Menüm
Sabah geç uyandım kahvaltı 11 de ancak bitmişti.
1 yumurta az peynir ve maydanozlu omlet
6 zeytin 5-6 minik cherry domates salatalık 1 kapya biber
3 ceviz bir hurma
Öğleden sonra 16:30 gibi
3 y.k kadar bulgur pilavı
1 tabak kıymalı taze fasulye
1 kase yoğurt
21:00 gibi
1 minik ince dilim kaşar peyniri
2 Türk kahvesi 3 kupa dukan içeceği
Su, 2,5 lt.
Spor : maalesef yine yokbalkonu boyadık camları kapıları silindi, oldukça büyük balkon, sonra da ev temizliği çamaşır derken vakit ve takatim kalmadı
Ausencia @igdedali
Ortim @caytabagi MortimSarayca
sabah 10.10
1 parça ızgara sucuk
1 dilim keçi peyniri
3 taze incir
19 çiğ fındık
kekikli domates salatalık biber (az zeytinyağı- avakado yağı)
küçük kase az ketentohumlu sulu ev yoğurdu
akşam 19.30
soğanlı biberli biftek
domatesli bol yeşillikli salata
suyu saymadım ama yatana kadar 2,5 lt yi bulur sanırım
öğlen filtre kahve ve sodalı limonlu roiboss çayı
akşam 2 bardak sodalı limonlu roiboss çayı
hoşgeldin kaptan istersen yardıma ihtiyaç varsa ben gün içinde genelde aktifim en azından akşam saat 8-9a kadar olan sporların sslerini alıp özel mesaj da atabilirim sana ?
canım zaten okuyorum geçmişi diyorsan sevinirim .. ben okuyamam desem de aklım kalıyor mutlaka okuyorum gerçi
Ama dün çok zor oldu mesela 1000 küsür mesaj
Kaptanim ozlendiiin.7 nin uğuruna inanan nar çiçeğim hoş geldin takımımıza ...
Gördüğüm üzere siteye de yeni gelmişsin , hoş geldin .
Ben aus ... 7. takım kaptanı aynı zamanda diyet ve sağlıklı beslenme editörüyüm sitemizde.
Arkadaşlar yazmışlar ... şu an tatildeyim . O sebeple çok sık girmiyorum ... 2 hafta daha böyle sürecek .
Genel olarak takımı ile yatıp kalkan bir kaptanım o ayrı :)) Birazda eli sopalıyım sanırım
Yeni mi bşlıyorsun diyete ? öncesi var mı ? yani 73 e gelene kadar verilen kısım ?
Merak etme burada emin ol hedefine varacaksın . İlk sayfada kurallar var ..okumuşsundur ...spor puanlarını da okumuşsun gördüm
Şu an @igdedali kaptan yard. sına emanet takım . ben böyle ara ara geliyorum ... Kısa zamanda takıma ve arkadaşlara alışacağına eminim .
Takıma giren herkesten ilk beklentim gönüllü olmaları ... gönül işidir bu iş ... arkadaşlarla beraber kilolara savaş açmak omuz omuza zevklidir
Hadi bakalım tekrar hoş geldin ... eve döndüğüm de bol bol sohbet ederiz
2 öğün beslenme tercih edildiğinde dolu dolu yenmesi gerekir , cızsız ama dolu .
Ben senin yerinde olsam öğle/akşam öğünümü muhakkak çeşitlendirirdim .
5 sarma yerdim ama yanında pro lu salata (peynir olabilir) yoğurt ..belki önden 1 kepçe çorba...
Hadi bakalım şu misafir gezdirme faslını iyi atlat . Bugün bende manavgattaydım ... Artık suyun bir bölümüne eskiden sokuyorlardı şimdi kalkmış ..bir espirisi de kalmamış ayağın suya değmeyince ... kurşunlu daha güzeldi.
eflaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal özledimmmmmmmm beeeeee
denk gelmiyoruz da kaçamak girdiğimde.
güzel menü balım .. akşamımız çok benzemiş bende karışık ızgara ve ayran gömdüm salata ile
Bazı menüler az gözükür ama doyurucudur ... nicelik kadar nitelikte önemli .
akşam salata da olmalıydı ama ...
ha bir de bu muza iyi takıldın sen ... tartının ibresi de takılmaz inşallah
eşine de ki bulgur yapsın yapacaksa :)) onu da öğlen yapsın
pirinç pilavını görmese idim çok dengeli diyecektim menüne ... kaybettin
Yarın akşama kadar hemi deee .... anaaaam ahu da yok ... arada bir ce de bari iğdem ...
canım biraz daha iyi olduğunu okudum ... dinlenmek iyi geldi sanırım .
menün güzel .
dolma saati de adedi de güzel ...
hafta içi 500-600 bildirimlerin başlar yine
nisacım iyi ki bırakmışsın o ekmeği ... öyle de doydun böyle de ... hem acıkma saatin gelince öyle de acıkacaktın böyle desporun çok iyi tatlım
saraycaaaaaaaaaaaaaaaa ama ben dün dedim 3 dlm ekmek ne ? bugün yine 3 dlm .... 55 kilo biri 3 dlm ekmek yerse nasıl kilo verir denemesi mi yapıyorsun ?
ve su da az .
deme şiş miş deme ... listede ilk haftanda deme .... yemeye çalış triplim .
neden bu kadar uzun sürdü ki bu sefer ? ağrısı sızısı .?
bu değişik 4 günün sonucunu meraktayım roxenim ..dondurmalı 4 güntartıldın mı hiç ?
genelde öğün saatlerin bu şekilde mi canım ?
patates yerine de her zaman 1 dlm tb ekmek tercihimdir ..
Ausencia tartilmadım abla yarın senin yaptığın gibi incir yoğurt yicem
Biraz ?
Yok kaptana yapıyorum şuan koşu bandından ulaşıyorum sizlere yürürkenDolma mecbur yedim ahsen salata yapmaya üşendim
oyyyyy kuzum başarıya giden yol o dramlardan geçiyoroysa ki ne çok dondurma tekliflerini çikolata partilerini reddeddim abla ben dram bu yaşadığım
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam başladın mıııııııııııııı ? dinlenseneeeeeeeeeee
Okuyorum kaptan sorun yok benim site sürekli açık kalıyor pcde ondan hep son kaldığım sayfada oluyorum ve geçmişte olduğum için okuya okuya ilerliyorum
Kaptanim ozlendiiin.
3 dl pazar kahvaltisi diye yedim. Bitti zaten hafta ici yemeyecegim.
Yok yok şiş demedim :))) kim dedi ki aaa:))7 nin uğuruna inanan nar çiçeğim hoş geldin takımımıza ...
Gördüğüm üzere siteye de yeni gelmişsin , hoş geldin .
Ben aus ... 7. takım kaptanı aynı zamanda diyet ve sağlıklı beslenme editörüyüm sitemizde.
Arkadaşlar yazmışlar ... şu an tatildeyim . O sebeple çok sık girmiyorum ... 2 hafta daha böyle sürecek .
Genel olarak takımı ile yatıp kalkan bir kaptanım o ayrı :)) Birazda eli sopalıyım sanırım
Yeni mi bşlıyorsun diyete ? öncesi var mı ? yani 73 e gelene kadar verilen kısım ?
Merak etme burada emin ol hedefine varacaksın . İlk sayfada kurallar var ..okumuşsundur ...spor puanlarını da okumuşsun gördüm
Şu an @igdedali kaptan yard. sına emanet takım . ben böyle ara ara geliyorum ... Kısa zamanda takıma ve arkadaşlara alışacağına eminim .
Takıma giren herkesten ilk beklentim gönüllü olmaları ... gönül işidir bu iş ... arkadaşlarla beraber kilolara savaş açmak omuz omuza zevklidir
Hadi bakalım tekrar hoş geldin ... eve döndüğüm de bol bol sohbet ederiz
2 öğün beslenme tercih edildiğinde dolu dolu yenmesi gerekir , cızsız ama dolu .
Ben senin yerinde olsam öğle/akşam öğünümü muhakkak çeşitlendirirdim .
5 sarma yerdim ama yanında pro lu salata (peynir olabilir) yoğurt ..belki önden 1 kepçe çorba...
Hadi bakalım şu misafir gezdirme faslını iyi atlat . Bugün bende manavgattaydım ... Artık suyun bir bölümüne eskiden sokuyorlardı şimdi kalkmış ..bir espirisi de kalmamış ayağın suya değmeyince ... kurşunlu daha güzeldi.
eflaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal özledimmmmmmmm beeeeee
denk gelmiyoruz da kaçamak girdiğimde.
güzel menü balım .. akşamımız çok benzemiş bende karışık ızgara ve ayran gömdüm salata ile
Bazı menüler az gözükür ama doyurucudur ... nicelik kadar nitelikte önemli .
akşam salata da olmalıydı ama ...
ha bir de bu muza iyi takıldın sen ... tartının ibresi de takılmaz inşallah
eşine de ki bulgur yapsın yapacaksa :)) onu da öğlen yapsın
pirinç pilavını görmese idim çok dengeli diyecektim menüne ... kaybettin
Yarın akşama kadar hemi deee .... anaaaam ahu da yok ... arada bir ce de bari iğdem ...
canım biraz daha iyi olduğunu okudum ... dinlenmek iyi geldi sanırım .
menün güzel .
dolma saati de adedi de güzel ...
hafta içi 500-600 bildirimlerin başlar yine
nisacım iyi ki bırakmışsın o ekmeği ... öyle de doydun böyle de ... hem acıkma saatin gelince öyle de acıkacaktın böyle desporun çok iyi tatlım
saraycaaaaaaaaaaaaaaaa ama ben dün dedim 3 dlm ekmek ne ? bugün yine 3 dlm .... 55 kilo biri 3 dlm ekmek yerse nasıl kilo verir denemesi mi yapıyorsun ?
ve su da az .
deme şiş miş deme ... listede ilk haftanda deme .... yemeye çalış triplim .
neden bu kadar uzun sürdü ki bu sefer ? ağrısı sızısı .?
bu değişik 4 günün sonucunu meraktayım roxenim ..dondurmalı 4 güntartıldın mı hiç ?
genelde öğün saatlerin bu şekilde mi canım ?
patates yerine de her zaman 1 dlm tb ekmek tercihimdir ..
tamam o zaman canım sana yük olmasında .... en azından şu sayfaya kadar olanlar dersin oraları es geçebilirim ...
sağolasın ya .... böyle böyle imece usülü 2 haftayı devireceğiz
Benim cumartesiye sıfır yazabilirsin aus bişey yapmamıştım.Eksiği gediği olan var mı hele ?
Yok yok şiş demedim :))) kim dedi ki aaa:))
Ağrım bu defa gördüğüm rüya sonucu ağlamam dan kaynaklanan baş ağrısıydı şuan çok iyiyim.
Spor yapıcam şimdi artık toparlanma vaktidir
Çok iyi olur valla abla evden çıkmadan tartılırım dönünce ne olacak bakalımbi de keten tohumu suda ıslatıp at varsa ... wc sorunu da sıfır
biraz tabii
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam başladın mıııııııııııııı ? dinlenseneeeeeeeeeee
oyyyyy kuzum başarıya giden yol o dramlardan geçiyor
Canım cuma 90 point vardı 30 dk leslie 10 dakika zumbaspor olmaması dışında harika menü saydınım .
Kasırgam sıfır puanlar dizildi karşına bu hafta ve balkon boyamaya malesef puan yok .
hadi bakalım hafta içi göreyim seni
hmmm kaptan benim yemişlere taktı diyeceksin kesin de .
Şimdi ceviz, fındık,çiğ badem .. vs ..faydalı yağları almak için yiyoruz değil mi tatlım ? evet . karatay usulunda miktarda fazla dediniz eyvallah dedim ama sen ketentohumu alıyorsun aynı öğün omega 3 başta olmak üzere yağ alıyorsun faydalı ... zeytinyağı ve avakado yağı da kullanıyorsun ... o yüzden dengeyi bozuyor miktar ....onun dışında güzel menü.
canım zaten okuyorum geçmişi diyorsan sevinirim .. ben okuyamam desem de aklım kalıyor mutlaka okuyorum gerçi
Ama dün çok zor oldu mesela 1000 küsür mesaj
Bakayim hemen diyecektim ki hemen baktim. Masallahtamam o zaman canım sana yük olmasında .... en azından şu sayfaya kadar olanlar dersin oraları es geçebilirim ...
sağolasın ya .... böyle böyle imece usülü 2 haftayı devireceğiz
Bende özledim sizi ... bugün begümle görüştük telden ... bakalım buluşacağız burada inşallah .
Banu ile görüştüm memlekette imiş ... net sorunu varmış , gelecek o da .
Ada ile görüştüm ...o da künefe gömüyor
seni de gördüm fotoda
bende beyaz pantalon giydim de bugün hemen fotosunu koydumgördün mü ?
Son 2 gun ayran asi yapacagim neden olmasin diyecektim ki 54 olsa olmaz mi 53 biraz iddiali olurokudum rüyalarınızı ya ....
Ben regl devam ediyor sandım bir yandan da .
bende gece rüyamdaSarayca mı gördüm ..... 53 çıkıyor tartıda ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?