Tabikide biz yapmıyoruz
abla biz bunu denesek kaptan evladiyelikle gelir>>>
Bilic altına salatalıga kremalı soslu makarna muamelesi yap dersen o da kilo almak isteyenlere için care olurÇok güzel menü datlımmm. O kadar spora su kaybına az su içmişsin. Suyun çoğunu gün içinde içersen daha iyi olur
Abla bu mantıkla mesela salatalık yerken krema soslu makarna yediğimizi hayal edersek kilo alır mıyız?
Yine yine yine güzel menüü
yiyip yiyip kilo almamanın yolunu bulduk hade takımı kapatıp çıkalımTabikide biz yapmıyoruzbunu korumadakiler yapıp denesin artık bizede söylesin
Bilic altına salatalıga kremalı soslu makarna muamelesi yap dersen o da kilo almak isteyenlere için care olur
Her birimizi ayrı ayrı tebrik ederimmmm... Kaptanın olmadığı haftayı dereceyle kapattığımız için ayrıca mutlu oldummm...
Size çaktırmadım ama pek stresliydim bugünn. Neyse ki beni yanıltmadınız. Her birinize teşekkürler
60kiloyum takım içi bireysel birinciliğin için kutlarım. Ve başarını istikrarlı bir şekilde sürdürmeni ümit ederim (trt spikerleri gibi oldu di mi )
Şimdiiiiiiiiiiiii gelelim bir diğer konuyaaaaaaaaaaaaaKimler kimlerle kapışacak bu hafta deyin bakalımmm
Şööle birbirimizi bi yolalım yahu
Geçmiş olsun canımm...
Senin adına ćok sevindimiyi akşamlar kızlarrrrrrrrrgeçmişteyim
Beybitellam sen koruma için mi yoksa kilo vermek için mi buradasın ? Bilmediğimden soruyorum. Ona göre şeyedecem menünüİyi akşamlar
Menü bildirimi
Sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Salatalık
Ara
1 elma
Öğle
Yarım tabak yoğurtlu patlıcan
1 dilim ekmek
Ara
10 üzüm
Akşam
Yarım tabak yoğurtlu patlıcan
1 dilim ekmek
Bugün böyle oldu
Su
2 litre
Spor yapmayı düşünmüyorum yaparsam yazarım
Sağol canım. Civan perçemi denemedim hiç ama evde kiraz sapı var hemen yapıp içeyim o vakit. Rahatsız ediyor bayağı beni çünkü bu garip ağrı. Dondurmadan hiç ümidim yok zaten.Geçmiş olsun canımm...
Civan perçemini denemiş miydin? Bi de kiraz sapı iyi geliyor o şişkinliğe huzursuzluğa diyorlar...
Bugünki dondurmalı soruna da şu an için metanı tam bilmediğimden bişey diyemiyorum. Ausa soralım bi ara. Ama çok ümitlenme. Sadece lor peyniriyle yaptığım (yağsız,unsuz) poğaçamı bile cıssdan saymış bir kişiliktir kendisi
yok canım almadık da bişey soracam. Makarna simit görecek miyim bugün menün de? Tüm gün aklımda dolandı da bu sorusaol tatlımlisteye almadınız beni dimi ?
Kaptan gelsin kimse yokyiyip yiyip kilo almamanın yolunu bulduk hade takımı kapatıp çıkalım
Mazide, Fatma ablamın beni tek bıraktığı yarışı saymazsak yoktu sanırım
Bak gene aklıma geldi,Antepia27 ablam seni sopa ile kovalayacagim
Sonra Sivasa elinde sopasıyla ışınlanarak gelir. Malatya'dan da seni alır. Gelsin sopalarKaptan gelsin kimse yokEfser herkesi yoldan cıkartı desin sonra takımın gelecegi tehlikede
Menü bildirimi
sabah 8:00
Bir yumurtayla menemen. Kızım haşlanmış yumurtasını yemediği için onu da yedim
D S S S
yeşil çay
bir lokma kepekli ekmek
öğle 13:00
Ton balıklı salata
akşam 19:30
kabak yemeği
bir kase yoğurt
bol salata
su 2 lt
yüzme gelen itirazlar değerlendirilip 3 ile çarpılıyor artık üzgünüm iğdecik :)) üstelik itirazı yapan bende değilim
pilatesle yüzme aynı puan mı olur diyenlerin haklı serzenişi :)
tabii yüzmede yürüyüş gibi arkadaşlar .... ben 3-4 saat denizdeyim ama 2 saat git gel turlarımı yazıyorum sadece.
Yüzmek var yüzmeeeeeeeek var
Kovallar bizi artık Ağrı'da solugumuzu alır şimdi sportmende takılıyor nefesi kesilmeden koşarSonra Sivasa elinde sopasıyla ışınlanarak gelir. Malatya'dan da seni alır. Gelsin sopalar
Canim menun gayet guzel. Ben karbon goremedim dogrusu.Sarayca karbonsuz olurmu benim menü şimdi:) devam edeyim mi bugünden acaba
Bak o çok doğru ablaKovallar bizi artık Ağrı'da solugumuzu alır şimdi sportmende takılıyor nefesi kesilmeden koşar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?