- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
üzülme canımbugün çok üzüldüm aslında bayağı canım sıkıldı. ama alışığım bu duruma, artık alışkanlıkları değiştirme vakti. istediğimi giymek için istediğim her şeyi yemiyorum keşke ödemde olmasaydı da motivem düşmezdi. ama olsun 2 güne inecek bu ödem ve ben en az 1kg eksik çıkacağım eminim.sağolasın canım
1,3 kilo verdim ortimmm@suspushanimcim mortim ve ortimsaydin78 sizler ne yaptınız kızlarcım ben kendimi tokatladım bugün
ne kadar verdiniz kilo
Iyi aksamlarliste hazirliycam sonradan gelemem belki.
Yarin icin hesapta olmayan deniz plaji yapildi. Gecen seneki gibi yuzemiyorum bile yinede azda olsa spor spordur.
Tel yapilmadi henuz tablet yazmak icin sinir bozucu.
Ne yedim
Sabah 10:30 -11:00 gibi
1,5 dilim kepekli
Az kasar peynir,6 zeytin
3 parmak kadar peynirli lavas ekmek
1 bardak fisne suyu( 2 bardak suya katilmis)
Arada 3 dilim seftali
Öglen 16:30
3 kasik yulaf ezmesi
Az yagli sut, tarcin
Aksam 20:00
1 dolu tabak tavuklu bezelye
4-5 lokma beyaz ekmek
Su 1,5 litre olamadi
2 fincan misir puskulu eklenmis yesil cay
Spor yapmak icin ayakkabilari giydim ayagimda kaldi yapamadim.
Evde yine islerim vardi yoruldum ayaklarim pert oldu. Tam duzeliyo derken cogalsin istemiyorum.
Cunku hic gecmeyen bisey var.
Saatlerim cok duzensiz 3-4 gundur boyle oldu.
Hem islerim hem yemek istememem falan.
Bonus bonuscan nerdesin tatlım neden gelmiyon
Haklisin canim tesekkur ederim moral olduZaten en önemlisi istemek değil mi canım istedikten sonra gerisi geliyor emin ol.
Sende kararlısın biliyorsun sana ne iyi geliyor ne kötü etkiliyor ona göre hareket edersen hoopp bir bakmışsın gitmiş eksiler
Insallah canim tesekkur ederimüzülme canımödem iner.
Hey masallah ortim dipcik gibi bugun1,3 kilo verdim ortimmm
evet öyle diyoduSabah kiziyodu sartlamissin kendini diyegiybet time
Eve tilki mi girdi demistir kadincazKız az önce korumadayım demedin mi ne 4 günü. Hiçbişey yoktu onda. Kas ağırlığını arttırmak istiyorsan aç kalırsın
aklıma ne geldi. Lise sonda hızlıca zayıflayınca kas erimesi olmuştu bayağı. Benim peder bey de o sıra vücut geliştirmeye merak salmış. Beni çalıştırıyor. Kaslar da proteinle gelişiyor ya malum. 1 köy tavuğunu oturup bir öğünde yemiştik kendisiyle. Anam şoka girmişti
Sağol ortimmmmmHey masallah ortim dipcik gibi bugun
Canım orti ortak morti rakipkızlar bişi sorcam ama cahilliğimi hoşgörüverinorti ile mortinin farkı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?