Spordan aferin alamaz mıyız be kaptan
Canım cuma 90 point vardı 30 dk leslie 10 dakika zumba
Son 2 gun ayran asi yapacagim neden olmasin diyecektim ki 54 olsa olmaz mi 53 biraz iddiali olur
Kötü haber tez duyulurmus
Eksiği gediği olan var mı hele ?
Kötü haber tez duyulurmusgomdum valla ( yarin spora basliyorum diyete basliyorummmm
Kuzum inşallah tez vakitte ulaşırsın hedef kilona
istediğim kiloya ulaşayım benimde ilk işim kahvaltıya gitmek olacak canım öyle dışarda kahvaltı meraklısı asla değilimdir en son üniversitede falan gitmişimdir o kadar eski yıllar ama hedefime ulaşınca kallavi bir kahvaltıya gideceğim
Kötü haber tez duyulurmusgomdum valla ( yarin spora basliyorum diyete basliyorummmm
Hoşgeldin Cancazim.
Valla birakmiyorsun burayı hiç..
Şimdi yürüdüm de geldim 2 saat tempolu yürüyüş.
240 point..
ayy ben 0 değilim kaptan dur 0 yazmışsın
Kuzum inşallah tez vakitte ulaşırsın hedef kilonaben hedef kiloma 1,5 kilo kala mezun olmuştum. Bir ileri iki geri idare ediyorum canımcım  arkadaşım götürecek mekana, beni neler bekliyor bilemiyorum
Ama ölçüyü kaçırmam bunu iyi biliyorum
Ellerine sağlık balım1400 puanı aşmış kaptan 300 e gelememiş puanı aferin der mi sence
ekleyeyim gülüm
sana o hallerimden yollarım bi aragazın feriştahı olur sana
ayyy çıkıp çıkıp duruyorsun tartıya yarım yamalak anımsıyorum rüyayı .... bende diyorum 63 olmasın
dar bekledim yetiştirmeyi
napayıım ada duyan etiketlesin de gelin daaaaa artık
puanlarda sıfır sporda
yuvam gibi burası ... geçenAntepia27 benzetmiş sağolun , çocuklarını evde bırakıp tatile çıkan anne gibisin diye .
ekliyorum hemen canım
vaaaaaay beeee
son eklemelerle durum toplamda 3342 ye 3342şaka gibi ... kasırgalar benden biraz puan daha gelir az sonra .... hadi hadiii sizde
Senden kaçmaz maşallah
Doğru bir benzetme yapmış..
Bu arada sabah 56.6 çıktım...
1.6 almışım gibi hala devam ediyor biraz daha gider mi acepp
Senden kaçmaz maşallahzehir hatunsun vesselam
vaaaaaay beeee
son eklemelerle durum toplamda 3342 ye 3342şaka gibi ... kasırgalar benden biraz puan daha gelir az sonra .... hadi hadiii sizde
dur ben bi koşup geleyim 40 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?