Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

roxen2303 Canım 4 gün diyeti nedir :) merak ettim
canım kaptanımız 50 kilo iken yaptıydı ya
ilk 2 gün
sabah : 2 yumurta
öğlen : ton balıklı salata , yoğurt
akşam : çorba , yoğurt

son 2 gün
sabah : meyve , yoğurt
öğlen : 5 köfte , salata
akşam:2 tavuk but , salata

Meyvenin yanında yoğurt yerine süt te olabiliyor Roksim :) birde 5 değil 4 köfte kuzum

60kiloyum menün felaket... Yarın düzene geçiyorum demişsin. Ondan bişey demiyorum
caytabagi datlım sen de takma bu kadar. yol ödemiyse 2 güne iner dediğin gibi. Sakın bırakma sadece
saydin78 felaket baş ağrım var. Sana uygun bir rakip bulup yarın yazacam kuzum kusuruma bakma
White Lily datlım yenebiliyor kuru incir falan. Özellikle wc için ben de düşünüyorum.. Ama tabii ki sabah...Bugün bi röportajına denk geldim. kabızlık çeken karataycıların yağı az tükettiğini söylüyordu. Sabah zeytinyağı için diyor da onu nası içeyim ben yahu
Bonus um bir silkelemek mi lazım seni ney. Akşam 8'e bırakma akşam yemeğini kurban olduğum. Bir gün erkene çek akşamı. Ertesi gün nası saatinde yiyeceksin herşeyi gör
Başkaaaaaa....
Menüler genel olarak iyiydi tek tek alıntılamadım... Umarım bişey unutmamışımdır. Unuttuğum varsa affola. Gerçekten inanılmaz bi baş ağrısı var. 2-3 günde bir olmaya başladı... Niye bilmiyorum. Bi de tuttu mu çarpıntım oluyor soğuk soğuk terliyorum. Hayrolsun

Hadi ya kaptan bunu mu yapmisti. Iyi diyetmis deneyek :)

Gecmis olsun kuzum

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…