- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Oraların çok meşhur şeyi yoktur genelde plajları koyları meşhur oda işine yararAmin kuzum
Dun saatlerce sudaydim sonra Kleopatra plajı ni bi boydan öbür boya yürüdüm kac km dir bilmem
Meşhur ne var pek bilmiyorum da değişik şeyleri deniyorum
Bence öğle çok az olmuş öğle ile akşam yer değiştirmeli ve akşam nugget kızartma olduğu için olmamış ben yiyorum ama korumada olduğum için ara ara çok etkilemiyor ama normalde iyi değil canımcımDun ne yedim yazim.
Sabah
Beyaz peynirli tost, 6 zeytin,
Domates salatalik
Ayrica peynir yedimmi hic hatirlamiyorum
Oglen
1 yesil elma, yarim paket eti form, 3-4 tatli kasigi cekilmis findik
Az sekerli sutlu kahve, kizimin yulafli muhallebisinden 2-3 kasik
Aksam
6 kasik kabak, 5 nugget, 3 kofte , kucuk tabak salata, çay
Su 2 litre
Aksam cay oldugu icin yogurt yiyemedim. Oglende atistirma ara ogun gibi basladim ama toplayinca baktim ogun gibi oluyo bi kahve yaptim yanina.
Disarda bisey yemedim kek yaptim tadinada bakmadim tuttum kendimi. Ama bu sabah yenildim kekime. Kek yedigim icin ara ogunlerdeki form yada galeteleri cikardim bugun.
Zaten var ya aralarla birlikte gunluk toplam 8 dilim ekmek oluyo. 1 paket eti form sunta 45 gr 2 dilim ekmek gibi.
Bence öğle çok az olmuş öğle ile akşam yer değiştirmeli ve akşam nugget kızartma olduğu için olmamış ben yiyorum ama korumada olduğum için ara ara çok etkilemiyor ama normalde iyi değil canımcım
Rabbim acik siafalar versin.kızlar merhaba çok kötü durumdayım kızımda 9 /8 de boğazında kendi fark etmesiyle
lenf nodu saptadık.hemen doktora gittik kan tahlili usg çekildi lap ve lenf nodu saptandı.
2 gecedir ateş ve terleme var.iştahsız ve halsiz.böyle bişey yaşayan oldumu
çıldırmak üzereyim ayakda duracak mecalim yok.
Gunaydin kizlarrr
kızlar merhaba çok kötü durumdayım kızımda 9 /8 de boğazında kendi fark etmesiyle
lenf nodu saptadık.hemen doktora gittik kan tahlili usg çekildi lap ve lenf nodu saptandı.
2 gecedir ateş ve terleme var.iştahsız ve halsiz.böyle bişey yaşayan oldumu
çıldırmak üzereyim ayakda duracak mecalim yok.
Bu hafta tam formumdayım iç anadoluyu sallarım en azından
sizlere şuan yeni pcmden sesleniyorum kızlar. babam bana acımış da laptop almış. parasını ödersin diyor ama olsun, parasını ben ödiycek olsam da hediye sonuçtaçok mutluyum ben görmeyeli pcler çok güzelleşmiş durup durup sarılıyorum laptopuma incecik benden fit
Afiyet olsun canım yemişsin artık ekmeksiz pişmanlık duyma geçti gitti sabahını öğlenini sıkı yemeğe çalış akşama daha hafif kaçarsın zatenDogru diyosun kahvaltiyi gec yaptim tam acikmamistim cokta isim vardi disari cikicam yemek yersem tıkanıcaktım oyle oldu iste.
Ben normalde kendime kizartmiyorum hicbiseyi babannede cocuklar kizartma istediler yaptik. Beyaz ekmek vardi yemedim
Kiz senin icin yasam kuru fasulye ekmek demek ki.Hele sunun ettigi ise , yav sen neden ekmegi birakiyorsun. kuru fasulyeye ekmek banmadiktan sonra neyleyim yasamayi
suspushanimcim
begum75 Seni görüyorum altta canommmm ...
Dün eşim dedi ... eee önceden planlasaydınız manavgatta buluşurdunuz ...tam ortası olurdu diye ...
Ben ablamdan büyük gelen pantolonları aldım oda zayıfladı 57 lerde 2 çocuk anası ve bana verdiği pantolanların hepsi 40 dedim bu bi tesadüf mü diye valla ablamla sevindirik olduk elbiseler oldukçaAferinnn çekirgemeeee .... beyaz pantalon aşkınaaaa
Güzellleeeer bana inat mıdır nedir yahuuuu azıcık zayıfladık diye cakalanacaktım ki.... plajın 4/3 ü 0 bedennnn
Geri kalanın yarısı da ben gibiii ...
Bütün 7.takım mezunları Antalyada mıı looo ?
Güzellleeeer bana inat mıdır nedir yahuuuu azıcık zayıfladık diye cakalanacaktım ki.... plajın 4/3 ü 0 bedennnn
Geri kalanın yarısı da ben gibiii ...
Bütün 7.takım mezunları Antalyada mıı looo ?
Selamlar efenim ...
Dün gece geldik eşimle sabah bixim arıtıcı yine mutfagı göl etmiş ugraş dur.
Canım ben hafta sonları şehir dışına kaçıyorum netimde çok olmuyor olsada bakmaya fırsatım olmuyor ,o yüzden gelemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?