- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
Gözümüze soktun yani mezunluk halini:)Bak iste mezun etseydiniz halim bu olacakti.
Canim hafta ici cok ac kaldim aslinda normal ekmek arasi yiyecektim tb ekmegi aldim gene insafli davrandim. O derece gozum dönmüştüDiyorum bu ben yokken karataya mı sardi 3k.k kaşar ondan mı baktım 3 dilim ekmek ne gezsin o zaman bence tüm haftanın kahavaltısı olmuş bu
Yarın dikkatli yersen dengelersin sakın ortadan kaybolma
abla yaaa Aslında olsa o aralardan yüzüp yüzüp arada kafayı uzatıp ayn zeliha dan bir yudum çay içip devam etmek:)))
Yok yok sadece bu gune ozeldi. Reklam arasi diyelimGözümüze soktun yani mezunluk halini:)
Tebrik ederim Fulya:)
Fulyacım tebrik ederim kararatay sana çuk diye oturmuş
fulyacım ausa katılıyorum senin sorunun zaten aralara sıkıştırdıgın karbonlardı onları yemeyince zaten verecegin aşıkardı bunu karatay teyzenin yasagıyla yaptın bencede bozma . Kilonu durdurma bak ne güzel gitmiş devamını getitirsen düşün 1 aya kalmaz 65 lerdesin . Bunu yabana atmaya degermi şurda kaç aydır ugraşıyorsun büyüyü bozma derim bende
Hepinizi tebrik ediyorum. Ozellikle 60 kiloyum ve eflalim kilo veremiyoruz diyordunuz. Sizi 2013 te ki saraycanin diyetteki ilk aylarina benzettim 2 ay cirpindim 2 kg verebildim sonrasinda cakma karatayla 20 kg verdim. Bence bunu hic bozmayin. 6 lar 5 ler 1-2 ay uzaginizda.
Nehircim uzulme kuzum. Soyle dusun bu hafta sarayca ablani mutlu ettin yetmez mi
60kiloyum gözlerim isildadi kilonu görünce bozmamaya calis 2-3 hafta daha.
Karatay gibi diyenlerin en zor kısmı yasaklar hele ekmek her daım sofrada goz önünde.
Bir süre yapıp birakmaktansa haftada 1gun mesela pazar kahvaltısında tüketsen olurmu bilmiyorum.
Gr bile izin yok karatayda insülin başa döner diyorlar ama durup durup saldirmaktan iyi sanki.
Çook çoook güzel. Karatay sende işe yarayacak bu belli oldu. Nolur o simiti yememiş ol bugün.
Simit seni tok tutmaz daha çok acıktırır...
Ne 80 görülmüüş, ne 79
Ahan da gelmiş 69'lar
Ooooooooo bu da çooook güzeeeeelll
Demek ki neymiş karatay eflalde de yarıyormuşşş
Lunyayı yenen bir daktır gördüm sankiii
kızlar size ve buraya alıntılamadığım diğer herkese çok teşekkür ederim. ben de çok mutlu oldum. benim için iyi moral oldu gerçekten. 79 u göremeden cuk diye 78 e geçtimSenin adına ćok sevindimbence senin meta karbonu sevmiyor buna dikkat edersen acamıyacak kapın yok gibi tebrikler
yok canım almadık da bişey soracam. Makarna simit görecek miyim bugün menün de? Tüm gün aklımda dolandı da bu sorudi
Ben gittim geçen sene birkaç kez. Gayet temizdi. Üst katında da spor salonu vardı hattaAqua park bize yürüme meesafesinde. Tamam yarın söylersin. Merak ettim:)
Dönderme gözünü kapat gitsinCanim hafta ici cok ac kaldim aslinda normal ekmek arasi yiyecektim tb ekmegi aldim gene insafli davrandim. O derece gozum dönmüştü
Ekmek çok diyecedin dimiHee taam o zamannn
Akşamki ekmeğe laf edecektim ama korumada olur. spor da yapıyorsun zatenEkmek çok diyecedin dimi
Bugün böyle oldu her öğün ekmek yemiyorum normalde
İgde duymasınMolam bitti ders calisayim. Allahim yarin tatil yok boyle birsey belki denize gideriz bi 500 puan gelebilir yarin
Arada ekmek yerim efserim wc sorunu yasamamak adina. Yumurtayla donusumlu olarak ve 1 dl tabi 3 degil yaniDönderme gözünü kapat gitsindengelemen yeterli olur bence cısız menü; )
Catlar vallaİgde duymasın
Bir ikin günde sebze yaparsan gelsin 55Arada ekmek yerim efserim wc sorunu yasamamak adina. Yumurtayla donusumlu olarak ve 1 dl tabi 3 degil yani
Ben de gidecem yarın sabah. Ama sadece 1 saat kadın seansı varmış yarın hıhCatlar vallahazir cocuklar yokken bol bol yuzerim artik
Harikasın:))))Arkadaşlar kahveye geliyorlarmııışş. Dünden cıslı bir sürü şeyim vardı. Buzluğa atmıştım. İteleyeyim onlara. Kalanı da paket yapıp ellerine tutuşturayımm
HihBen de gidecem yarın sabah. Ama sadece 1 saat kadın seansı varmış yarın hıh
Şu dört gün diyetini merak ediyorum malzemeleri aldım ama yapıp yapmama konusunda kararsız kaldımAkşamki ekmeğe laf edecektim ama korumada olur. spor da yapıyorsun zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?