Sonuda eve şişme havuz alacak sizin yüzünüzdenCatlar vallahazir cocuklar yokken bol bol yuzerim artik
Yav sivasta ne ara havuz acildi. Bizim zamanimizda dutluktu oralar@eflalim fidan yazıcıoğlunun havuzundan haberin var mı açık mı orası ?
Kız az önce korumadayım demedin mi ne 4 günü. Hiçbişey yoktu onda. Kas ağırlığını arttırmak istiyorsan aç kalırsınŞu dört gün diyetini merak ediyorum malzemeleri aldım ama yapıp yapmama konusunda kararsız kaldım
3 dl tb ekmegi
3 kk kasar
3 kayisi
Ara
2 kayisi
1 atmut
Oglen
Tavuk sote
Yogurt
Domates salatalik
Aksam
Karisik izgara 3 kofte 1 parca tavuk 1 kucuk kuzu sis)
Domates
Biber
Sogan
Ayran
Su 2 lt
Spor
20 dk yuruyus
1 saat yuzme
20 dk agirlik squat plank
60×3=180+40+60=280 @Ahu060812
Üniversitede spor salonu açmışlar kocamannn. Ben de geçen gün gördüm. Halktan alıyorlarsa giderim kışın oraya. Çook afilli duruyordu. Sivasımız gelişiyor canımYav sivasta ne ara havuz acildi. Bizim zamanimizda dutluktu oralar
Her birimizi ayrı ayrı tebrik ederimmmm... Kaptanın olmadığı haftayı dereceyle kapattığımız için ayrıca mutlu oldummm...
Size çaktırmadım ama pek stresliydim bugünn. Neyse ki beni yanıltmadınız. Her birinize teşekkürler
60kiloyum takım içi bireysel birinciliğin için kutlarım. Ve başarını istikrarlı bir şekilde sürdürmeni ümit ederim (trt spikerleri gibi oldu di mi )
Şimdiiiiiiiiiiiii gelelim bir diğer konuyaaaaaaaaaaaaaKimler kimlerle kapışacak bu hafta deyin bakalımmm
Şööle birbirimizi bi yolalım yahu
Bu hafta Lunyaya sözüm var datlımm. Ona full konsantre olmam lazım ama haftaya senle Bonusu bir alırım olmaz mıyoluşalım mı ex morti
Banada az geldi işte ara öğünlere süt meyve koyup belki yapabilirim onun dışında dediğin gibi zorlar beniKız az önce korumadayım demedin mi ne 4 günü. Hiçbişey yoktu onda. Kas ağırlığını arttırmak istiyorsan aç kalırsın
aklıma ne geldi. Lise sonda hızlıca zayıflayınca kas erimesi olmuştu bayağı. Benim peder bey de o sıra vücut geliştirmeye merak salmış. Beni çalıştırıyor. Kaslar da proteinle gelişiyor ya malum. 1 köy tavuğunu oturup bir öğünde yemiştik kendisiyle. Anam şoka girmişti
aile hekimleri ölçüyormuş geçen bi arkadaş öyle dedi.Banada az geldi işte ara öğünlere süt meyve koyup belki yapabilirim onun dışında dediğin gibi zorlar beni
Ben merak ediyorum aslında yağ kas oranı nerden olcturebilirim diye
gidiyon mu?Hadi iyi geceler
Bu hafta Lunyaya sözüm var datlımm. Ona full konsantre olmam lazım ama haftaya senle Bonusu bir alırım olmaz mı
Hele benim havama gel
Metanı çok beğendim. Sen de bendensin. Karbonu kesince direkt gidiyor. Şanslı kesimdensin bunu kullan datlımşaka maka derken takım içi birinci olmuşum yaaavalla bana da sürpriz oldu
Leptine sözüm var :))))gidiyon mu?
Dur işlerimi halledeyimm gece ayarlayım sana yoluşacak bir hatun
hadi yoluşacak birini vir bağaaahaftayada hep birlikte yoluşuruz 3lü combo
vayyyy bu kadar erken mi yatıyon canım? kız ben çalışıyom ben bile bu kadar erken yatmıyom. leptin de beni beklesin napiiiimmmmLeptine sözüm var :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?