Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ya canim..girip haftaya cikmis olacak..eniyisi dondugunde listeye almak diye dusunuyorum ben..
sizin kararinizida bilmek isterim tabiki ama bana kalirsa dondugunde listeye almak
bencede canım bir hafta için girdi çıkdı olmasın
evet bende aldım bi buraya bi eve hatta şimdi çayıma attım en azından 2-3 tanesini şekerli içsem çayımın kardır

derman abla demiştim ya oda gelmicek heralde kaçkere yazdım...boşveeer....
sen yokdun bi defa da ben yazdım düşünücem falan yazmış

offf ooofff hiç söyleme kökünü kuratamadılıar ......lerin

günaydın...............

Gunaydin kizlar,

guna dinamik nese dolu baslamak istiyordum, her nekadar uykusuz olsamda ama ansaanin veridigi sehit haberi
moralimi bozdu..gencecik bir insan oluyor ve ardinda biraktiklari ise daha aci..Allahim onlara bol sabirlar,dayanma gucu versin..basiniz saolsun ansaacim

derman abla demiştim ya oda gelmicek heralde kaçkere yazdım...boşveeer....

canim meyvisimde msndende soyledi bana..rana ablebayramdan sonra gelmeyi dusunuyormus..ama obur kizlarda geri donerse zaten yer kalmaz..meyvisimde gir takima bayrama kadar biraz daha kilo verirsin demis...oyle kalmis..yani yakinlarda o da takima ugramazsa bosuna beklememizin bir anlami yok diyorum..

doga ablacim gunaydinnn

safisim, seni tebrik etmeyi unutmusum bitanem...eskiden dar gelen kiyafetin simdi olmuyormus
darisi diger olmayan kiyafetlerin basina..

günaydin kizlar.taaaa 10 larA 11 lere kadar yatmayi istemistim bugün ama olmadi.bugün burda tatil,bugün ve yarin okul yok.bende ne güzel uyurum demistim.pofff saat burda 8 ve ben uyandim.bugün kizkardsime gidiyoruz yine.yarin aksam gelicez.bari dinc gitseydim oraya yaaaa.6 saat uyudum sadece.

gunaydin azericim,

sen yine iyi uyumussun...ben 2de yattim..gozlerime uyku girmedi..5tede kalktim is icin..ama bir yagmur vardi disarida felaket.. Allaha sukurki ben kapidan cikarken durmustu..yoksa su gibi olurdum

gunaydin azericim,

sen yine iyi uyumussun...ben 2de yattim..gozlerime uyku girmedi..5tede kalktim is icin..ama bir yagmur vardi disarida felaket.. Allaha sukurki ben kapidan cikarken durmustu..yoksa su gibi olurdum

günaydin canim.

kiz sen niye uyuyamadin yine.söyle bakim.yoksa Lokman eniste icinmionumu düsündün durdun,naptin

gunaydin azericim,

genç kızlar uyumaz :)) hehehe şaka şaka kız şimdi uyu sonra çok uykusuz kalıcan bebişin yatırmaz seni

burası baya sıcak 34 derece falan heralde

ayy ablacimmm, hayirlisiyla ve Allahin izniyle bebis olsunda ben uykusu kalmaya raziyim...yerim benn bebislerii

olur inş çok iyi bir anne olacaksın eminim

kız ben sana sormayı unuttum iş ciddiye binerse ailenin tamam diyeceği birimi enişte sonra sorun çıkmasın

kalkip evi toparlamam lazim.ama ben hala oturuyorum.hatta oturmayi birakin uzanmisim su an.

önce bir ortalik toparlamam lazim ondan sonrada kahvalti hazirlamam.12 de cikicaz evden.

olur inş çok iyi bir anne olacaksın eminim

kız ben sana sormayı unuttum iş ciddiye binerse ailenin tamam diyeceği birimi enişte sonra sorun çıkmasın

insallah ablacim..iyi bir anne olabilirim...Allah hayirli cocuklar nasib etsin insallah butun isteyenlere.

Lokmana gelince, ailemin karsi cikacagini sanmiyorum..kiminle isterseniz iznimiz var diyor annemle babam, tabi adam gibi bir adamsa ama saolsun lokmanin sayesinde iki gundur uyumuyorum...aradan 7 yil gecmis ve tekrardan onu tanimaya calisiyorum...nasil soylisem bilmiyorum ama bir erkek askerligi bitince hangi durumdaysa oda o durumda suan:78::78:78: yani Allah hakkimizda hayirlisi nasib etsin ablacim

kirmizim ne yapar ne eder,ailesini ikna eder.eminim ben buna.

evet azerim, oyle bir durum olsa ailemi elbet ikna ederim, ama oyle bir durumda ailemden cok lokmani ikna etmek zorunda kalirim herhalde diye dusunuyorum..cunku turkiye hastasi resmen..avrupaya karsi...daha dogrusu bu 7 yil once oyleydi simdi nasil dusunuyor bilmiyorum ama beni encok dusunduren bu aslinda...yakinlasma basladi sanki..adam iki gunde eskileri hatirladi nasil oluyorsa bir ay once hatirlamiyordu..ama en yanlis seyler aklina geliyor adamin ve ben hatirlamiyorum :78::78::78:

kızlarrrrr sallanıyoruz bi yerde depremmi oldu neetti bayaa hissettik 6. kat yüksekteyiz burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…