Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

valla çok güzel olmuştu sarma binde bir yapılıyor zaten bulgurlu diye saat de erken diye yedim gitti artı olmaz inşallah bi de İnternetten porsiyonuna baktım 4 tanesi 1 dilim ekmek 4 yk sebze diyordu bende 2 dilim ekmek 8 yk sebze gibi dusunerekten çok olmaz dedimDi
Hem suçlu hem guclu esittir ben
evet canım eskisi kadar görmüyorum bende eşimi co severek evlendim ta liseden görüşüyoruz zaten ondan yana bi şüphem yok aslında ama bence benimki kendimdeki yetersizlik duygularindan kaynaklanıyor çünku kendimi yüz olarak güzel bulurum ama hafif kiloyu bile öyle bir takıntı haline getiriyorum ki kendim de dahil herkese dünyayı dar ediyorum eşim oldukça fit bir yapıya sahip genelde sağlıklı beslenmeyi bırakıp yemelere daldığım zamanlarda o yoğun pişmanlık duygularıyla birlikte artıyor rüyalarda

Baş ağrısı sorunu bende de var benimki zihin yoğunluğundan diye düşünüyorum üniversitede iken daha yoğun olurdu şimdilerde azaldı ama öyle bir yapım var ki ıvır zıvır herşeyi çok basit şeyleri bile dert edinirim her şey düzenli olsun ve planlı olsun isterim planlarım bozulunca acayip strese girerim şimdilerde kırmaya çalışıyorum bunları e böyle bir kişiliğe baş ağrımasın da napsin

Menum gelsin.
Sabah
2has yumurta
Semizotu chia tohumlu
Zeytin
Peynir
2kizarmis kepekli ekmek

Ara
Sekersiz kahve
4lokma kavun

Ogle aksam gibi
Bi kucuk kase kurufasulye
Keten tohumlu yogurt
1lokma kizarmis kepek ekmek (elime ekmegi aldim.
Bi kurufasulyeye baktim bi ekmege baktim. Nisa dedim o ekmegi usulca masaya birak)

Dahada bisey yemem yiyemem.

Spor
Bugun regli oldum.
caytabagi m icin sporumu terketmedim
100dk tempolu yuruyus 200 point
90 dk normal yuruyus 90 point
35leslie. 70 point

Toplam 360point
Su 2.1 litre
igdedali Ahu060812 Ausencia

Bosver be kuzum.
Takma hicbiseyi.
Heleki sen 2cocuklu fit bi anne es ve ogretmensin.
Herseye yetisemeyebiliriz.

Menum

Sabah
Az yagda biber kizartma domatesli
Peynir
Zeytin
1 tk bal
3 dl tb ekmegi

Ara
1 fincan sutlu t kahvesi

Aksam
Tavu kizgara
Coban Salata
Semizotu
Ayran

Su 1.5 lt kadar

abla yarın senin sabah menüsüyle akşamı karıştırcam soğanlı domates sosu yapcam ızgara tavuğun yanına fikir verdin şuan bana

Bende hemen hemen senle aynı şeyleri yaşıyorum ağriyinca da niye diyoruz cevabı basit çok takıntılı olmak da iyi değil ama napayim o da elimde değil bende kırmaya çalışıyorum uğraşıyorum ama bakalım

Bugünkü paha biçilemez menüm

Sabah
1 haşlanmış yumurta
Yarım dilim çavdar ekmeği

Ara
5 tane üzüm o da zorla yedim

Akşam
Ton balıklı salata

Su 2 lt

Bugün o kadar kötüydüm ki sanki su içerken bile beyin damarlarim ağrıyordu çiğneme yapamıyordum
Böyle az yemek bana hiç iyi gelmicek biliyorum hemen şiş oluyorum

Ausencia igdedali

Gerçekten bu yapı hem insanın kendisini hemde etrafindakileri çok yoruyor kırmaya çalışmak en iyisi

İyi akşamlar herkeslere menümü yazayım..
Sabah
2 yumurta
Salatalık

Öğle
Ton balıklı salata
Yoğurt

Ara
1 top dondurma
10 üzüm

Akşam
Mercimek çorbası

Su
2 litre

Aslında bu diyeti düşünmüyordum fakat supriz bir şekilde salı gününe bilet aldım ve üç haftalık bir tatil beni bekliyor o sebeple sıkı tutuyorum
. Spora gelecek olursam
Koşu 20*4=80
Tempolu yürüyüş 40*2 =80
Bölgesel egzersiz 30*3=90
Toplam =250
Ahu060812

Benim eks mortim caytabagi m .
Nasilsin?
Nasil gidiyor?
Cok sanslisin biliyor musun?
Reglim genelde cumaya yakin olurdu.
Senin sansina bugun oldum.
Cumaya odem falan kalmaz.
Tartiya da mis gibi yansir.
Hayirdir yeni morti mi buldun kendine ben neden eks oldum
benim de regl bitti ödem indi ehehe bu hafta kapisma var

Hosbulduk tekrar
Harika evet gormustum puan tablosunu. Dk ya gore carpiyoruz sanirim. Benin icin farketmez hangi grupta eksik varsa gecerim

Koy tavuklu Pirinc pilavi da yapmistim.
Ama yemedim sirf mortimsin diye
Mortim sana kotu bi haberim var. Benim ödem inmis tartida eksi gordum bugun
ama yarina geri tutabilir vucudum ödem bugun biraz canim sıkıldi eger odem tutarsa mujdelerim haberi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…