Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@Portakal Sulu Ordek kaç gündr sana ne diyecem diyorum kendi kendime. Havuzu sordum anama. sizin evin ordan 74 numaraya bin. Şoföre beni Şutimin ordaki havuzda indir de. sizin evin karşısındaki aqua park da hizmet veriyormuş ama bu dediğim daha uygun fiyat olarak... Bi de aylık abonelikte de uygun oluyor bayağı

Yappp tatlım başım üstüne dee..
Benim bu hafta kii kilo durumum karışık yaa kaçı baz alalım...
Sabah 55.9 çıktım onu alalım o zaman...
GunesinKizi35 yerim senii ona göre

Oooooooooooo iddialı rakip en sevdiğim en son igdedali bu kadar iddialıydı emma hatırlar mısın ex mortim

Ya onu aslında bende düşündüm ama daha yeni bi hastalık geçirdiğim için kahvaltıya özen göstermek istedim o yüzden

Yav aramızda en az 10 kilo var. Artık minnaklarla yarışmıyorum. Yüzdede yiyorsunuz beni

Benimde aklima gelmisti bu

Verilen kilo×100÷bki=verilen yuzde

Bki=kilo÷boy2

Aklima bu geldi. Tabi uzun is ya da yaniliyorum sacma bir hesap

Menun guzel canim sanirim acikir gibi oldun ondana yedin kasari. Onun yerine yogurt yesen bence daha iyiydi pul biberli. Ama olsun yedin bitti suan :) spor bende de az , bu ara ev isi kendi islerim derken yapamiyorum spor yeterince
Kuzum çok inceydi :) yoğurt olabilirdi de eşime karışık tost yaparken attım ağzıma :)

kız o bi kerem badem değil fındıktı ama o beni tok tutuyor. aman hayrişim boşver fındık yemişim çok mu bugün bozdum iyice karatayı şu kabızlık derdine akşam kötü gündüz de pek parlak değil

Allahım şükürler olsun yalnız değilmişim
Kafayı iyice kırdım diye düşünmeye başlamıştım
Ayy sanki dogru gibi hesapladim orn. 168 ile 158 lik iki hatunun 1 er kilo verdigini. Dogal olarak 168 in yuzdesi fazla cikti ama ince is burda yurumez

Ikisinide 56 kg olarak hesapladim

Ablacm sizlerde sıkıntı var
Göbek fidigim var zor hareket ler yapamıyorum
Lesli rahat oluyor
Bide karnım gitse iyi olacak hayırlısı ile
Diyetisyen im 99altina duş göbek fidigim la karın yağlarında aldırma diyor
4ameliyat geçirince ameliyatta da çok korkuyorum
İnşallah zayıfladıkça oda gider
Hattına 2mil lesli yapayım inşallah

Benimde aklima gelmisti bu

Verilen kilo×100÷bki=verilen yuzde

Bki=kilo÷boy2

Aklima bu geldi. Tabi uzun is ya da yaniliyorum sacma bir hesap

Yavullyüzdeye

Kuzu menulerini duzene koyda bu hafta listeye gir da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…