Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Amin kuzum
Dun saatlerce sudaydim sonra Kleopatra plajı ni bi boydan öbür boya yürüdüm kac km dir bilmem
Meşhur ne var pek bilmiyorum da değişik şeyleri deniyorum
Oraların çok meşhur şeyi yoktur genelde plajları koyları meşhur oda işine yararKleopatra plajı çok ünlü mesela Değişik şeyler candır

Dun ne yedim yazim.

Sabah
Beyaz peynirli tost, 6 zeytin,
Domates salatalik
Ayrica peynir yedimmi hic hatirlamiyorum

Oglen
1 yesil elma, yarim paket eti form, 3-4 tatli kasigi cekilmis findik
Az sekerli sutlu kahve, kizimin yulafli muhallebisinden 2-3 kasik

Aksam
6 kasik kabak, 5 nugget, 3 kofte , kucuk tabak salata, çay

Su 2 litre

Aksam cay oldugu icin yogurt yiyemedim. Oglende atistirma ara ogun gibi basladim ama toplayinca baktim ogun gibi oluyo bi kahve yaptim yanina.

Disarda bisey yemedim kek yaptim tadinada bakmadim tuttum kendimi. Ama bu sabah yenildim kekime. Kek yedigim icin ara ogunlerdeki form yada galeteleri cikardim bugun.

Zaten var ya aralarla birlikte gunluk toplam 8 dilim ekmek oluyo. 1 paket eti form sunta 45 gr 2 dilim ekmek gibi.

Bence öğle çok az olmuş öğle ile akşam yer değiştirmeli ve akşam nugget kızartma olduğu için olmamış ben yiyorum ama korumada olduğum için ara ara çok etkilemiyor ama normalde iyi değil canımcım

FallenAngel morariklik endise sebebi tabi tedirginligini anliyorum. Sonu hayir olsun ins.
Ters bir durumda kan sonucuna yansirdi icini ferah tutmaya calis.

Allahim korktuklarimizi gostermesin... En kotusunu en once dusunup kendini uzme lutfen.

Dogru diyosun kahvaltiyi gec yaptim tam acikmamistim cokta isim vardi disari cikicam yemek yersem tıkanıcaktım oyle oldu iste.

Ben normalde kendime kizartmiyorum hicbiseyi babannede cocuklar kizartma istediler yaptik. Beyaz ekmek vardi yemedim

Rabbim acik siafalar versin.
Dua et ne okur.
Kotu seyleri dusunme.
Iyi okacak de

Gunaydin kizlarrr

Hoşgeldin canım ben Fatma yarışmaya Gaziantep ten katılıyorum 45yasndayim 4oglan anasiyim asıl mesleğim mühendisi lik 22yil öğretmenlik yaptım şimdide ev hanımı
Takımın en kilolusuyum
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim sanata
Tekrar hoşgeldin
Yeni arkadaşlar var hem onlara hem sana tanitayim dedim

Geçmiş olsun canım

Bu hafta tam formumdayım iç anadoluyu sallarım en azından

Aman güneydoğu dan uzak dur

Canım laptop un hayırlı olsun bende tel aldım ekranı yazıları bayağı büyük sırf kulübe rahat gireyim diye tercih ettim
Güzel kilo bildirmeleri yeni laptop la

Afiyet olsun canım yemişsin artık ekmeksiz pişmanlık duyma geçti gitti sabahını öğlenini sıkı yemeğe çalış akşama daha hafif kaçarsın zaten

begum75 Seni görüyorum altta canommmm ...

Dün eşim dedi ... eee önceden planlasaydınız manavgatta buluşurdunuz ...tam ortası olurdu diye ...

Eşim denizden cikipta getirmez bide arkadaş lar la geldik onlari birakipta gelemezdim
Anca Antalya'ya gelince
Cuma günü nasipse gecicez sana uyarmi
Bide antalyali başka arkadaslarda vardi uyarsa onlarlada bulusabiliriz

Aferinnn çekirgemeeee .... beyaz pantalon aşkınaaaa
Ben ablamdan büyük gelen pantolonları aldım oda zayıfladı 57 lerde 2 çocuk anası ve bana verdiği pantolanların hepsi 40 dedim bu bi tesadüf mü diye valla ablamla sevindirik olduk elbiseler oldukça

Yoo şimdi ben İstanbul'da pişiyorum oralarda değilim ayrıca 0 beden hiç değilim

he ya aynısı bana da oldu geçen gün Hepsi İzmir Urla'daydı

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…