- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Her ASM de yok tatlım.aile hekimleri ölçüyormuş geçen bi arkadaş öyle dedi.kelebekolacam var mı öyle bir hizmetleri? Ben de gitmek istiyorum aslında iyi hatırlattın
Neler var içinde canım içeceğin?Dukan içeceği yaptım ılıkken pek sevdiğim söylenemez umarım soğuduğunda sevebilirim
Ama 1 ay yapıcam bıkmadan usanmadanyağ yakıp bölgesel de inceltiyormuş yorumlarda öyle diyor ya bakalım. Ölçülerimi aldım pek sevmedim bakalım bu içecek bende ne kadar işe yarayacak
Canim icecegi ben yapiyorum. Işe yarar mi bilmem ama yazin bana soguk icecek oluyorDukan içeceği yaptım ılıkken pek sevdiğim söylenemez umarım soğuduğunda sevebilirim
Ama 1 ay yapıcam bıkmadan usanmadanyağ yakıp bölgesel de inceltiyormuş yorumlarda öyle diyor ya bakalım. Ölçülerimi aldım pek sevmedim bakalım bu içecek bende ne kadar işe yarayacak
Yarim lt. Sicak suya 2 kasik yesil cay koyup demlemeye birak. Soguyunca sade maden suyu ve limon katip gun icerisinde icmeye basla kuzum.Neler var içinde canım içeceğin?
Canım cam bir sürahiye 4/3 ü kadar kaynar su, 2t.k. yeşil çay yoksa 2 poşet yeşil çay yarım limon suyu katıp 10 dakika bekleyip 1 şişe sade soda kattımNeler var içinde canım içeceğin?
Teşekkür ederim canım. Soda alıp deneyeyim hemen.Yarim lt. Sicak suya 2 kasik yesil cay koyup demlemeye birak. Soguyunca sade maden suyu ve limon katip gun icerisinde icmeye basla kuzum.
Hmmm ben limonu yanlış aşamada katmışım sanırım kuzumYarim lt. Sicak suya 2 kasik yesil cay koyup demlemeye birak. Soguyunca sade maden suyu ve limon katip gun icerisinde icmeye basla kuzum.
Teşekkür ederim canım denicem hemen. sanırım bende soğuk içebilirim: )Canım cam bir sürahiye 4/3 ü kadar kaynar su, 2t.k. yeşil çay yoksa 2 poşet yeşil çay yarım limon suyu katıp 10 dakika bekleyip 1 şişe sade soda kattımsıcakken pek sevemedim ama soğuyunca güzel olur gibi :) eşim içti ılıkken kuş burnu tadı gibi mayhoş dedi beğendi soğuyunca bende severim sanıyorum
Canim limonu icecegin zaman katarsan daha iyi olur. Yesil cayida tam kaynar suya koyma 80° olsunHmmm ben limonu yanlış aşamada katmışım sanırım kuzum
Rica ederimTeşekkür ederim canım denicem hemen. sanırım bende soğuk içebilirim: )
Rica ederimDene canım Kilonu ölçülerini not al bir ayda ne kadar fark edecek bakalım
Spordan degil bebisten olmasin oSlm millet spor yapayım demiştim bu slim in 6 nin son videosuna başlamıştım dün bugünde yaptim yaptım son egzersizlerde bi modem bulandı bi başım döndü olduğum yere yigilmisim biraz zorlaniyordum ama bu kadar olduğunu tahmin etmemiştim yeni bir spor bulmam lazım kendime şöyle ömürlük yapılabilecek jillian falan değil de daha hafifi ama içinde hem cardio hem bölgesel çalışma bulunduran video önerisi olan varsa bana yazsın lütfen bu arada
@igdedali canım çok geçmiş olsun @Lunya ile olan çekişmeye önden bilet aldım merakla bekliyorum
Nasıl anlamadımSpordan degil bebisten olmasin o
Ay kız yok allah korusun bebeğim 6 aylık bile değil dahaSpordan degil bebisten olmasin o
Miden bulaniyor , basin dönüyor hamis misin acepNasıl anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?