Benim meta nasıl acaba? Ona göre yesemMetana göre kızıyor kaptan. Mesela ben bir iki kez yedim. Sopa görmedimEfser ' e kızmasına da şaşırdım onun da meta iyi aslında. Ama şu var hiç sabitle ya da artıyla gelmedim. bi de anlaşmamız vardı. dondurma varsa kalkıp yarım saat göbek atıyordum. Her top için yarım saat
İnşallah abla inşallah beraber yeriz :))Hedefi dondurmayla kutluyacagım tek sevdigim tatlıdır :/
Kollu olan evet canım. 3 le çarpılıyor. Parktakileri denemedim ama benim evdekinin ayar düğmesi var zorlaştırmak içinHani siz sporda eliptik falan yaziyonuz ya bu normal bisikletten farkli olan dimi?
Beyyyle kollari olanhah iste ikisinin puani aynimi?
Birde parklarda var onlarda is gorurmu? Yapaniniz deneyeniniz varmi?
Ünide sınıftan bi arkadaşım vardı. Oğlanla yarışıyorduk neyime güveniyorsam... Ben aç kaldım resmen 2 haftada 3 kilo verebilmiştim. O çocuk okulda tostları götüre götüre 6 kiloya yakın vermişti... İkiye katladı resmen beni... Geçen de aradı kız dombili napıyorsun diye
Tamam canım , bende hırsını ve azmini isteğini takdir ettiğim için sordum ... yüzdenle şov yapabilecek bireysele oynayacak kapasiten bile var.
O zaman listedesin artık .
Aynen faklı olan o kolları olan tüm kas gruplarını calıştırıyor normal bisiklet bacak ve kalca kaslarıni caliştıriyorHani siz sporda eliptik falan yaziyonuz ya bu normal bisikletten farkli olan dimi?
Beyyyle kollari olanhah iste ikisinin puani aynimi?
Birde parklarda var onlarda is gorurmu? Yapaniniz deneyeniniz varmi?
GunesinKizi35 sana birazcik furabilirmiyim listeye girdigin kilo icin?
Ne kadinlar var ya rabbim
Neden olmasın tatlım gelirsin yine yarışırız seni bekliyor olacagim
Teşekkür ederimGeldimmmmmmmmmmmmmm.
Triplimelek Megi bak son kararın di miiiii ?
Listede senden harikalar bekleyen eli sopalı bir kaptanın var unutma
ekliyorum şimdi bilgilerini
Düşünce gücüyle zayıflama diye bir şey seyretim bir tabak kremali soslu makarnaya salatalık muamelesi yapın yiyin bakın kilo almıyacaksınız diyor
Çok güzel menü datlımmm. O kadar spora su kaybına az su içmişsin. Suyun çoğunu gün içinde içersen daha iyi olur
Abla bu mantıkla mesela salatalık yerken krema soslu makarna yediğimizi hayal edersek kilo alır mıyız?Düşünce gücüyle zayıflama diye bir şey seyretim bir tabak kremali soslu makarnaya salatalık muamelesi yapın yiyin bakın kilo almıyacaksınız diyor
Yine yine yine güzel menüüMenümü de bildireyim
Sabah 10:00 da bitmişti
2 minnak haşlanmış yumurta
Bir parça peynir 6 zeytin
Domates salatalık 2 kapya biber
2 ceviz 2 küçük hurma
Yeşil çay
Sade
Öğlen yemedim
17:00 gibi acıktım ara öğün gibi;
2 ceviz 1 y.k. chia tohumu 1 kase yoğurt karışımı yedim
Akşam 20:00-20:30 da
2 katkısız hamburger köftesi
Söğüş 2 domates
1 bardak kefir
1 minik dilim kavun
Su: 2-2,5 lt.
Spor: 2mil leslie 60 puan, 10dk. zumba 30 puan
Total = 90 puan
Ausencia Ahu060812 igdedali
Çok güzel menü datlımmm. O kadar spora su kaybına az su içmişsin. Suyun çoğunu gün içinde içersen daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?