Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hamis degilsen 21 gundw yaglara veda var ebru sallinin canim. Ben nasipse bu hafta bi yere gitmezsem basliycam. Ayak agirligi vs varmis ama ben alisana dek agirliksiz calisirim. Ben seviyorum ebru salli guzel yaptiriyor gibi. Kisa surede de inceltiyor pilates istersen beraber baslayalim. Ama videoyu bulamadim youtubedan kalkmis. Dvd almak da istemiyroum da ins bulursak video istersen baslayalim beraber

Caykurun yesil cayini aldim su tenekedekinden. Iyk igrenc tadi, balik gibi kokuyor. Icemedim. gecenlerde bir arkadasima sormustum bu tarifi bizim takimdan ,yesilcay soda limon kuru degil mi canim? Soguk icilebilirse aslindabrnde baslasam mi diye dusunuyorum mideye zarari olmaz degil mi canim ?

Ben onu biliyorum canım da bissuru malzeme kullanıyor benim Pilates malzemelerim hepsi urfada o yüzden vazgeçtim ondan

roxen2303 pro agirlikliymis aslinda o 4 gun diyeti denenebilir. Duraksamaya girersek yapsak daha iyi galiba. Benim yolum daha uzun bayagi sonraya gecerim o diyete ama sen fitsin galiba sana uyabilir o diyet bence
173 e 58.8 uzun çabalar sonucu ulaştım hedefe İnşallah burdada herkes ulaşır şüphem yok zaten
Yalnız şöyle bir sorun var protein ağırlıklı beslendiğimde tuvalet sıkıntısı yaşıyorum

Sen zaten fitsin canim bence yorma kendini iyi boyle citayi da fazla yukseltme

Ben onu biliyorum canım da bissuru malzeme kullanıyor benim Pilates malzemelerim hepsi urfada o yüzden vazgeçtim ondan
Benim de kayip ya ne guzel lastigim ve cemberim vardi o cember cok iyiydi h9cbi sey yapamasam bacaklarimin arasinda sıkıp birakiyodum. Bizimkiler ben yokken atti mi ne yapti bulamiyorum ikisini de baslarsam mat, lastik ve cember alicam mecbur

Ayy girip okuyup çıkıyorum kaçtır...
Eski iş yerinden arkadaşlar gelecek bu akşam... Onun hazırlığı sürüyor harıl harıl. Bi markete gittim aman yarabbim o ne sıcak her yerimden ter aktı... Allah dışarıda çalışanların yardımcısı olsun...
Şu işlerimi bitirir bitirmez orti morti durumuna el atıyorum. Güzel kapışmalar olacak bu hafta sanırım
Hafta sonu rehavetine kapılmadan herkescikler dikkat etsin olur mu ? Aklım burada... Geçtiğimiz hafta kıl payı 1. liği kaçırdık. Bu hafta gözüm yükseklerde bilesiniz

kaptan sana el verip de gitti zaar kaptanım gibi konuşmuşsun aynı

ben bi video buldum aslında geçenlerde yani evet yine malzeme kullandırıyor ama malzemesiz de yapılan çok hareket var isterseniz o videoyu atayım canım

Canım ben poşet kullanıyorum doğadan çokta memnunum içimi güzel. Bilmiyorum ki canım sanmıyorum ama denemeden bilmek zor başlayalım bakalım yan etki yapacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…