Yappp tatlım başım üstüne dee..
Benim bu hafta kii kilo durumum karışık yaa kaçı baz alalım...
Sabah 55.9 çıktım onu alalım o zaman...
GunesinKizi35 yerim senii ona göre
Kız bu kadar erken niye kahvaltı yapıyorsun
Dur Lunya sana taktik versin
Geç kaldığın zaman kahvaltı yerine sekersiz kahve (sütlü yada sade) ve kiri yemiş tercihi daha iyi olur. Akşama doğru yemek yedin mi akşamı hafif gecirirsin
Yav aramızda en az 10 kilo var. Artık minnaklarla yarışmıyorum. Yüzdede yiyorsunuz beni
Oooooooooooo iddialı rakip en sevdiğim en sonigdedali bu kadar iddialıydı emma hatırlar mısın ex mortim
Ya onu aslında bende düşündüm ama daha yeni bi hastalık geçirdiğim için kahvaltıya özen göstermek istedim o yüzden
su aralar müsait değilim igdem.
Benimde aklima gelmisti buBu arada yüzde hesabı kafamı bulandırıyor. Geçen gece düşünüyordum da boy durumunun da işin içinde olması gerektiği görüşündeyim ama daha formülize edemedim. EdinceAusencia 'a bir sunacam
Ooo 55 ler tez gelmis masallah2 . baskı gormemissin sabah yazmıştım...
Bu sefer gör 3. Baskıya kalmayayim
Ausencia
Ausss yeminle korktumm senden canısı....
Kahin gibi hatunsunn
Eki Görüntüle 2033493
Kuzum çok inceydi :) yoğurt olabilirdi de eşime karışık tost yaparken attım ağzıma :)Menun guzel canim sanirim acikir gibi oldun ondana yedin kasari. Onun yerine yogurt yesen bence daha iyiydi pul biberli. Ama olsun yedin bitti suan :) spor bende de az , bu ara ev isi kendi islerim derken yapamiyorum spor yeterince
Allahım şükürler olsun yalnız değilmişimBenimde aklima gelmisti bu
Verilen kilo×100÷bki=verilen yuzde
Bki=kilo÷boy2
Aklima bu geldi. Tabi uzun is ya da yaniliyorum sacma bir hesap
Menüleri Ausum yorumlamış. Oralara girmeyecem ama sadece60kiloyum sana accık söyleniverecem. 19 çiğ badem nedir yahu. keten tohumu avakado yağı tamam ama bademden kıs accık. Hemen her gün görüyorum listende. Merak ediyorum yerken bu hayriş kesin çemkirecek diye aklına gelmiyor muyum ? Aşkolsun ben nası gelmem aklına
@caytabagi Bir adet Leyla ile Mecnun izleyeni gördüm sankiiiiiii
Ausencia o sabahki muzlar çabuk acıkmak dışında etkilemedi tartıyı Ausum. Merak etme kontrolsüz iş yapar mıyım benn
@Lunya tartımın sana selamı varmış canım. Üstüne çıktım Lunyaya selam et Cuma gününden sonra diyet konusunda itibarı kalmayacak didi. Evet bunu iletmemi istediŞu an Şanlıurfa plakasının dibini sıyırıyorum. Bu hafta big bang vaaaaaar Eyy ahali Cuma günü Lunya nickini değiştirip tontiş yapsın diyenleeer.... Keşke böyle bir iddia koysaydık bak hiç aklıma gelmedi
@eflalim de kodese gitmiş gene... allah kurtarsın tez vakitte. Temiz don neyin lazım olursa haber etKız biliyorum okuyorsun buraları... Bırakma hee karatayı. aklım sende...
@Bonus uma da selam vereyim fırsattan istifade
Ayy sanki dogru gibi hesapladim orn. 168 ile 158 lik iki hatunun 1 er kilo verdigini. Dogal olarak 168 in yuzdesi fazla cikti ama ince is burda yurumezAllahım şükürler olsun yalnız değilmişim
Kafayı iyice kırdım diye düşünmeye başlamıştım
Mortiiim yarin kaldigin yerden devam.Merhaba menümü yazmıyorum sabah serpme kahvaltıdan sonra saçma sapan şeyler yedim, bugünü hiç diyetten saymıyorumpişmanım
Sporum 1,5 saat yürüyüş 90 puanAusencia
Menün güzel ablammm. Spordan kopmak olar mı hiç. Hele de sen gibi Leslie bağımlısı biri için. Cık cık cık....
Hadi bu gece bekliyorum spor bildirimine etiketle beni mutlaka...
Bak mortin bonus bugün bi video yapmış aklın çıkar
Benimde aklima gelmisti bu
Verilen kilo×100÷bki=verilen yuzde
Bki=kilo÷boy2
Aklima bu geldi. Tabi uzun is ya da yaniliyorum sacma bir hesap
Kuzu menulerini duzene koyda bu hafta listeye gir dakız o bi kerem badem değil fındıktıama o beni tok tutuyor. aman hayrişim boşver fındık yemişim çok mu bugün bozdum iyice karatayı şu kabızlık derdine akşam kötü gündüz de pek parlak değil
Ablacm sizlerde sıkıntı var
Göbek fidigim var zor hareket ler yapamıyorum
Lesli rahat oluyor
Bide karnım gitse iyi olacak hayırlısı ile
Diyetisyen im 99altina duş göbek fidigim la karın yağlarında aldırma diyor
4ameliyat geçirince ameliyatta da çok korkuyorum
İnşallah zayıfladıkça oda gider
Hattına 2mil lesli yapayım inşallah
Saraycam bizim devreleri yakucanmi bu nasıl formül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?