- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
Geçmiş olsun canım önemli değil60kiloyum menün felaket... Yarın düzene geçiyorum demişsin. Ondan bişey demiyorum
caytabagi datlım sen de takma bu kadar. yol ödemiyse 2 güne iner dediğin gibi. Sakın bırakma sadece
saydin78 felaket baş ağrım var. Sana uygun bir rakip bulup yarın yazacam kuzum kusuruma bakma
White Lily datlım yenebiliyor kuru incir falan. Özellikle wc için ben de düşünüyorum.. Ama tabii ki sabah...Bugün bi röportajına denk geldim. kabızlık çeken karataycıların yağı az tükettiğini söylüyordu. Sabah zeytinyağı için diyor da onu nası içeyim ben yahu
@Bonus um bir silkelemek mi lazım seni ney. Akşam 8'e bırakma akşam yemeğini kurban olduğum. Bir gün erkene çek akşamı. Ertesi gün nası saatinde yiyeceksin herşeyi gör
Başkaaaaaa....
Menüler genel olarak iyiydi tek tek alıntılamadım... Umarım bişey unutmamışımdır. Unuttuğum varsa affola. Gerçekten inanılmaz bi baş ağrısı var. 2-3 günde bir olmaya başladı... Niye bilmiyorum. Bi de tuttu mu çarpıntım oluyor soğuk soğuk terliyorum. Hayrolsun
Yol ödemidir o kuzum iner birkaç güne üzülmeBen +700 gr çıktım
60kiloyum tekrar tebrikler .... haftayada takım içi ilk 5 te kalman lazım ki bu gidenler kocaman alkışlansın.
saol canım. menüde bence sadece akşam makarna olması ve akşam meyve olması sorundu. bugün yok ama Aus um merak etme.Menünü okumadım ama iğde felaket yazmışsaa yoruma dedim bakma aus
igdedali kuzum sana da çok geçmiş olsun .
Okul + spor + diyet + dün misafirler sürekli yorulmuş olabilirsin . Dikkat et kendine lütfen
caytabagi canımmmm sende sıkma canına yol ödemi işte besbelli . Bende buraya geldiğimde parmağımdan neredeyse çıkacak yüzükler sıkıyordu resmen .
Sen diyetine sporuna aynen devam .
Başka.....
@Bonus senin menünü de alıntıda gördüm kuzum . 8 cidden geç ... o saatlerde 5-6 gibi yediğimiz akşam yemeğinden sonra ancak ara olur.
Saatler ve su içmek ... önemsemediğimiz ama,aslında diyetin kilit noktaları ...
GunesinKizi35 ve Triplimelek Megi
Listeye tekrardan hoş geldiniz
Sarayca bi 3 dlm ekmek gördümmm .
Görmez olaydım.
Seni 55.9 ol 100 gr için mezun etmemezlik yapmadık bacımmmmm şöyle kepti fırlatırkennn 55 in anı şanı ile olsun ye bekliyoruz
Gözünü sevem , gözünün yağını içembu hafta spora fırsat bul ve sıfır kaçamak ... yüzmede var
Hülyanın portakal diyetini gördüm bi de ... @roxen2303 kuzum cidden şahane bi liste o .
Sherry de inanılmaz işe yarardı hem de dolu dolu ...
Bu hafta bi de @Lunyaigdedali Maçını acayip meraktayımmmmmm . lunya 62 leri görür gibi hissediyorum ... igde de boş durmaz bi 63 ün dibini sıyırır ... gibi
Başkaaa ...suspushanimcim Canım günaydınnnnn her zaman derim burda bi 10 lu kilonun başı ... işte şimdi sende 69 mesela ... diyete yeniden başlamış gibi motive eder insanı. Iyi ki gelmişsin yahuuu
White Lily Kuzum seninde bu haftamı meraktayım çok ... hala öncesi canana karşı müsabakası
Aklıma geldikçe yazıyorum böyle ...
Şimdi denize ... bugün koşu işini bi de gece deneyeceğiz ...
Öpüyorum çoook
Hehhh ne unuttum .... @ada81
Can parem ne mnü var ne kilo bildirimi ... hadi ama kuzum ... ne güzel sabitle de gelmiştin ... yeniden devam lütfen... bak daktırım @kelebekolacam a ..... döndü de takım içi derece bile yaptı
saydin78 Kuzucanım seninde mesajını görmüştüm ... bende eminim hedef kilonun altına ineceğine ...
Bence ortinle @caytabagı
Bi voltran olun bu hafta veEfser ve ErSeSi daimi ortileri ile kapışın ... tavsiye sadece .... Efseeeeer sende bırakma annem ersesinin elini ... taciz et bak yine sabitte kaldı.
@Ahu060812 Sana da sakın yollarda cozutma diyorummmmm .karatayı bozmaaaa lütfen ...
Hadi çıktımmmm ben
Benim için uygundur kuzumGünaydınlar hepinizeeee
Geçmişi göz ucu geçtim sadece
60kiloyum tekrar tebrikler .... haftayada takım içi ilk 5 te kalman lazım ki bu gidenler kocaman alkışlansın.
Menünü okumadım ama iğde felaket yazmışsaa yoruma dedim bakma aus
Okul + spor + diyet + dün misafirler sürekli yorulmuş olabilirsin . Dikkat et kendine lütfen
caytabagi canımmmm sende sıkma canına yol ödemi işte besbelli . Bende buraya geldiğimde parmağımdan neredeyse çıkacak yüzükler sıkıyordu resmen .
Başka.....
@Bonus senin menünü de alıntıda gördüm kuzum . 8 cidden geç ... o saatlerde 5-6 gibi yediğimiz akşam yemeğinden sonra ancak ara olur.
Görmez olaydım.
Seni 55.9 ol 100 gr için mezun etmemezlik yapmadık bacımmmmm şöyle kepti fırlatırkennn 55 in anı şanı ile olsun ye bekliyoruz
Gözünü sevem , gözünün yağını içembu hafta spora fırsat bul ve sıfır kaçamak ... yüzmede var
Hülyanın portakal diyetini gördüm bi de ... @roxen2303 kuzum cidden şahane bi liste o .
Bu hafta bi de @Lunyaigdedali Maçını acayip meraktayımmmmmm . lunya 62 leri görür gibi hissediyorum ... igde de boş durmaz bi 63 ün dibini sıyırır ... gibi
Başkaaa ...suspushanimcim Canım günaydınnnnn her zaman derim burda bi 10 lu kilonun başı ... işte şimdi sende 69 mesela ... diyete yeniden başlamış gibi motive eder insanı. Iyi ki gelmişsin yahuuu
White Lily Kuzum seninde bu haftamı meraktayım çok ... hala öncesi canana karşı müsabakası
Öpüyorum çoook
Can parem ne mnü var ne kilo bildirimi ... hadi ama kuzum ... ne güzel sabitle de gelmiştin ... yeniden devam lütfen... bak daktırım @kelebekolacam a ..... döndü de takım içi derece bile yaptı
saydin78 Kuzucanım seninde mesajını görmüştüm ... bende eminim hedef kilonun altına ineceğine ...
Bence ortinle @caytabagı
Bi voltran olun bu hafta veEfser ve ErSeSi daimi ortileri ile kapışın ... tavsiye sadece .... Efseeeeer sende bırakma annem ersesinin elini ... taciz et bak yine sabitte kaldı.
@Ahu060812 Sana da sakın yollarda cozutma diyorummmmm .karatayı bozmaaaa lütfen ...
Hadi çıktımmmm ben
Evet bu hafta lunya igde kapismasinda onden yerlerinizi ayirtin.Huhu takımın tontişi burada mı? Sabah limonlu ılık suyumu içtim, peynir zeytinimi yeyip , koşmaya cazibeye gittim. Dilim dışarda , yorulsamda kork benden igdedali
Tamam kaptanımGünaydınlar hepinizeeee
Geçmişi göz ucu geçtim sadece
Menünü okumadım ama iğde felaket yazmışsaa yoruma dedim bakma aus
Başka.....
Görmez olaydım.
Öpüyorum çoook
Bence ortinle @caytabagı
Hadi çıktımmmm ben
Tamam ben bekliyor olacagim seni zirvedeAhh canım hemen de beni ufalttı küçük gördübugün regl geliyor sinyali geldi haftaya görüşelim cicim
hala gidememişin ama
Kişi kendinden bilir işi derler datlımm. Tontişlik senin ruhunda varHuhu takımın tontişi burada mı? Sabah limonlu ılık suyumu içtim, peynir zeytinimi yeyip , koşmaya cazibeye gittim. Dilim dışarda , yorulsamda kork benden igdedali
Yanlışlık olmuştur kuzum düzeltilir60kiloyum 1. sayfadaki listede hedef kilo 81.2 yazıyor sen kilo mu almaya çalışıyorsun anlamadım da merak ettim
Herkese gecikmişinden bir günaydııııııın....
Geçmiş olsun diyenlere teşekkürler. alıntıladıydım gece ama kaybolmuşlar...
Sabah yüzmeye gittim. Pek iyi geldi doğrusu... Özlemişim. Yalnız acayip acıktırıyor beni bu yüzme şeysi... Cısslı bişey yemedim ama kahvaltıyı biraz abartmış olabilirimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?