bencede canım bir hafta için girdi çıkdı olmasınya canim..girip haftaya cikmis olacak..eniyisi dondugunde listeye almak diye dusunuyorum ben..
sizin kararinizida bilmek isterim tabikiama bana kalirsa dondugunde listeye almak
evet bende aldım bi buraya bi eve hatta şimdi çayıma attım en azından 2-3 tanesini şekerli içsem çayımın kardırDoğa'cım listelerinde birşey dikkatimi çekiyor 2 gündür canım benim.Neredeyse kalori toplamının 150 kalorisi küp şekerden geliyor.Benim de aynıydı bir ara.Ben de çok sağlıklı olmasa da 1-2 aylığına tatlandırıcı kullanmaya kararverdim,bugün eczaneden aldım.Sürekli değil ama şekeri bırakamadığım için en azından diyet programım bitene kadar birkaç ay tatlandırıcı kullanıcam.Sen de bir düşün istersen ablacım,küp şekerden alınan kaloriye yazık..Eee şekersiz de içemiyoruz ne yazık ki,sürekli değil ama 1-2 ay kullanabilirsin demiş arkadaşa diyetisyen,ben de aldım bugün.
sen yokdun bi defa da ben yazdım düşünücem falan yazmış
derman abla demiştim ya oda gelmicek heralde kaçkere yazdım...boşveeer....
merabalrrrr kızlarr
eve yeni geldim iki şehitimiz var tunceliden dumuşsunuzdur yıkıldım yaa ağlamaktan şişti gözlerim ailesi geldi budun malatyaya yarın defnedilecek ama çok kötü yaaa anlatamıyorum ağlıyorum şu an hala eşi 22 yaşında 8 aylık bi kız adı aleyna off offf çok kötüyüm ben yaaa
derman abla demiştim ya oda gelmicek heralde kaçkere yazdım...boşveeer....
günaydin kizlar.taaaa 10 larA 11 lere kadar yatmayi istemistim bugün ama olmadi.bugün burda tatil,bugün ve yarin okul yok.bende ne güzel uyurum demistim.pofff saat burda 8 ve ben uyandim.bugün kizkardsime gidiyoruz yine.yarin aksam gelicez.bari dinc gitseydim oraya yaaaa.6 saat uyudum sadece.
gunaydin azericim,
sen yine iyi uyumussun...ben 2de yattim..gozlerime uyku girmedi..5tede kalktim is icin..ama bir yagmur vardi disarida felaket.. Allaha sukurki ben kapidan cikarken durmustu..yoksa su gibi olurdum
gunaydin azericim,
sen yine iyi uyumussun...ben 2de yattim..gozlerime uyku girmedi..5tede kalktim is icin..ama bir yagmur vardi disarida felaket.. Allaha sukurki ben kapidan cikarken durmustu..yoksa su gibi olurdum
genç kızlar uyumaz :)) hehehe şaka şaka kız şimdi uyu sonra çok uykusuz kalıcan bebişin yatırmaz seni
burası baya sıcak 34 derece falan heralde
ayy ablacimmm, hayirlisiyla ve Allahin izniyle bebis olsunda ben uykusu kalmaya raziyim...yerim benn bebislerii
olur inş çok iyi bir anne olacaksın eminim
kız ben sana sormayı unuttum iş ciddiye binerse ailenin tamam diyeceği birimi enişte sonra sorun çıkmasın
olur inş çok iyi bir anne olacaksın eminim
kız ben sana sormayı unuttum iş ciddiye binerse ailenin tamam diyeceği birimi enişte sonra sorun çıkmasın
kirmizim ne yapar ne eder,ailesini ikna eder.eminim ben buna.
kirmizi,simdi face i actimd Sule kaya diye biri bana teklif göndermis.seninde ortak arkadasinmis.kim olaki:26:
kirmizi,simdi face i actimd Sule kaya diye biri bana teklif göndermis.seninde ortak arkadasinmis.kim olaki:26:
bende bilmiyorum azericim, ortak arkadaslar var diye kabul ettim..bende ganfed sandim, onun adi yazmiyor ya facete, o dur diye dusunmustum :26::26::26:
banada göndermiş kim ki?
kızlarrrrr sallanıyoruz bi yerde depremmi oldu neetti bayaa hissettik 6. kat yüksekteyiz burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?