Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aile hekimleri ölçüyormuş geçen bi arkadaş öyle dedi. kelebekolacam var mı öyle bir hizmetleri? Ben de gitmek istiyorum aslında iyi hatırlattın
Her ASM de yok tatlım.
O tür hizmetler bazı illerde sağlıklı yaşam merkezlerinde var.oda genelde bi ASM nin yanında oluyor.
Mesela kayseri de 3 ASM nin yanina açıldı .diyetisten psikolog ve kanser tarama hizmeti veriyorlar

Dukan içeceği yaptım ılıkken pek sevdiğim söylenemez umarım soğuduğunda sevebilirim
Ama 1 ay yapıcam bıkmadan usanmadan yağ yakıp bölgesel de inceltiyormuş yorumlarda öyle diyor ya bakalım. Ölçülerimi aldım pek sevmedim bakalım bu içecek bende ne kadar işe yarayacak

Neler var içinde canım içeceğin?

Canim icecegi ben yapiyorum. Işe yarar mi bilmem ama yazin bana soguk icecek oluyor

Neler var içinde canım içeceğin?
Canım cam bir sürahiye 4/3 ü kadar kaynar su, 2t.k. yeşil çay yoksa 2 poşet yeşil çay yarım limon suyu katıp 10 dakika bekleyip 1 şişe sade soda kattım sıcakken pek sevemedim ama soğuyunca güzel olur gibi :) eşim içti ılıkken kuş burnu tadı gibi mayhoş dedi beğendi soğuyunca bende severim sanıyorum

Teşekkür ederim canım denicem hemen. sanırım bende soğuk içebilirim: )

Spordan degil bebisten olmasin o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…