valla çok güzel olmuştu sarma binde bir yapılıyor zaten bulgurlu diye saat de erken diye yedim gittiHoşgeldiniz... Bendeniz naçizane kaptan yardımcısı... Kaptanımız tatilde ancak görünce hemmen dönüş yapar sizeAusencia
10 yaprak sarma çok karbon dolu olmamış mı akşam için ? Erken saatte yediğin için ve de emzirme durumundan yırttın hee
Menün güzel eflalim de meyve grubunu akşama bırakma derim... Kayısı hoşafını sabah içsen daha şugar olur sankim
evet canım eskisi kadar görmüyorum bende eşimi co severek evlendim ta liseden görüşüyoruz zaten ondan yana bi şüphem yok aslında ama bence benimki kendimdeki yetersizlik duygularindan kaynaklanıyor çünku kendimi yüz olarak güzel bulurum ama hafif kiloyu bile öyle bir takıntı haline getiriyorum ki kendim de dahil herkese dünyayı dar ediyorum eşim oldukça fit bir yapıya sahip genelde sağlıklı beslenmeyi bırakıp yemelere daldığım zamanlarda o yoğun pişmanlık duygularıyla birlikte artıyor rüyalardaCutemom007
Canim bizde ilk evlendigimiz aylardayiz.
Ben kek borek falan yapmayi bilmiyorum.
Esim biliyor o yapiyor vs.
Ispanakli borek yapti bi gun.
Cokta guzel olmustu.
Tabi ben bunu yapmayi da bilmiyordum o zamanlar.
Bi gun ruyamda esim ispanakli borek yapiyor ama baskasina.
Ben sabah esime kiziyorum kkime yaptin boregi diye.
Esini cok cok seviyorsun sanirim.
Bi gun bu mutlulugum bozulur diye bi korku mu var icinde?
Bn bu yuzden goruyordum ruyami.
Artik oyle duaunceleri attim kafamdan ruya falan kalmadi.
Kitap okuyorum bol bol iyi geliyor.
Baş ağrısı sorunu bende de var benimki zihin yoğunluğundan diye düşünüyorum üniversitede iken daha yoğun olurdu şimdilerde azaldı ama öyle bir yapım var ki ıvır zıvır herşeyi çok basit şeyleri bile dert edinirim her şey düzenli olsun ve planlı olsun isterim planlarım bozulunca acayip strese girerim şimdilerde kırmaya çalışıyorum bunları e böyle bir kişiliğe baş ağrımasın da napsinAslında birşeye sıkılmamistim çok sık rüya görürüm o yüzden oluyor.
Normalde de bir 9 senedir falan baş ağrısı ile mücadelem vardır kaç doktora gittim sonuç 0 hiç bir şey yok.
Rüyalar içinde kaybetme korkusu dendi o kadar.
Bosver be kuzum.Baş ağrısı sorunu bende de var benimki zihin yoğunluğundan diye düşünüyorum üniversitede iken daha yoğun olurdu şimdilerde azaldı ama öyle bir yapım var ki ıvır zıvır herşeyi çok basit şeyleri bile dert edinirim her şey düzenli olsun ve planlı olsun isterim planlarım bozulunca acayip strese girerim şimdilerde kırmaya çalışıyorum bunları e böyle bir kişiliğe baş ağrımasın da napsin
Yetisemiyorum artık zaten nerde eski.makbule yavaş yavaş bosvermeyi öğretiyorum artık kendimeBosver be kuzum.
Takma hicbiseyi.
Heleki sen 2cocuklu fit bi anne es ve ogretmensin.
Herseye yetisemeyebiliriz.
Menum
Sabah
Az yagda biber kizartma domatesli
Peynir
Zeytin
1 tk bal
3 dl tb ekmegi
Ara
1 fincan sutlu t kahvesi
Aksam
Tavu kizgara
Coban Salata
Semizotu
Ayran
Su 1.5 lt kadar
abla yarın senin sabah menüsüyle akşamı karıştırcamsoğanlı domates sosu yapcam ızgara tavuğun yanına fikir verdin şuan bana
Bende hemen hemen senle aynı şeyleri yaşıyorumBaş ağrısı sorunu bende de var benimki zihin yoğunluğundan diye düşünüyorum üniversitede iken daha yoğun olurdu şimdilerde azaldı ama öyle bir yapım var ki ıvır zıvır herşeyi çok basit şeyleri bile dert edinirim her şey düzenli olsun ve planlı olsun isterim planlarım bozulunca acayip strese girerim şimdilerde kırmaya çalışıyorum bunları e böyle bir kişiliğe baş ağrımasın da napsin
Gerçekten bu yapı hem insanın kendisini hemde etrafindakileri çok yoruyor kırmaya çalışmak en iyisiBende hemen hemen senle aynı şeyleri yaşıyorumağriyinca da niye diyoruz cevabı basit çok takıntılı olmak da iyi değil ama napayim o da elimde değil bende kırmaya çalışıyorum uğraşıyorum ama bakalım
Hayirdir yeni morti mi buldun kendine ben neden eks oldumBenim eks mortimcaytabagi m .
Nasilsin?
Nasil gidiyor?
Cok sanslisin biliyor musun?
Reglim genelde cumaya yakin olurdu.
Senin sansina bugun oldum.
Cumaya odem falan kalmaz.
Tartiya da mis gibi yansir.
Hosbulduk tekrarHosgeldinizzzz
Harika evet gormustum puan tablosunu. Dk ya gore carpiyoruz sanirim. Benin icin farketmez hangi grupta eksik varsa gecerimHemmen açıklayayımm
Her yaptığımız sporun bir karşılığı var ilk sayfada puanlama sistemi yazıyor. Buna göre puanlarımızın toplamını yazıyoruz. Spor kaptanımızAhu060812 yu etiketliyoruz o ilgileniyor. Bu ara yoğunluktan pek gelemiyor. Ausencia u etiketlersek o da yardımcı oluyor.
Her neyse takımımız kendi içinde 2 gruba ayrıldı. Fırtınalar-Kasırgalar olarak. Bu iki takım 1 hafta boyunca sporunu bildiriyor. toplam puana göre de 1. takımı belirliyoruz. Spor konusunda bir hayli hırslıyız. Sen de spor seviyormuşsun. fırtınalara beklerizGerçi onu kaptan belirliyor ama ossun
nar_cicegim hoşgeldin canım.
Mortim sana kotu bi haberim var. Benim ödem inmis tartida eksi gordum bugunKoy tavuklu Pirinc pilavi da yapmistim.
Ama yemedim sirf mortimsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?