- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
Yok yok değilim ben o defteri kapattım kuzumMiden bulaniyor , basin dönüyor hamis misin acep
Hamis degilsen 21 gundw yaglara veda var ebru sallinin canim. Ben nasipse bu hafta bi yere gitmezsem basliycam. Ayak agirligi vs varmis ama ben alisana dek agirliksiz calisirim. Ben seviyorum ebru salli guzel yaptiriyor gibi. Kisa surede de inceltiyor pilates istersen beraber baslayalim. Ama videoyu bulamadim youtubedan kalkmis. Dvd almak da istemiyroum da ins bulursak video istersen baslayalim beraberSlm millet spor yapayım demiştim bu slim in 6 nin son videosuna başlamıştım dün bugünde yaptim yaptım son egzersizlerde bi modem bulandı bi başım döndü olduğum yere yigilmisim biraz zorlaniyordum ama bu kadar olduğunu tahmin etmemiştim yeni bir spor bulmam lazım kendime şöyle ömürlük yapılabilecek jillian falan değil de daha hafifi ama içinde hem cardio hem bölgesel çalışma bulunduran video önerisi olan varsa bana yazsın lütfen bu arada
igdedali canım çok geçmiş olsun @Lunya ile olan çekişmeye önden bilet aldım merakla bekliyorum
Caykurun yesil cayini aldim su tenekedekinden. Iyk igrenc tadi, balik gibi kokuyor. Icemedim. gecenlerde bir arkadasima sormustum bu tarifi bizim takimdan ,yesilcay soda limon kuru degil mi canim? Soguk icilebilirse aslindabrnde baslasam mi diye dusunuyorum mideye zarari olmaz degil mi canim ?Dukan içeceği yaptım ılıkken pek sevdiğim söylenemez umarım soğuduğunda sevebilirim
Ama 1 ay yapıcam bıkmadan usanmadanyağ yakıp bölgesel de inceltiyormuş yorumlarda öyle diyor ya bakalım. Ölçülerimi aldım pek sevmedim bakalım bu içecek bende ne kadar işe yarayacak
Ben onu biliyorum canım da bissuru malzeme kullanıyor benim Pilates malzemelerim hepsi urfada o yüzden vazgeçtim ondanHamis degilsen 21 gundw yaglara veda var ebru sallinin canim. Ben nasipse bu hafta bi yere gitmezsem basliycam. Ayak agirligi vs varmis ama ben alisana dek agirliksiz calisirim. Ben seviyorum ebru salli guzel yaptiriyor gibi. Kisa surede de inceltiyor pilates istersen beraber baslayalim. Ama videoyu bulamadim youtubedan kalkmis. Dvd almak da istemiyroum da ins bulursak video istersen baslayalim beraber
173 e 58.8 uzun çabalar sonucu ulaştım hedefe İnşallah burdada herkes ulaşır şüphem yok zatenroxen2303 pro agirlikliymis aslinda o 4 gun diyeti denenebilir. Duraksamaya girersek yapsak daha iyi galiba. Benim yolum daha uzun bayagi sonraya gecerim o diyete ama sen fitsin galiba sana uyabilir o diyet bence
Kapışalım Saraycam bireysel mortim yok Saydinim bu hafta var mi mortin. Gel kapisalim seninle
Sen zaten fitsin canim bence yorma kendini iyi boyle citayi da fazla yukseltme173 e 58.8 uzun çabalar sonucu ulaştım hedefe İnşallah burdada herkes ulaşır şüphem yok zaten
Yalnız şöyle bir sorun var protein ağırlıklı beslendiğimde tuvalet sıkıntısı yaşıyorum
Benim de kayip ya ne guzel lastigim ve cemberim vardi o cember cok iyiydi h9cbi sey yapamasam bacaklarimin arasinda sıkıp birakiyodum. Bizimkiler ben yokken atti mi ne yapti bulamiyorum ikisini deBen onu biliyorum canım da bissuru malzeme kullanıyor benim Pilates malzemelerim hepsi urfada o yüzden vazgeçtim ondan
Soda ve limon yarım olacak saraycam.2 yk yesil caya..Yarim lt. Sicak suya 2 kasik yesil cay koyup demlemeye birak. Soguyunca sade maden suyu ve limon katip gun icerisinde icmeye basla kuzum.
Ayy girip okuyup çıkıyorum kaçtır...
Eski iş yerinden arkadaşlar gelecek bu akşam... Onun hazırlığı sürüyor harıl harıl. Bi markete gittim aman yarabbim o ne sıcak her yerimden ter aktı... Allah dışarıda çalışanların yardımcısı olsun...
Şu işlerimi bitirir bitirmez orti morti durumuna el atıyorum. Güzel kapışmalar olacak bu hafta sanırım
Hafta sonu rehavetine kapılmadan herkescikler dikkat etsin olur mu ? Aklım burada... Geçtiğimiz hafta kıl payı 1. liği kaçırdık. Bu hafta gözüm yükseklerde bilesiniz
Ben onu biliyorum canım da bissuru malzeme kullanıyor benim Pilates malzemelerim hepsi urfada o yüzden vazgeçtim ondan
Canım ben poşet kullanıyorum doğadan çokta memnunum içimi güzel. Bilmiyorum ki canım sanmıyorum ama denemeden bilmek zor başlayalım bakalım yan etki yapacak mıCaykurun yesil cayini aldim su tenekedekinden. Iyk igrenc tadi, balik gibi kokuyor. Icemedim. gecenlerde bir arkadasima sormustum bu tarifi bizim takimdan ,yesilcay soda limon kuru degil mi canim? Soguk icilebilirse aslindabrnde baslasam mi diye dusunuyorum mideye zarari olmaz degil mi canim ?
Yarın bende öyle yapayım canım sağolBen yesil cayi iyice sogutup soda ve limonu oyle katiyorum.
Çok iyi olur canım bi bakayım
ben bi video buldum aslında geçenlerde yani evet yine malzeme kullandırıyor ama malzemesiz de yapılan çok hareket var isterseniz o videoyu atayım canım
Soğan sarımsak yoksa bisi olmaz bence bir gündeTon balıklı salata yaptım ama bitiremedim ağzını kapatıp dolaba koysam yarın yenir mi
Onun gibi olmak için çoook fırın ekmek yemem gerekiyor daha
kaptan sana el verip de gitti zaarkaptanım gibi konuşmuşsun aynı
Soğan varsa o biraz bozabilir bekleyince tadını. Onun dışında bişey olmaz sanıyorumTon balıklı salata yaptım ama bitiremedim ağzını kapatıp dolaba koysam yarın yenir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?