Teşekkürler tatlımBizde seni seviyoruz canım
Maşallah tebrikler canım
Kaptan her gün abartılı yiyor musun yoksa kıstığın oluyor mu şu an? diyet psikolojisinden hiç çıkamayacam sanıyorum...Canımmmm hevesini kaçırmak gibi olmasın da orada bir 3.33 görüyorum ben60kiloyum a ait
Amaaaaaaaaaa
Muhteşem bir 2.lik sana ait tabii ki de
@Lunya nın ilk yenilişi mi bu
yahuuuuu pes yani heeee ... anlaşsanız aranızda matematik uymaz bu kadar .... 1.23 ..vay vay vay ...
Amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şampiyon sensin
Kötüsün bonus berbatsın
yüreğime indirmeyecek her türlü süprize açığımmmm hele ki 55 görmeme ohmmmmmmmmmmmmm mesajına bayıldım
ahh ahhhh iki haftadır ahunun kilosunu yanlış giriyorum .... fark doğru yüzde doğru da ... bu seferde 1 kilosunu yemişim
sağolasın tatlım
hayırlı yolculuklar canım
buralardayım , buralarda olmaya devam ettiğim sürece haber bekliyorum
Tamam canım , bende hırsını ve azmini isteğini takdir ettiğim için sordum ... yüzdenle şov yapabilecek bireysele oynayacak kapasiten bile var.
O zaman listedesin artık .
1 hafta sonucun 1.5 kilo olacak yani
bende seni tekrar tebrik ederim tatlım amaaaaaa esmer 5 kaşıklarını gördüm maalesef .
cız değil aslında ama miktar fazla ve şişirebilir .
Aman dikkat nisam
yediğini yak sorun yok.felsefe bu ...metan yakmayangillerdense yeme :))))
efser spordan çok uzaktı o zaman ... öyle anımsıyorum .
benim taktik tavsiye edilir şiddetle.
52 ye in ..yayıla yayıla tatil yap ....55-56 dönüş hiç üzmez beni.
halan harika zamanda gelmş .... düşün ki bugünkü bildiriminde halanın sökmeme etkisi de vardı.
haftaya yine bombastikkkkkkkkkkkkkkkkk
Onu bende düşünüyorum galiba böyle yaşıyacagımKaptan her gün abartılı yiyor musun yoksa kıstığın oluyor mu şu an? diyet psikolojisinden hiç çıkamayacam sanıyorum...
Kaptan her gün abartılı yiyor musun yoksa kıstığın oluyor mu şu an? diyet psikolojisinden hiç çıkamayacam sanıyorum...
Bozulan o değil canım ben annem gildeyjm de o tartı bozuldu annem gilin yani
Bugün salona cıtoz bir kız geldi kilo almak için bende serümla verme kolayım olsaydı hepsini sana verirdimGunesinKizi35 sana birazcik furabilirmiyim listeye girdigin kilo icin?
Ne kadinlar var ya rabbim
Tamam kuzum gecmisi okumadım. bugün senle konuştuk acaba yine benim dalgınlıgamı geldi soruyu yanlışmı anladım diye düşündüm bir anBozulan o değil canım ben annem gildeyjm de o tartı bozuldu annem gilin yani
Buluşalımmm. Sıfırdan başladın ya hani bu hafta. O yüzden artı temizledim diye bakma bence.
Buluşalımmm. Sıfırdan başladın ya hani bu hafta. O yüzden artı temizledim diye bakma bence.
Tebrik ederim ex mortim yeni ortimm... Çok centilmence yarıştığımızı düşünmekteyim
Tamam kaptanım. Yürüyüşe çıkacam onu bekliyorum ben de... Dediğin gibi 1 saat bekler paylaşırım***7.TAKIM 530. ETAP***
Ahu060812 (69.5/68.7/0.8/%1.15)
Efser (78.9/77.5/1.4/%1.77)
ErSeSi (68.4///%)kilosu sabit.
White Lily (77/75.6/1.4/%1.82)
_SARAYCA_ (56.4/56.0/0.4/%0.71)
igdedali (65.2/64.4/0.8/%1.23)
suspushanimcim (70.3/69.2/1.1/%1.56)
GunesinKizi35 (51.6/50.6/1/%1.94 )Yeni Üye.Başl.Trh.26 Temmuz.Başl.Kilo 53.5.Hedef Kilo 48
7. Takım Ortalaması %1.273
igdedali CANIM şimdilik burdayım ... liste paylaşımı 20:00 e kadar ama son dk ya kalmalayım ...
tripliden haber gelmezse 1 saate kadar paylaşırız .o da girmek isterse haftaya kalır yine güzel bir sonuç ile ...
Oldu ki yokum , bu şekilde 6. ve 8. takımın arasına kopyalayıp paylaşım yapılıyor son listeden ....
Bu akşam halledeyim o işi deiğdem sizinki ile beraber varsa kapışanlar onları ayarlarsın sen değil mi tatlım
herkesi şöyle kıran kırana karşılaştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?