@caytabagi datlım sen de takma bu kadar. yol ödemiyse 2 güne iner dediğin gibi. Sakın bırakma sadece
@saydin78 felaket baş ağrım var. Sana uygun bir rakip bulup yarın yazacam kuzum kusuruma bakma
@White Lily datlım yenebiliyor kuru incir falan. Özellikle wc için ben de düşünüyorum.. Ama tabii ki sabah...Bugün bi röportajına denk geldim. kabızlık çeken karataycıların yağı az tükettiğini söylüyordu. Sabah zeytinyağı için diyor da onu nası içeyim ben yahu
Bonus um bir silkelemek mi lazım seni ney. Akşam 8'e bırakma akşam yemeğini kurban olduğum. Bir gün erkene çek akşamı. Ertesi gün nası saatinde yiyeceksin herşeyi gör
Başkaaaaaa....
Menüler genel olarak iyiydi tek tek alıntılamadım... Umarım bişey unutmamışımdır. Unuttuğum varsa affola. Gerçekten inanılmaz bi baş ağrısı var. 2-3 günde bir olmaya başladı... Niye bilmiyorum. Bi de tuttu mu çarpıntım oluyor soğuk soğuk terliyorum. Hayrolsun
Roksim havalar azcik serinlesin de seninle meshur portakal diyetimizi yapalim :))ekmek yook
ara yok
sabah tek yumurta
emin değilimm
ayy abla en sevdiğim listelerden her öğün dolu doluRoksim havalar azcik serinlesin de seninle meshur portakal diyetimizi yapalim :))
şaka maka derken takım içi birinci olmuşum yaaavalla bana da sürpriz oldu
kızlar bişi sorcam ama cahilliğimi hoşgörüverinorti ile mortinin farkı ne
Tebrikler canım takım icibderecen için
Orti morti yazacaktım saydın yazmış canim
hayırlı geceler canımHayırlı geceler hanımlar
Evet bende cok seviyorum o listeyi :))ayy abla en sevdiğim listelerden her öğün dolu dolu
Fatmam sen ne yaptin bu hafta??gecmise bakamadimAhu060812 3 mil lesli yapıldı
tamam ablam sen yapacağında 1 gün önceden haber et eksik malzeme olursa alayım. greyfut alasım var daha denk gelmedi marketlerde manavdaEvet bende cok seviyorum o listeyi :))
Yok kuzum greufurt bulamayiz bu zamanlar..portakalda depo ama var pazarda..okullar acilsinda o zaman düşünüyorum..tamam ablam sen yapacağında 1 gün önceden haber et eksik malzeme olursa alayım. greyfut alasım var daha denk gelmedi marketlerde manavda
hala gidememişin amaçoh uykum var ben gidiyemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?