Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Diyorum bu ben yokken karataya mı sardi 3k.k kaşar ondan mı baktım 3 dilim ekmek ne gezsin o zaman bence tüm haftanın kahavaltısı olmuş bu
Yarın dikkatli yersen dengelersin sakın ortadan kaybolma
Canim hafta ici cok ac kaldim aslinda normal ekmek arasi yiyecektim tb ekmegi aldim gene insafli davrandim. O derece gozum dönmüştü

Tebrik ederim Fulya:)

Fulyacım tebrik ederim kararatay sana çuk diye oturmuş

Nehircim uzulme kuzum. Soyle dusun bu hafta sarayca ablani mutlu ettin yetmez mi

60kiloyum gözlerim isildadi kilonu görünce bozmamaya calis 2-3 hafta daha.

Senin adına ćok sevindim bence senin meta karbonu sevmiyor buna dikkat edersen acamıyacak kapın yok gibi tebrikler
kızlar size ve buraya alıntılamadığım diğer herkese çok teşekkür ederim. ben de çok mutlu oldum. benim için iyi moral oldu gerçekten. 79 u göremeden cuk diye 78 e geçtim ama hala wc sorunum var o sinirimi bozdu yok karatayı tamamen bozmayacağım merak etmeyin. sadece bugüne has karbo olayı. o da krize girdim dün o yüzden. bir de karbo aldığımda wc ye çıkıyom ben. o nedenle. Allahın izniyle devam ilk hedef 79 u geçtik. şimdi ikinci hedef 75. hadi bakalım

yok canım almadık da bişey soracam. Makarna simit görecek miyim bugün menün de? Tüm gün aklımda dolandı da bu sorudi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…