Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şu dört gün diyetini merak ediyorum malzemeleri aldım ama yapıp yapmama konusunda kararsız kaldım
Kız az önce korumadayım demedin mi ne 4 günü. Hiçbişey yoktu onda. Kas ağırlığını arttırmak istiyorsan aç kalırsın
aklıma ne geldi. Lise sonda hızlıca zayıflayınca kas erimesi olmuştu bayağı. Benim peder bey de o sıra vücut geliştirmeye merak salmış. Beni çalıştırıyor. Kaslar da proteinle gelişiyor ya malum. 1 köy tavuğunu oturup bir öğünde yemiştik kendisiyle. Anam şoka girmişti

Yav sivasta ne ara havuz acildi. Bizim zamanimizda dutluktu oralar
Üniversitede spor salonu açmışlar kocamannn. Ben de geçen gün gördüm. Halktan alıyorlarsa giderim kışın oraya. Çook afilli duruyordu. Sivasımız gelişiyor canım

yoluşalım mı ex morti

Banada az geldi işte ara öğünlere süt meyve koyup belki yapabilirim onun dışında dediğin gibi zorlar beni
Ben merak ediyorum aslında yağ kas oranı nerden olcturebilirim diye

Banada az geldi işte ara öğünlere süt meyve koyup belki yapabilirim onun dışında dediğin gibi zorlar beni
Ben merak ediyorum aslında yağ kas oranı nerden olcturebilirim diye
aile hekimleri ölçüyormuş geçen bi arkadaş öyle dedi. kelebekolacam var mı öyle bir hizmetleri? Ben de gitmek istiyorum aslında iyi hatırlattın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…