerde 16-19 arası yapılan spor daha makmülmüş diye okudum ne kadar doğru bilmiyorumDönem dönem bende de oluyor o spordan sonra acıkma durumu abla. Özellikle sabah yaptığım sporlarda. Akşam yapınca açlık hissim gidiyor ama sabah yapınca hemen acıkıyorum. Bilimsel açıklaması nedir bilmiyorum hiç. Bilen biri aydınlatsa keşke
Valla bugünkü 200 gr etkisi kesin onunCanımmmm hevesini kaçırmak gibi olmasın da orada bir 3.33 görüyorum ben60kiloyum a ait
Amaaaaaaaaaa
Muhteşem bir 2.lik sana ait tabii ki de
@Lunya nın ilk yenilişi mi bu
yahuuuuu pes yani heeee ... anlaşsanız aranızda matematik uymaz bu kadar .... 1.23 ..vay vay vay ...
Amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şampiyon sensin
Kötüsün bonus berbatsın
yüreğime indirmeyecek her türlü süprize açığımmmm hele ki 55 görmeme ohmmmmmmmmmmmmm mesajına bayıldım
ahh ahhhh iki haftadır ahunun kilosunu yanlış giriyorum .... fark doğru yüzde doğru da ... bu seferde 1 kilosunu yemişim
sağolasın tatlım
hayırlı yolculuklar canım
buralardayım , buralarda olmaya devam ettiğim sürece haber bekliyorum
Tamam canım , bende hırsını ve azmini isteğini takdir ettiğim için sordum ... yüzdenle şov yapabilecek bireysele oynayacak kapasiten bile var.
O zaman listedesin artık .
1 hafta sonucun 1.5 kilo olacak yani
bende seni tekrar tebrik ederim tatlım amaaaaaa esmer 5 kaşıklarını gördüm maalesef .
cız değil aslında ama miktar fazla ve şişirebilir .
Aman dikkat nisam
yediğini yak sorun yok.felsefe bu ...metan yakmayangillerdense yeme :))))
efser spordan çok uzaktı o zaman ... öyle anımsıyorum .
benim taktik tavsiye edilir şiddetle.
52 ye in ..yayıla yayıla tatil yap ....55-56 dönüş hiç üzmez beni.
halan harika zamanda gelmş .... düşün ki bugünkü bildiriminde halanın sökmeme etkisi de vardı.
haftaya yine bombastikkkkkkkkkkkkkkkkk
16-19 arası sporu şöyle yorumladım. gün içinde aşermelerin kaçamakların en yoğun yapıldığı saatlerden biriymiş. O saatlerde spor yapmak kaçamaktan uzaklaştırır herhalde.Karatay teyze akşam yapılan sporu tavsiye ettigini okumuştum.Gecenlerde kas ağrılarımı araştırdıgım yerde 16-19 arası yapılan spor daha makmülmüş diye okudum ne kadar doğru bilmiyorum
Benim normalde obezkende :/ gece yeme huyum yoktu öyle gece gece aşerdigimi hiç hatırlamam çay bile icmeyiz ailecek akşam yemekten sonra meyve sonra mutfagı topla herkes odasına onun için şuanda bana en mantıkli zaman dilimi galiba akşam aslinda üyeligimi akşama kaydırayım dedimde o da okullar acılırsa yine ters zaman olur düşüncesiyle vaz geçtim
Olabilir. ama karatayı net hatırlıyorum akşam yemeginden sonra spor diyordu.16-19 arası sporu şöyle yorumladım. gün içinde aşermelerin kaçamakların en yoğun yapıldığı saatlerden biriymiş. O saatlerde spor yapmak kaçamaktan uzaklaştırır herhalde.
kızlar ben yavaştan çıkıyorum,internetimin ve vakitimin olduğu müddetçe uğramaya çalışırım,sizleri hepinizi tek tek öpüyorum,burayı çok özliycem,net olmasada 5 eylülde geri gelebilirim,hepiniz allaha emanet olun,sizleri seviyorum
ve umarım buluşma planlarımız gerçekleşir kapanımla
97.6-77.5 =20.1
Takıma geleli 4 ay yakın
Önce 10 kiloya sevinmistim şimdi 20 inşallah 30 da görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?