Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ahhh ahhh ErSeSi sadece kaybettiğin 400 gr korusaydın perşembeden cumaya 1. oluyorduk bu hafta ...sadece gördüğün 400 gr korumak ...

İşte bu yüzden diyorum listede olmak ayrı sorumluluk.
Listede olmak arın sınava girecek bir öğrenci olmak değil.
Sınavdan 0 alsan da sorumluluk ve sonuç seni bağlıyor orda...
Listede olmak grup münazarası gibi ...bir kişi kopunca karşı takım kazanıyor işte .

Benim meta nasıl acaba? Ona göre yesem

Hedefi dondurmayla kutluyacagım tek sevdigim tatlıdır :/
İnşallah abla inşallah beraber yeriz :))

Hani siz sporda eliptik falan yaziyonuz ya bu normal bisikletten farkli olan dimi?
Beyyyle kollari olan hah iste ikisinin puani aynimi?

Birde parklarda var onlarda is gorurmu? Yapaniniz deneyeniniz varmi?
Kollu olan evet canım. 3 le çarpılıyor. Parktakileri denemedim ama benim evdekinin ayar düğmesi var zorlaştırmak için

Dombili dediğin Hayrişe dön bir de şimdi bak diyeydin ya

Tamam canım , bende hırsını ve azmini isteğini takdir ettiğim için sordum ... yüzdenle şov yapabilecek bireysele oynayacak kapasiten bile var.

O zaman listedesin artık .

Teşekkürler kaptan

Hani siz sporda eliptik falan yaziyonuz ya bu normal bisikletten farkli olan dimi?
Beyyyle kollari olan hah iste ikisinin puani aynimi?

Birde parklarda var onlarda is gorurmu? Yapaniniz deneyeniniz varmi?
Aynen faklı olan o kolları olan tüm kas gruplarını calıştırıyor normal bisiklet bacak ve kalca kaslarıni caliştıriyor parklardakini hic denemedim bilmimiyorum

Menü bildirimim

Kahvaltı-11.30

1 dilim tam buğday ekmeği
2 yumurtalı sebzeli omlet
1 salatalık
1/2 domates

Ara öğün-13.00

Şekersiz Türk kahvesi

Öğle-Akşam- 16.30

Ton balıklı salata
1 bardak ayran

Şuana kadar 1.5 litre su rahat rahat 2.5 olur 3 bile olabilir Ausencia igdedali

Kılın kılı payı 2. olduk ....

Her birinizi tebrik ediyorum ....
100 gr bile önemlidir canlar unutmayın

resmi sonuçlar henüz açıklanmadı ama ...

Kendi adıma bu haftanın 2.likle geçmesi

Az vicdan yapıyordum :))

Hadi bakalım ben çıkar .. cuma da geçti ... bi mola ...selam sabaha girerim ...

igdedali canım sopana gerek kalmaz inşallah hiç menülerde ....
yaarışlar sende gülüm ...

Ahu060812 canım sporlar sende yine ... olmayacak gibi ise paslaşın aranızda ...

herkesi kocaman öptüm

Menümü de bildireyim
Sabah 10:00 da bitmişti
2 minnak haşlanmış yumurta
Bir parça peynir 6 zeytin
Domates salatalık 2 kapya biber
2 ceviz 2 küçük hurma
Yeşil çay
Sade
Öğlen yemedim
17:00 gibi acıktım ara öğün gibi;
2 ceviz 1 y.k. chia tohumu 1 kase yoğurt karışımı yedim
Akşam 20:00-20:30 da
2 katkısız hamburger köftesi
Söğüş 2 domates
1 bardak kefir
1 minik dilim kavun
Su: 2-2,5 lt.
Spor: 2mil leslie 60 puan, 10dk. zumba 30 puan
Total = 90 puan
Ausencia Ahu060812 igdedali

Çok güzel menü datlımmm. O kadar spora su kaybına az su içmişsin. Suyun çoğunu gün içinde içersen daha iyi olur

Düşünce gücüyle zayıflama diye bir şey seyretim bir tabak kremali soslu makarnaya salatalık muamelesi yapın yiyin bakın kilo almıyacaksınız diyor
Abla bu mantıkla mesela salatalık yerken krema soslu makarna yediğimizi hayal edersek kilo alır mıyız?
Yine yine yine güzel menüü

Çok güzel menü datlımmm. O kadar spora su kaybına az su içmişsin. Suyun çoğunu gün içinde içersen daha iyi olur

ya canım bende şöyle bişey var ben spor yaparken sadece ağzımı ıslatacak kadar su içebiliyorum midem dolu olduğunda spor yapamıyorum bunun iki sebebi var ben spor yaparken koştuğum için midem dolu olursa mideme bir süre sonra kramp giriyor aynı şey yürüyüşte de geçerli birde ben spor yaparken önce kendimi streçliyorum sonra korse giyiyorum o kadar su içip tuvalete gitmem gerektiğinde bana çok büyük eziyet oluyor

Her birimizi ayrı ayrı tebrik ederimmmm... Kaptanın olmadığı haftayı dereceyle kapattığımız için ayrıca mutlu oldummm...
Size çaktırmadım ama pek stresliydim bugünn. Neyse ki beni yanıltmadınız. Her birinize teşekkürler
60kiloyum takım içi bireysel birinciliğin için kutlarım. Ve başarını istikrarlı bir şekilde sürdürmeni ümit ederim (trt spikerleri gibi oldu di mi)
Şimdiiiiiiiiiiiii gelelim bir diğer konuyaaaaaaaaaaaaa Kimler kimlerle kapışacak bu hafta deyin bakalımmm
Şööle birbirimizi bi yolalım yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…