Sizin yüzünüzden bu hafta yüzmeye başlayacamO gicik sahis benim evet. :) Denizde cocuklarimla oynadigim zamanlari yuzmeden saymiyorum zaten ama havuza sirf spor icin gidiyorum ve bile isteye kendimi yormak adina efor harciyorum. Serzenisim bundan yani
Teşekkür ederim.Canim menun gayet guzel. Ben karbon goremedim dogrusu.
Ben Malatya'dan çıkamayabilirim koru beniBak o çok doğru ablaO korkuyla ben bi Erzincan'a kadar koşarım ama sonra yakalar haklısın
Teşekkür ederim.
Urfa da nerde yüzebilirim iğdeSizin yüzünüzden bu hafta yüzmeye başlayacam
Sağol tatlımÇok güzel menü datlımmm. O kadar spora su kaybına az su içmişsin. Suyun çoğunu gün içinde içersen daha iyi olur
Abla bu mantıkla mesela salatalık yerken krema soslu makarna yediğimizi hayal edersek kilo alır mıyız?
Yine yine yine güzel menüü
Balıklı göl.diyip kötü bir espiri yapacagım tutuUrfa da nerde yüzebilirim iğde
74 numara otobüse biniyorsun. Ben yüzmeye gidecem kardeş havuzun orda indir diyorsun. İndiriyor gidiyorsun havuzuna ohh miiisUrfa da nerde yüzebilirim iğde
Balık göl.diyip kötü bir espiri yapacagım tutu
O sabahki 3 dilim tb şaka di mi Saraycam ? Elf gözlerim beni yanılttı kesinMenum
3 dl tb ekmegi
3 kk kasar
3 kayisi
Ara
2 kayisi
1 atmut
Oglen
Tavuk sote
Yogurt
Domates salatalik
Aksam
Karisik izgara 3 kofte 1 parca tavuk 1 kucuk kuzu sis)
Domates
Biber
Sogan
Ayran
Su 2 lt
Spor
20 dk yuruyus
1 saat yuzme
20 dk agirlik squat plank
60×3=180+40+60=280Ahu060812
Aqua park mı oluyor orası74 numara otobüse biniyorsun. Ben yüzmeye gidecem kardeş havuzun orda indir diyorsun. İndiriyor gidiyorsun havuzuna ohh miiis
Koruma kuzum hatta sağlıklı bir şekilde 60 kilo olmayı düşünüyorum kas kütlesi arttırarakBeybitellam sen koruma için mi yoksa kilo vermek için mi buradasın ? Bilmediğimden soruyorum. Ona göre şeyedecem menünü
Mesirenin orda var aqua park ama bu dediğim farklı. Yerini yarın anamdan tam öğrenip söyliyim.Aqua park mı oluyor orası
Bak iste mezun etseydiniz halim bu olacakti.O sabahki 3 dilim tb şaka di mi Saraycam ? Elf gözlerim beni yanılttı kesin
Sen minnak hatunsun senin neyine 3 dilim
Gene dördüm domates salatalığı
Diyorum bu ben yokken karataya mı sardi 3k.k kaşar ondan mı baktım 3 dilim ekmek ne gezsin o zaman bence tüm haftanın kahavaltısı olmuş buSabah biraz fazla oldu sirf nasilsa mezun olacagim dedim ondan yani
Aqua park bize yürüme meesafesinde. Tamam yarın söylersin. Merak ettim:)Mesirenin orda var aqua park ama bu dediğim farklı. Yerini yarın anamdan tam öğrenip söyliyim.
Hee taam o zamannnKoruma kuzum hatta sağlıklı bir şekilde 60 kilo olmayı düşünüyorum kas kütlesi arttırarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?