Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

spor olmaması dışında harika menü saydınım .
Kasırgam sıfır puanlar dizildi karşına bu hafta ve balkon boyamaya malesef puan yok .

hadi bakalım hafta içi göreyim seni

hmmm kaptan benim yemişlere taktı diyeceksin kesin de .
Şimdi ceviz, fındık,çiğ badem .. vs ..faydalı yağları almak için yiyoruz değil mi tatlım ? evet . karatay usulunda miktarda fazla dediniz eyvallah dedim ama sen ketentohumu alıyorsun aynı öğün omega 3 başta olmak üzere yağ alıyorsun faydalı ... zeytinyağı ve avakado yağı da kullanıyorsun ... o yüzden dengeyi bozuyor miktar ....onun dışında güzel menü.

hoşgeldin kaptan istersen yardıma ihtiyaç varsa ben gün içinde genelde aktifim en azından akşam saat 8-9a kadar olan sporların sslerini alıp özel mesaj da atabilirim sana ?

canım zaten okuyorum geçmişi diyorsan sevinirim .. ben okuyamam desem de aklım kalıyor mutlaka okuyorum gerçi

Ama dün çok zor oldu mesela 1000 küsür mesaj

canım zaten okuyorum geçmişi diyorsan sevinirim .. ben okuyamam desem de aklım kalıyor mutlaka okuyorum gerçi

Ama dün çok zor oldu mesela 1000 küsür mesaj

Okuyorum kaptan sorun yok benim site sürekli açık kalıyor pcde ondan hep son kaldığım sayfada oluyorum ve geçmişte olduğum için okuya okuya ilerliyorum

Kaptanim ozlendiiin.

3 dl pazar kahvaltisi diye yedim. Bitti zaten hafta ici yemeyecegim.

Ausencia tartilmadım abla yarın senin yaptığın gibi incir yoğurt yicem

bi de keten tohumu suda ıslatıp at varsa ... wc sorunu da sıfır

Biraz ?

Yok kaptana yapıyorum şuan koşu bandından ulaşıyorum sizlere yürürken Dolma mecbur yedim ahsen salata yapmaya üşendim

biraz tabii

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam başladın mıııııııııııııı ? dinlenseneeeeeeeeeee

oysa ki ne çok dondurma tekliflerini çikolata partilerini reddeddim abla ben dram bu yaşadığım
oyyyyy kuzum başarıya giden yol o dramlardan geçiyor

Okuyorum kaptan sorun yok benim site sürekli açık kalıyor pcde ondan hep son kaldığım sayfada oluyorum ve geçmişte olduğum için okuya okuya ilerliyorum

tamam o zaman canım sana yük olmasında .... en azından şu sayfaya kadar olanlar dersin oraları es geçebilirim ...

sağolasın ya .... böyle böyle imece usülü 2 haftayı devireceğiz

Kaptanim ozlendiiin.

3 dl pazar kahvaltisi diye yedim. Bitti zaten hafta ici yemeyecegim.

Bende özledim sizi ... bugün begümle görüştük telden ... bakalım buluşacağız burada inşallah .
Banu ile görüştüm memlekette imiş ... net sorunu varmış , gelecek o da .
Ada ile görüştüm ...o da künefe gömüyor

seni de gördüm fotoda

bende beyaz pantalon giydim de bugün hemen fotosunu koydum gördün mü ?

Yok yok şiş demedim :))) kim dedi ki aaa:))

Ağrım bu defa gördüğüm rüya sonucu ağlamam dan kaynaklanan baş ağrısıydı şuan çok iyiyim.
Spor yapıcam şimdi artık toparlanma vaktidir

Yok yok şiş demedim :))) kim dedi ki aaa:))

Ağrım bu defa gördüğüm rüya sonucu ağlamam dan kaynaklanan baş ağrısıydı şuan çok iyiyim.
Spor yapıcam şimdi artık toparlanma vaktidir

okudum rüyalarınızı ya ....

Ben regl devam ediyor sandım bir yandan da .

bende gece rüyamda Sarayca mı gördüm ..... 53 çıkıyor tartıda ....

Çok iyi olur valla abla evden çıkmadan tartılırım dönünce ne olacak bakalım

Canım cuma 90 point vardı 30 dk leslie 10 dakika zumba

Bakayim hemen diyecektim ki hemen baktim. Masallah . Super ya. Bahsettigin 90 lardan bu kiloya inmek herkesin harci degil. Bu gun spor yapmiycaktim bak gaza geldim bi cay iceyim spor yapacagim.

ada81 sen gom kunefeleriii

begum75 e selamlar.
@masumm ozledik gel gari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…