Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

abla biz bunu denesek kaptan evladiyelikle gelir >>>
Tabikide biz yapmıyoruz bunu korumadakiler yapıp denesin artık bizede söylesin
Bilic altına salatalıga kremalı soslu makarna muamelesi yap dersen o da kilo almak isteyenlere için care olur

İyi akşamlar
Menü bildirimi
Sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Salatalık

Ara
1 elma

Öğle
Yarım tabak yoğurtlu patlıcan
1 dilim ekmek

Ara
10 üzüm

Akşam
Yarım tabak yoğurtlu patlıcan
1 dilim ekmek

Bugün böyle oldu

Su
2 litre

Spor yapmayı düşünmüyorum yaparsam yazarım

Tabikide biz yapmıyoruz bunu korumadakiler yapıp denesin artık bizede söylesin

Bilic altına salatalıga kremalı soslu makarna muamelesi yap dersen o da kilo almak isteyenlere için care olur
yiyip yiyip kilo almamanın yolunu bulduk hade takımı kapatıp çıkalım

Her birimizi ayrı ayrı tebrik ederimmmm... Kaptanın olmadığı haftayı dereceyle kapattığımız için ayrıca mutlu oldummm...

saol tatlım listeye almadınız beni dimi ?

45 dk yürüyüş 90 puan
Ahu060812
Regl 4 gün var karnım biraz kötü midem de.
Geçmiş olsun canımm...
Civan perçemini denemiş miydin? Bi de kiraz sapı iyi geliyor o şişkinliğe huzursuzluğa diyorlar...
Bugünki dondurmalı soruna da şu an için metanı tam bilmediğimden bişey diyemiyorum. Ausa soralım bi ara. Ama çok ümitlenme. Sadece lor peyniriyle yaptığım (yağsız,unsuz) poğaçamı bile cıssdan saymış bir kişiliktir kendisi

Beybitellam sen koruma için mi yoksa kilo vermek için mi buradasın ? Bilmediğimden soruyorum. Ona göre şeyedecem menünü

Sağol canım. Civan perçemi denemedim hiç ama evde kiraz sapı var hemen yapıp içeyim o vakit. Rahatsız ediyor bayağı beni çünkü bu garip ağrı. Dondurmadan hiç ümidim yok zaten.

Sarayca karbonsuz olurmu benim menü şimdi:) devam edeyim mi bugünden acaba

O gicik sahis benim evet. :) Denizde cocuklarimla oynadigim zamanlari yuzmeden saymiyorum zaten ama havuza sirf spor icin gidiyorum ve bile isteye kendimi yormak adina efor harciyorum. Serzenisim bundan yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…