Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tesekkur ederim ablacim sana da insallah ikimize de sans getirir yeni elektroniklerimiz

Son düzenleme:
ÇOK sapol canımm bağışıklığını biraz göçürdü bu ara katkılı yedi
ondan die düşünüyorum
Allah razı olsun
Biraz vitamin destegi ve doktorun yazdigi ilaclarla cok iyi olur ablam korkma sen. Internetten refluyu kotu etkileyen yiyeceklere de bir bak, bebisi onlardan uzak tut olur mu. Reflusu olmasa bile hem noduller hem de mide asidinin yukari cikmasina sebep olabilecek yiyecekler ses sagligini kotu etkilemesin diye tedbir amacli. Cok gecmis olsun tekrar

Hii girls
havali girisimden sonra menum ve suan icin sporum gelsin
mortim suspushanimcim lutfen rahat bir yere otur ve sakin ol
evet menum
uyaninca bir bardak sut
ogleyin karatau kahvaltisi
2 yumurta zeytin dereotu peynir ve cokelekten olusan omlet.
Ayrica kirmizi biber, domates,salatalik, biraz suzme yogurt uzerine pul biber.
ayrica 3 ceviz ve sekersiz caylar ve 1 seftali.

Ara ogun 1 avuc leblebi 8 tane yesil kucuk zeytin ve ev yogurdundan yapilmis ayran

Aksamustu yarim dilim koy ekmegi ufacik avcumun yarisi kadar, kibrit kutusu peynir ve 1 kivircik marul yapragi(aslinda yemeyecektim bu ogunu ama hap atmam gerekiyordu)

Gece pul biberli yogurt yerim.

Gelelim spora
1saat kosu 240 puan
1 saat tempolu yuruyus 120 puan
yarim saat bisiklet 60 puan
9 dk egzersiz 27 puan
toplam 447 puan

Gecmise bakamadim henuz aadece alintilari okuyabildim. Kosu bandi mahvetti beni ya, onun oldugu yer cok sicak. Bir yandan da koku yapti, motoruna bi sey mi oldu anlamadim. Migrenim tuttu cok fena oldum. Biraz uyuyacagim gece gorusuruzzz optum hepinizi

Bu hafta da çok sıkısın heee maşallah

günde 3 bardaktan fazla bitki çayı içmiyorsun di mi ? 1 lt su katılmış hali di mi ?

Nar ciceğim ne güzel giriş yaptın burayaa
Akşamki ekmeği kaldırıp yerine salata koy bence. Daha doyurucu olacaktır

Listeye girdiğin ilk hafta, regl haftasonuna denk geldi. Sen bu hafta iyisin iyiii

Menünde domatesi görünce soğanlı omlet aşerdim Yarın unutmazsam yapayım. Bu arada menü şahane on nomero

Beybim menün normalde güzel hatta akşamın eksik bile. Amaaaa karatayda 1 lokmacık ekmek bile yemek yasak...
Ve ara öğün yapmamaya özen göster

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…