Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

FallenAngel antibiyotik tedavisi iyi geliyor diye billiyorum. korkulacak bir şey yok sakin olun, en kötü ihtimalle lazer gibi bir şeyle yakıyorlar onları ki onda da sadece o bölge uyuşuyor.diş çekimi gibi kısa süreli biir işlem yani. evlat olunca korkuluyor tabiiki ancak siz ne kadar sakin ve güçlü olursanız evladınız da o kadar rahat olur.çok çok geçmiş olsun
ses sağlığı için fazla bağırmamasını telkin edin,acılı yiyeceklerden uzak tutun.acil şifalar kuzuya

Abla çol geçmiş olsun. Hiç böyle bişey yaşamadım. Ben dombik eskilerden. Ismimi değiştirdim Candy shop vardı ya geyik bölümünde . Kızının adaşı. Çok geçmiş olsun çok üzüldüm.

ÇOK sapol canımm bağışıklığını biraz göçürdü bu ara katkılı yedi
ondan die düşünüyorum
Allah razı olsun

Rabbim yaşatmasında canım
sudem hasta oldu teyzesi dua et,

FallenAngel yok canim bizde ates olmadi. Su an sizde enfeksiyon mevcutsa ondan demektir.
Soguk alginliginda bile ates oluyor bazen. Su an nasil iyimi ates disinda viral bi durum varmi?
canım kısa kısa öksürük var.
grip yok boğazda şişlik yok.
lenflerde şişik terleme ateş var.
halsiz iştahsız.
şimdi aradı anne bacapımda morluk var diyor bilmiyorum canım bilmiyorum
Allahın sınavı işte.

Rabbim yaşatmasında canım
sudem hasta oldu teyzesi dua et,
Ederim tabiki canım ablam. Sudeyi de öpüyorum yanaklarından. Canım adaşım bian önce iyi olacak iyi yine ergen tripleri atacak sana:) Allah şifasını versin tez zamanda

Ederim tabiki canım ablam. Sudeyi de öpüyorum yanaklarından. Canım adaşım bian önce iyi olacak iyi yine ergen tripleri atacak sana:) Allah şifasını versin tez zamanda
iyi olsunda atsın sudemmm çok üzgünüm canım çook anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…