sallanmadan önce haber et sığınaklara geçsin milletBu hafta tam formumdayım iç anadoluyu sallarım en azından
iğde bunu çoook beğendi
Kuzum sanada snapten attimda başka nil e atmışım sanırım
iğde bunu çoook beğendiHade bakalım listeleri sallayalım bu hafta. Aynen devam. Ama haftasonuna kadar dolmaydı falan menünde görmeyelim ki daha çabuk gitsin
BekliyorumKuzum sanada snapten attimda başka nil e atmışım sanırımaz önce farkettim
Sanada watsaptan atıyorum hemen
Abla çol geçmiş olsun. Hiç böyle bişey yaşamadım. Ben dombik eskilerden. Ismimi değiştirdim Candy shop vardı ya geyik bölümünde . Kızının adaşı. Çok geçmiş olsun çok üzüldüm.kızlar merhaba çok kötü durumdayım kızımda 9 /8 de boğazında kendi fark etmesiyle
lenf nodu saptadık.hemen doktora gittik kan tahlili usg çekildi lap ve lenf nodu saptandı.
2 gecedir ateş ve terleme var.iştahsız ve halsiz.böyle bişey yaşayan oldumu
çıldırmak üzereyim ayakda duracak mecalim yok.
ÇOK sapol canımm bağışıklığını biraz göçürdü bu ara katkılı yediFallenAngel antibiyotik tedavisi iyi geliyor diye billiyorum. korkulacak bir şey yok sakin olun, en kötü ihtimalle lazer gibi bir şeyle yakıyorlar onları ki onda da sadece o bölge uyuşuyor.diş çekimi gibi kısa süreli biir işlem yani. evlat olunca korkuluyor tabiiki ancak siz ne kadar sakin ve güçlü olursanız evladınız da o kadar rahat olur.çok çok geçmiş olsun
ses sağlığı için fazla bağırmamasını telkin edin,acılı yiyeceklerden uzak tutun.acil şifalar kuzuya
Rabbim yaşatmasında canımAbla çol geçmiş olsun. Hiç böyle bişey yaşamadım. Ben dombik eskilerden. Ismimi değiştirdim Candy shop vardı ya geyik bölümünde . Kızının adaşı. Çok geçmiş olsun çok üzüldüm.
canım kısa kısa öksürük var.FallenAngel yok canim bizde ates olmadi. Su an sizde enfeksiyon mevcutsa ondan demektir.
Soguk alginliginda bile ates oluyor bazen. Su an nasil iyimi ates disinda viral bi durum varmi?
Kebapci celalda gömdüm kebabiBekliyorumKebapçı Begüş Nasıl gidiyor tatil hiç snap falan atmıyorsun
Ederim tabiki canım ablam. Sudeyi de öpüyorum yanaklarından. Canım adaşım bian önce iyi olacak iyi yine ergen tripleri atacak sana:) Allah şifasını versin tez zamandaRabbim yaşatmasında canım
sudem hasta oldu teyzesi dua et,
iyi olsunda atsın sudemmm çok üzgünüm canım çook anlatamamEderim tabiki canım ablam. Sudeyi de öpüyorum yanaklarından. Canım adaşım bian önce iyi olacak iyi yine ergen tripleri atacak sana:) Allah şifasını versin tez zamanda
Ohh yarasın kilo olmasınKebapci celalda gömdüm kebabi
Senin yerinede yedim
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa vesiniyi olsunda atsın sudemmm çok üzgünüm canım çook anlatamam
Amin kuzumOhh yarasın kilo olmasınmeşhur herşeyi ye bol bol gez yürü yüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?