canım kaptanımız 50 kilo iken yaptıydı yaroxen2303 Canım 4 gün diyeti nedir :) merak ettim
saol tatlımCanım orti ortak morti rakip
Meyvenin yanında yoğurt yerine süt te olabiliyor Roksim :) birde 5 değil 4 köfte kuzumcanım kaptanımız 50 kilo iken yaptıydı ya
ilk 2 gün
sabah : 2 yumurta
öğlen : ton balıklı salata , yoğurt
akşam : çorba , yoğurt
son 2 gün
sabah : meyve , yoğurt
öğlen : 5 köfte , salata
akşam:2 tavuk but , salata
Rica ederim canımsaol tatlım
doktorum yazdığında ekran görüntüsü almıştım abla ona bakıp yazdım teşekkürler düzeltme içinMeyvenin yanında yoğurt yerine süt te olabiliyor Roksim :) birde 5 değil 4 köfte kuzum
Rica ederim tatlımdoktorum yazdığında ekran görüntüsü almıştım abla ona bakıp yazdım teşekkürler düzeltme için
Ben +700 gr çıktımSağol ortimmmmmgeçmişe bakamadım sen de durumlar nasıl canım?
Hadi ya kaptan bunu mu yapmisti. Iyi diyetmis deneyek :)canım kaptanımız 50 kilo iken yaptıydı ya
ilk 2 gün
sabah : 2 yumurta
öğlen : ton balıklı salata , yoğurt
akşam : çorba , yoğurt
son 2 gün
sabah : meyve , yoğurt
öğlen : 5 köfte , salata
akşam:2 tavuk but , salata
Gecmis olsun kuzum60kiloyum menün felaket... Yarın düzene geçiyorum demişsin. Ondan bişey demiyorum
caytabagi datlım sen de takma bu kadar. yol ödemiyse 2 güne iner dediğin gibi. Sakın bırakma sadece
saydin78 felaket baş ağrım var. Sana uygun bir rakip bulup yarın yazacam kuzum kusuruma bakma
White Lily datlım yenebiliyor kuru incir falan. Özellikle wc için ben de düşünüyorum.. Ama tabii ki sabah...Bugün bi röportajına denk geldim. kabızlık çeken karataycıların yağı az tükettiğini söylüyordu. Sabah zeytinyağı için diyor da onu nası içeyim ben yahu
Bonus um bir silkelemek mi lazım seni ney. Akşam 8'e bırakma akşam yemeğini kurban olduğum. Bir gün erkene çek akşamı. Ertesi gün nası saatinde yiyeceksin herşeyi gör
Başkaaaaaa....
Menüler genel olarak iyiydi tek tek alıntılamadım... Umarım bişey unutmamışımdır. Unuttuğum varsa affola. Gerçekten inanılmaz bi baş ağrısı var. 2-3 günde bir olmaya başladı... Niye bilmiyorum. Bi de tuttu mu çarpıntım oluyor soğuk soğuk terliyorum. Hayrolsun
Geçmiş olsun canım60kiloyum menün felaket... Yarın düzene geçiyorum demişsin. Ondan bişey demiyorum
caytabagi datlım sen de takma bu kadar. yol ödemiyse 2 güne iner dediğin gibi. Sakın bırakma sadece
saydin78 felaket baş ağrım var. Sana uygun bir rakip bulup yarın yazacam kuzum kusuruma bakma
White Lily datlım yenebiliyor kuru incir falan. Özellikle wc için ben de düşünüyorum.. Ama tabii ki sabah...Bugün bi röportajına denk geldim. kabızlık çeken karataycıların yağı az tükettiğini söylüyordu. Sabah zeytinyağı için diyor da onu nası içeyim ben yahu
Bonus um bir silkelemek mi lazım seni ney. Akşam 8'e bırakma akşam yemeğini kurban olduğum. Bir gün erkene çek akşamı. Ertesi gün nası saatinde yiyeceksin herşeyi gör
Başkaaaaaa....
Menüler genel olarak iyiydi tek tek alıntılamadım... Umarım bişey unutmamışımdır. Unuttuğum varsa affola. Gerçekten inanılmaz bi baş ağrısı var. 2-3 günde bir olmaya başladı... Niye bilmiyorum. Bi de tuttu mu çarpıntım oluyor soğuk soğuk terliyorum. Hayrolsun
ekmek yookHadi ya kaptan bunu mu yapmisti. Iyi diyetmis deneyek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?