Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

suspushanimcim mortim ve ortim saydin78 sizler ne yaptınız kızlarcım ben kendimi tokatladım bugün
ne kadar verdiniz kilo
Canim dun okudum yazacaktim disari ciktik cok gec geldik.
Oncelikle canini sıkma moralini bozma haftaya daha cok gider.
Kaldi ki o kadar yola herkes ödem olur.

Yiyom ama bide yakiyom desene kepyinnn.
Bu ne spor Allesen yatsana sezlongunda

Günaydınlar hepinizeeee

Geçmişi göz ucu geçtim sadece

60kiloyum tekrar tebrikler .... haftayada takım içi ilk 5 te kalman lazım ki bu gidenler kocaman alkışlansın.

Menünü okumadım ama iğde felaket yazmışsaa yoruma dedim bakma aus

igdedali kuzum sana da çok geçmiş olsun .
Okul + spor + diyet + dün misafirler sürekli yorulmuş olabilirsin . Dikkat et kendine lütfen

caytabagi canımmmm sende sıkma canına yol ödemi işte besbelli . Bende buraya geldiğimde parmağımdan neredeyse çıkacak yüzükler sıkıyordu resmen .
Sen diyetine sporuna aynen devam .

Başka.....

Bonus senin menünü de alıntıda gördüm kuzum . 8 cidden geç ... o saatlerde 5-6 gibi yediğimiz akşam yemeğinden sonra ancak ara olur.
Saatler ve su içmek ... önemsemediğimiz ama,aslında diyetin kilit noktaları ...

GunesinKizi35 ve Triplimelek Megi

Listeye tekrardan hoş geldiniz

@_SARAYCA_ bi 3 dlm ekmek gördümmm .
Görmez olaydım.
Seni 55.9 ol 100 gr için mezun etmemezlik yapmadık bacımmmmm şöyle kepti fırlatırkennn 55 in anı şanı ile olsun ye bekliyoruz

Gözünü sevem , gözünün yağını içem bu hafta spora fırsat bul ve sıfır kaçamak ... yüzmede var

Hülyanın portakal diyetini gördüm bi de ... roxen2303 kuzum cidden şahane bi liste o .
Sherry de inanılmaz işe yarardı hem de dolu dolu ...

Bu hafta bi de N Nana igdedali Maçını acayip meraktayımmmmmm . lunya 62 leri görür gibi hissediyorum ... igde de boş durmaz bi 63 ün dibini sıyırır ... gibi

Başkaaa ... suspushanimcim Canım günaydınnnnn her zaman derim burda bi 10 lu kilonun başı ... işte şimdi sende 69 mesela ... diyete yeniden başlamış gibi motive eder insanı. Iyi ki gelmişsin yahuuu

White Lily Kuzum seninde bu haftamı meraktayım çok ... hala öncesi canana karşı müsabakası

Aklıma geldikçe yazıyorum böyle ...

Şimdi denize ... bugün koşu işini bi de gece deneyeceğiz ...

Öpüyorum çoook

Hehhh ne unuttum .... ada81
Can parem ne mnü var ne kilo bildirimi ... hadi ama kuzum ... ne güzel sabitle de gelmiştin ... yeniden devam lütfen... bak daktırım kelebekolacam a ..... döndü de takım içi derece bile yaptı

saydin78 Kuzucanım seninde mesajını görmüştüm ... bende eminim hedef kilonun altına ineceğine ...

Bence ortinle @caytabagı
Bi voltran olun bu hafta ve Efser ve ErSeSi daimi ortileri ile kapışın ... tavsiye sadece .... Efseeeeer sende bırakma annem ersesinin elini ... taciz et bak yine sabitte kaldı.

Ahu060812 Sana da sakın yollarda cozutma diyorummmmm .karatayı bozmaaaa lütfen ...

Hadi çıktımmmm ben

Sesleneyim bakayım ErSeSi

geldim herkese gunaydin.mahcup bi sekilde geldim. isterseniz ben izne ayrilabilrim bu aralar tasinma telasindan yediklerime dikkat ediyorum ama sporsuz ve yorgunlukla istedigim verimi alamiyorum.
takimi daha fazla skntya sokmak istemem. benim yuzmden 1. olamadik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…