Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Slm millet bölük porcuk uyku sonucu bugün daha kahvaltı sofrasindayim şöyle guclu bir kahvaltı yapıp iki öğün bir ara ile kapatırım bugün günü baskulumde normal tarıyor bu sabah 63.5 tartı her ne kadar güven olmaz diye dusunsemde sevindim hadi bakalım bu hafta lütfen 62 gelsin ucundan

Geçmiş olsun canım önemli değil

60kiloyum tekrar tebrikler .... haftayada takım içi ilk 5 te kalman lazım ki bu gidenler kocaman alkışlansın.
saol canım. menüde bence sadece akşam makarna olması ve akşam meyve olması sorundu. bugün yok ama Aus um merak etme.

ama şu wc yi hala çözemedim yaa tıkandım resmen napıcam

Benim için uygundur kuzum ortim caytabagi aman diyim kuzum artıyım diye sakın cozutmaaaa bırakma yarıştayız yinee birlikteyiz aman ha cancağızım
Çok sıkı tut emi
Efser ve ErSeSi Mortileri geçelim beraber
Spora ve Karatay a devam

Huhu takımın tontişi burada mı? Sabah limonlu ılık suyumu içtim, peynir zeytinimi yeyip , koşmaya cazibeye gittim. Dilim dışarda , yorulsamda kork benden igdedali
Evet bu hafta lunya igde kapismasinda onden yerlerinizi ayirtin.
Benden soylemesi

Tamam kaptanım

Huhu takımın tontişi burada mı? Sabah limonlu ılık suyumu içtim, peynir zeytinimi yeyip , koşmaya cazibeye gittim. Dilim dışarda , yorulsamda kork benden igdedali
Kişi kendinden bilir işi derler datlımm. Tontişlik senin ruhunda var Sen koşarken biz de boş durmadık yüzdük herhaldeee

Herkese gecikmişinden bir günaydııııııın....
Geçmiş olsun diyenlere teşekkürler. alıntıladıydım gece ama kaybolmuşlar...
Sabah yüzmeye gittim. Pek iyi geldi doğrusu... Özlemişim. Yalnız acayip acıktırıyor beni bu yüzme şeysi... Cısslı bişey yemedim ama kahvaltıyı biraz abartmış olabilirimmm

Slm millet spor yapayım demiştim bu slim in 6 nin son videosuna başlamıştım dün bugünde yaptim yaptım son egzersizlerde bi modem bulandı bi başım döndü olduğum yere yigilmisim biraz zorlaniyordum ama bu kadar olduğunu tahmin etmemiştim yeni bir spor bulmam lazım kendime şöyle ömürlük yapılabilecek jillian falan değil de daha hafifi ama içinde hem cardio hem bölgesel çalışma bulunduran video önerisi olan varsa bana yazsın lütfen bu arada

igdedali canım çok geçmiş olsun @Lunya ile olan çekişmeye önden bilet aldım merakla bekliyorum

Yüzme harika ya geçen bizde gitmiştik tadı damağımda kaldı valla Manavgat ta rbin tadilatı bi bitmedi ustalar söz verdiklerini tutup da zamanında yapmıyor güya antalyaliyim koca tatilde 1 kere gittik denize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…