Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu gün halalı ilk menüm
Sabah
Saat 7:30 1 kahve
Spordan sonra meyveli bir kahvaltı yaptım farklılık olsun dedim 2 şeftali
Öğlen
Kahvaltının devamı oldu biraz
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 yumurtayla yagsız melemen
Ara yok
Aksam
Ĺimonlu zeytinyaglı kabak
3-4 kaşık yogurt
Ara sanırım bir kahve ve soda yada hiçbiri
Ausencia
Megene salonunda bugün
30 dakika koşu bandı=60
30 dakika kondisyon bisiklet=60
30 dakika egzersiz=90
Toplam 210
Ahu060812

Yok canım benimkinin boyda kiloda var boy:187 kilo:93 onun azcık vermesi lazım
Ünide sınıftan bi arkadaşım vardı. Oğlanla yarışıyorduk neyime güveniyorsam... Ben aç kaldım resmen 2 haftada 3 kilo verebilmiştim. O çocuk okulda tostları götüre götüre 6 kiloya yakın vermişti... İkiye katladı resmen beni... Geçen de aradı kız dombili napıyorsun diye

İnsülin demiştin de abla acıkmadın mı sabah 2 şeftali yiyince?
Menün şahane ona laf yok bu arada

Erkeklerin metası bizden hızlı calışır ve listeleri bizden farklı olur bazen 2000 kaloriyi bulur
Kimiş dombili gel gör deseydin

İnsülin demiştin de abla acıkmadın mı sabah 2 şeftali yiyince?
Menün şahane ona laf yok bu arada
Zaten kahvaltıyı hemen hemen 10:30 yaptım evde isler vardı biraz buraya
Takıldım 12 oldu hemen melemeni yaptım ondan hissetmedim
Ben insülin direcin galiba yavaş yavaş kırılıyor ama spordan sonra ilaki aclık hisediyorum halen malesef :/

Dönem dönem bende de oluyor o spordan sonra acıkma durumu abla. Özellikle sabah yaptığım sporlarda. Akşam yapınca açlık hissim gidiyor ama sabah yapınca hemen acıkıyorum. Bilimsel açıklaması nedir bilmiyorum hiç. Bilen biri aydınlatsa keşke

ay kaptaniçem sanırım takım içi baktımda bütünnnnnnnnnn herkes arasında 1.de benim

Canımmmm hevesini kaçırmak gibi olmasın da orada bir 3.33 görüyorum ben 60kiloyum a ait

Amaaaaaaaaaa

Muhteşem bir 2.lik sana ait tabii ki de

@Lunya nın ilk yenilişi mi bu

O nasil oldu beee 1.23 nasil ayni tutar bu senin fertigo olmus benimde ishal olmus halim igde igrenclesmek istemezdim ama gercek bu

yahuuuuu pes yani heeee ... anlaşsanız aranızda matematik uymaz bu kadar .... 1.23 ..vay vay vay ...

Amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şampiyon sensin
Aus bana iyisin demis antalya sicagi nelere kadir

Kötüsün bonus berbatsın

yüreğime indirmeyecek her türlü süprize açığımmmm hele ki 55 görmeme ohmmmmmmmmmmmmm mesajına bayıldım

geçmişi okuyamadım, düzeltildi mi bilmiyorum ama ahunun bu haftaki kilosu 68.7 olmalı sanırım. Yanlış yazılmış.

ahh ahhhh iki haftadır ahunun kilosunu yanlış giriyorum .... fark doğru yüzde doğru da ... bu seferde 1 kilosunu yemişim
sağolasın tatlım

hayırlı yolculuklar canım

buralardayım , buralarda olmaya devam ettiğim sürece haber bekliyorum

97.6-77.5 =20.1
Takıma geleli 4 ay yakın
Önce 10 kiloya sevinmistim şimdi 20 inşallah 30 da görürüm

bende 15 mart gibi 68 kg ile başlamıştım 5 ayda 12 kg uçtu gitti

Tamam canım , bende hırsını ve azmini isteğini takdir ettiğim için sordum ... yüzdenle şov yapabilecek bireysele oynayacak kapasiten bile var.

O zaman listedesin artık .

Ausencia önümüzdeki cuma da tartı güzel sonuç verirse listeye geri dönerim ben :) bu eskilerden liste mahrum kalmasın karataya devam

1 hafta sonucun 1.5 kilo olacak yani

Masallah takim cosmus.
Eee bu kadar ozerili bi kaptanimiz ve yardimcilarina da boyle bi takim yakisir.
Herkesi cani gonulden twbrik ediyorum.
Tebrikler icinde cok cok tesekkur ediyorum.

bende seni tekrar tebrik ederim tatlım amaaaaaa esmer 5 kaşıklarını gördüm maalesef .
cız değil aslında ama miktar fazla ve şişirebilir .
Aman dikkat nisam

yediğini yak sorun yok.felsefe bu ...metan yakmayangillerdense yeme :))))
efser spordan çok uzaktı o zaman ... öyle anımsıyorum .

benim taktik tavsiye edilir şiddetle.
52 ye in ..yayıla yayıla tatil yap ....55-56 dönüş hiç üzmez beni.

halan harika zamanda gelmş .... düşün ki bugünkü bildiriminde halanın sökmeme etkisi de vardı.
haftaya yine bombastikkkkkkkkkkkkkkkkk

Özledik bende yapayım geleyim

Karatay teyze akşam yapılan sporu tavsiye ettigini okumuştum.Gecenlerde kas ağrılarımı araştırdıgım yerde 16-19 arası yapılan spor daha makmülmüş diye okudum ne kadar doğru bilmiyorum
Benim normalde obezkende :/ gece yeme huyum yoktu öyle gece gece aşerdigimi hiç hatırlamam çay bile icmeyiz ailecek akşam yemekten sonra meyve sonra mutfagı topla herkes odasına onun için şuanda bana en mantıkli zaman dilimi galiba akşam aslinda üyeligimi akşama kaydırayım dedimde o da okullar acılırsa yine ters zaman olur düşüncesiyle vaz geçtim

Valla bugünkü 200 gr etkisi kesin onun çünkü dün 77.3 gördüm

16-19 arası sporu şöyle yorumladım. gün içinde aşermelerin kaçamakların en yoğun yapıldığı saatlerden biriymiş. O saatlerde spor yapmak kaçamaktan uzaklaştırır herhalde.

Bizde seni seviyoruz canım

97.6-77.5 =20.1
Takıma geleli 4 ay yakın
Önce 10 kiloya sevinmistim şimdi 20 inşallah 30 da görürüm

Maşallah tebrikler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…