Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menu acilisimi yapiyorum o zaman kizlar
9.30: 1 haslanmis yumurta
Koy biberi domates salatalik 1 bardak sut
Ara:1 kucuk elma
15.30:1 tabak yaklasik 5 kasik haslama kirmizi et ve patates yagsiz +yogurt+3 dilim karpuz
Ara:1 avuc kabak cekirdegi 4-5 tane antep fistigi
Biraz sonra 1 cay bardagi sut icerim ve gunu kapatirim
Suyu saymadim yarin baslarim ama cok ictim sporumu gece bitirince yazicam

3 dilim karpuz 3 ayrı dilim mi yoksa 1 dilimden çıkan dilimlerin 3 tanesi mi

Selamlaaaaaaaaaaaaaaaaar 7. takımın her biri birbirinden güzelleri

Yine yorucu bir gündü ... Bol gezmeli ... Şimdi eve geldik , Yusuf uyusun ....dede evde otursun bizde eşimle şöyle bir sahile ineceğiz

O arada size bakayım selam vereyim dedim ...

Ahu ile görüştük bugün , bir müddet girmesi sıkıntılı ... sporları takip etmesi de ... Spor bildirimlerine sadece beni etiketleyin canlar ... Öyle ya da böyle , er ya da geç toparlarım tatil matil dinlemem

Şimdi bir geçmişe döneyim

Menüm
Sabah geç uyandım kahvaltı 11 de ancak bitmişti.
1 yumurta az peynir ve maydanozlu omlet
6 zeytin 5-6 minik cherry domates salatalık 1 kapya biber
3 ceviz bir hurma
Öğleden sonra 16:30 gibi
3 y.k kadar bulgur pilavı
1 tabak kıymalı taze fasulye
1 kase yoğurt
21:00 gibi
1 minik ince dilim kaşar peyniri
2 Türk kahvesi 3 kupa dukan içeceği
Su, 2,5 lt.
Spor : maalesef yine yok balkonu boyadık camları kapıları silindi, oldukça büyük balkon, sonra da ev temizliği çamaşır derken vakit ve takatim kalmadı
Ausencia igdedali
Ortim caytabagi Mortim @_SARAYCA_

sabah 10.10
1 parça ızgara sucuk
1 dilim keçi peyniri
3 taze incir
19 çiğ fındık
kekikli domates salatalık biber (az zeytinyağı- avakado yağı)
küçük kase az ketentohumlu sulu ev yoğurdu

akşam 19.30
soğanlı biberli biftek
domatesli bol yeşillikli salata

suyu saymadım ama yatana kadar 2,5 lt yi bulur sanırım
öğlen filtre kahve ve sodalı limonlu roiboss çayı
akşam 2 bardak sodalı limonlu roiboss çayı

Son düzenleme:
İyi geceler halam sinyal verdi geliyor gerçi benim halam gitmiyor da neyse iki ara kanama oldu bu ay herhalde bu sefer tam gelecektir çünküm zamanı geldi bunu niye söyledim hala gelir de düzgünce gelir mi akşamki sarmaların etkisinden de olsa gerek öyle bir acıktım ki 1 kase yoğurda 2 cevizle 1 tk tarçın koyup yedim
Yarın erkenden yola cikacagiz inşallah erkenden kalkıp sporumu yapacağım önce çünkü eve misafirlerle döneceğim yorgun da olacağım erkendenrkwnden iyisi sabahtan halletmek o yüzden gidip yatayım biran önce herkese iyi geceler

hoşgeldin kaptan istersen yardıma ihtiyaç varsa ben gün içinde genelde aktifim en azından akşam saat 8-9a kadar olan sporların sslerini alıp özel mesaj da atabilirim sana ?

Yarın arkadaşımla bruncha gidicem. Karatay bozulabilir bozulmaması için söz veremem şimdiden söyleyeyim

istediğim kiloya ulaşayım benimde ilk işim kahvaltıya gitmek olacak canım öyle dışarda kahvaltı meraklısı asla değilimdir en son üniversitede falan gitmişimdir o kadar eski yıllar ama hedefime ulaşınca kallavi bir kahvaltıya gideceğim

7 nin uğuruna inanan nar çiçeğim hoş geldin takımımıza ...
Gördüğüm üzere siteye de yeni gelmişsin , hoş geldin .
Ben aus ... 7. takım kaptanı aynı zamanda diyet ve sağlıklı beslenme editörüyüm sitemizde.
Arkadaşlar yazmışlar ... şu an tatildeyim . O sebeple çok sık girmiyorum ... 2 hafta daha böyle sürecek .
Genel olarak takımı ile yatıp kalkan bir kaptanım o ayrı :)) Birazda eli sopalıyım sanırım
Yeni mi bşlıyorsun diyete ? öncesi var mı ? yani 73 e gelene kadar verilen kısım ?
Merak etme burada emin ol hedefine varacaksın . İlk sayfada kurallar var ..okumuşsundur ...spor puanlarını da okumuşsun gördüm

Şu an igdedali kaptan yard. sına emanet takım . ben böyle ara ara geliyorum ... Kısa zamanda takıma ve arkadaşlara alışacağına eminim .

Takıma giren herkesten ilk beklentim gönüllü olmaları ... gönül işidir bu iş ... arkadaşlarla beraber kilolara savaş açmak omuz omuza zevklidir

Hadi bakalım tekrar hoş geldin ... eve döndüğüm de bol bol sohbet ederiz

2 öğün beslenme tercih edildiğinde dolu dolu yenmesi gerekir , cızsız ama dolu .
Ben senin yerinde olsam öğle/akşam öğünümü muhakkak çeşitlendirirdim .
5 sarma yerdim ama yanında pro lu salata (peynir olabilir) yoğurt ..belki önden 1 kepçe çorba...

Hadi bakalım şu misafir gezdirme faslını iyi atlat . Bugün bende manavgattaydım ... Artık suyun bir bölümüne eskiden sokuyorlardı şimdi kalkmış ..bir espirisi de kalmamış ayağın suya değmeyince ... kurşunlu daha güzeldi.

13 ağustos

Kahvaltı (9) : 1 yumurtalı sucuk, peynir, 5 zeytin, domates

Akşam ( 16 ): Tavuk, köfte ızgara, ayran, salata, şekersiz kayısı hoşafı

Su: 2 litre
İçecekler : Şekersiz çay, kahve

eflaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal özledimmmmmmmm beeeeee

denk gelmiyoruz da kaçamak girdiğimde.
güzel menü balım .. akşamımız çok benzemiş bende karışık ızgara ve ayran gömdüm salata ile

Bazı menüler az gözükür ama doyurucudur ... nicelik kadar nitelikte önemli .
akşam salata da olmalıydı ama ...
ha bir de bu muza iyi takıldın sen ... tartının ibresi de takılmaz inşallah

eşine de ki bulgur yapsın yapacaksa :)) onu da öğlen yapsın

pirinç pilavını görmese idim çok dengeli diyecektim menüne ... kaybettin

Kızçeler ben çıkıyorum... Yarın akşama kadar olmam sanıyorum. Derse gidecem... Dikkat edin kendinize, yediğinize içtiğinize... Öpüldünüz

Yarın akşama kadar hemi deee .... anaaaam ahu da yok ... arada bir ce de bari iğdem ...

canım biraz daha iyi olduğunu okudum ... dinlenmek iyi geldi sanırım .
menün güzel .
dolma saati de adedi de güzel ...
hafta içi 500-600 bildirimlerin başlar yine

nisacım iyi ki bırakmışsın o ekmeği ... öyle de doydun böyle de ... hem acıkma saatin gelince öyle de acıkacaktın böyle de sporun çok iyi tatlım

Menum

Sabah
Az yagda biber kizartma domatesli
Peynir
Zeytin
1 tk bal
3 dl tb ekmegi

Ara
1 fincan sutlu t kahvesi

Aksam
Tavu kizgara
Coban Salata
Semizotu
Ayran

Su 1.5 lt kadar

saraycaaaaaaaaaaaaaaaa ama ben dün dedim 3 dlm ekmek ne ? bugün yine 3 dlm .... 55 kilo biri 3 dlm ekmek yerse nasıl kilo verir denemesi mi yapıyorsun ?
ve su da az .

deme şiş miş deme ... listede ilk haftanda deme .... yemeye çalış triplim .
neden bu kadar uzun sürdü ki bu sefer ? ağrısı sızısı .?

bu değişik 4 günün sonucunu meraktayım roxenim ..dondurmalı 4 gün tartıldın mı hiç ?

genelde öğün saatlerin bu şekilde mi canım ?
patates yerine de her zaman 1 dlm tb ekmek tercihimdir ..

Birazda eli sopalıyım sanırım

Biraz ?

canım biraz daha iyi olduğunu okudum ... dinlenmek iyi geldi sanırım .
menün güzel .
dolma saati de adedi de güzel ...
hafta içi 500-600 bildirimlerin başlar yine

Yok kaptana yapıyorum şuan koşu bandından ulaşıyorum sizlere yürürken Dolma mecbur yedim ahsen salata yapmaya üşendim

eşine de ki bulgur yapsın yapacaksa :)) onu da öğlen yapsın

pirinç pilavını görmese idim çok dengeli diyecektim menüne ... kaybettin
oysa ki ne çok dondurma tekliflerini çikolata partilerini reddeddim abla ben dram bu yaşadığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…