Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gelelim bugünkü menüme

sabah 08.20
1 dilim peynir
7 zeytin
1/3 simit
domates salatalık biber

öğlen 12.30

1 dilim peynir
7 zeytin
1/3 simit
domates salatalık biber

akşam 19.10
1 kase makarna
biraz acıbiber ve pancar turşusu
1/2 kase ev yoğurdu

ara
1 büyük şeftali
2 yk ev yoğurdu

yatana kadar 3 lt su
sabah sade 1 Türk kahvesi
öğlen 350 mlt soğuk roiboss çayı ve 1 maden suyu
akşam 2 bardak dukan birası igdedali

Bizimde eşimle birlikte ücretsiz havuz olanağımız var ama hafta içi eşim çalıştığı için gidemiyoruz hafta sonu da bu aralar evde tadilat işleri oluyor ufak tefek gidemiyoruz.
Oldukça uzak mesafede bize, arabam da yok ki atlayıp gideyim ama kafaya koydum, haftaya otobüs dolmuşla da olsa gidecem

kızlar bugün evet 3 öğünüm de karbolu oldu. ama yarından itibaren tam gaz devam. yoksa diyeti bozmak yok. ama biraz da wc sorunum için yedim. karbo yiyince çıkıyom ben. hatta meyveyi bile ondan yedim akşam. kızmayın bana

biz nehirnil111 le kapışıyoruz yani o yerinde sayıyor ben uçuyorum

Bugünkü menü bildirimim Ausencia igdedali

Sabah (saat 10 da)
2 yumurtalı omlet
1 parça peynir
1 dilim çavdar ekmeği
domates salatalık
biber maydanoz
2 bardak çay

öğlen yok

Ara olarak

sade türk kahvesi
kuru kayısı 1 tane
3 tane çiğ badem

Akşam ( 18:00)
2 kaşık tavuk sote
1 kase yoğurt
salata

Su 2.5 lt

patron dün 15 saat yol yaptım,ödemdir diye düşünüyorum işin açığı çünkü parmağımla bastğım yer geri gelmiyor ordan anladım ödem olduğunu. 2 gün sonra tekrar tartılıcam inşallah bu kez eksi görücem,ben bu kez başarıcam asla salmıycam

Triplimelek Megi canım tatilin nasıl geçti?
iyiydi canım teşekkür ederim. Eşim babasına yardım etmişti arazileri var. Bende çocuklarla kv ile vakit geçirdim. Çok güzel ve serin yerleri var oğlum hiç eve gelmek istemedi ama mecbur döndük.

Tebrik etmiştim ama yine edeyim
tebrikler süper sonuç aldın inşallah hep böyle edersin canım.

gerçekten yol mahvediyor canım ayakları özellikle. bir kaç güne düzelir inşallah.
Asla pes etmek yok tabikide

gerçekten yol mahvediyor canım ayakları özellikle. bir kaç güne düzelir inşallah.
Asla pes etmek yok tabikide
bugün çok üzüldüm aslında bayağı canım sıkıldı. ama alışığım bu duruma, artık alışkanlıkları değiştirme vakti. istediğimi giymek için istediğim her şeyi yemiyorum keşke ödemde olmasaydı da motivem düşmezdi. ama olsun 2 güne inecek bu ödem ve ben en az 1kg eksik çıkacağım eminim.sağolasın canım

Zaten en önemlisi istemek değil mi canım istedikten sonra gerisi geliyor emin ol.
Sende kararlısın biliyorsun sana ne iyi geliyor ne kötü etkiliyor ona göre hareket edersen hoopp bir bakmışsın gitmiş eksiler

iyiydi canım teşekkür ederim. Eşim babasına yardım etmişti arazileri var. Bende çocuklarla kv ile vakit geçirdim. Çok güzel ve serin yerleri var oğlum hiç eve gelmek istemedi ama mecbur döndük.
Tebrik etmiştim ama yine edeyim
tebrikler süper sonuç aldın inşallah hep böyle edersin canım.

evet valla çocuk haklı bu sıcaklarda şehirde durulmuyor.

çok teşekkür ederim tatlım inşallah. ben de çok mutlu oldum. bugün çok karbolu geçti ama yarından itibaren düzenime devam edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…