Benim kafam nerde acaba domatesi görünce niye soğan aşereyim kız. Menünde soğanı görünce demek istedim
sagol canem
Bonusum videoyu bugün yaptımm. Ama jily kadar zor değil. Zaten bu hayatta hiçbir şey onun kadar zor olamaz bence
Bu videoydu. Iyi hissettiginde bi denermisin spora alisik bunyede nasil etki birakicak merak ediyorum benim zorlanmam normal haliyle. Gereginden fazlami zorlandim acaba?
Buda diynemek icin :)
Menün güzel ablammm. Spordan kopmak olar mı hiç. Hele de sen gibi Leslie bağımlısı biri için. Cık cık cık....Merhaba arkadaşlar
Menü veriyorum
Sabah
1.5 dlm civarında ekmek
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalık
Ara
2erik
Öğle
3 dlm tam buğday ekmeği
Közlenmiş patlıcan yemeği
Salata
Yoğurt
Akşam
Tavuk
Közlenmiş patlıcan yemeği
Salata
Yoğurt
Hayırlı akşamlar sevgili takımım
Spordan biraz koptum
İnşallah yaparim
Kaç gündür ya çabuk acıkıyorum ya hiç acıkmıyorum zorla yiyorum. O niye öyle oluyor karataycılar menülerime bir bakın hele heleBen bugün ne yedimmmm
Kahvaltı(08:00)
1 yumurtayla peynirli omlet
az daha peynir
3 ceviz
birkaç çeri domtis tanesi
5 zeytin
Akşam(15:00)
kabaktan spagetti(peynirli)
salata
yoğurt
Arada açlık çektimm. Ayran içtim bitki çayı ve kahvelerime ek...
Su: 2 lt geçti
Sporu gece bildireyimAusencia
Doyuyorum be bonus. Yeşilliği falan arttırayım. 4 saat acıkmıyorum ama 5. saatte zorlanıyorum. Dediklerine bi bakacamKahvaltin az sayilir karatay kahvaltisi beyle degil.
Doyana kadar yenicek gerci doymussundur ama kuruyemisin az.
Sen 15 bademe cok diyosun ya cok degil.
Ince belli cay bardagiyla yeniyor koyup say bakalim kac ceviz kac badem oluyor?
Zeytin 15-20 tane rahat yenebilir.
Hoca diyor ki tereyag icin hucreler yagla doyucakmis :)
5 saatten once ciddi aclik hissediyorsan eksik kahvalti yaptin demektir. Karatayda aclik iyi degil kitlik salgilaniyormus vucut yag yakimini kesiyormus.
Doyuyorum be bonus. Yeşilliği falan arttırayım. 4 saat acıkmıyorum ama 5. saatte zorlanıyorum. Dediklerine bi bakacam
inşallah canımmm 3 gündür yaşıyormuyum ölümüyüm bilmiyorum.
anneyim ve çok kormuyorum.
yazdıkların bana moral oldu rabbim razı olsun.
bak sendede ateş olmuş.
demekki ateşde yapabiliyor.
Biraz gec oldu ama geçmiş zaten iyisin değil mi
Ay tarhana yaptık bizimkiler tatilden dondu bavullar cok yorgunum kroniklesti
Burdayım merak edilmek güzel
Hos kadınsın vesselam
bendede vardi lenf nodu ama koltuk altında genelde enfeksiyon sonrası görülüyor tahlillerim temiz çıkmıştı zamanla yok oldular benide dr ilk ailese var mi o ismi lazım olmayan hastalıktan diye sormuş ve korkutmuştu şükür birsey çıkmadı sizinkide cok büyük ihtimal vücudun verdigi bir tepkidir
Bizim balkona degil canim sukur. Baska evlerin catisinda duruyorlar yakindalar ama. Sokak guvercini ve kumrulara saldiriyolar rahat vermediler bi turlu. Hic de sevmem cok sinsi gelirler bana kargalar. Keske gitseler de sokak kuslari rahat etse
GunesinKizi35 bir adet Nefs var gözüme çarpan ama kendisi ne der bu işe acep
Tatilden döndü tam altın haftası, sporu da iyidir...Nefs sizi morti yapayım başınızı bağlayayım mı
O yol ödemi gittikten sonra tamamdır. Bence de 55.9'u alalım. Haydi hayırlı olsuuunYappp tatlım başım üstüne dee..
Benim bu hafta kii kilo durumum karışık yaa kaçı baz alalım...
Sabah 55.9 çıktım onu alalım o zaman...
GunesinKizi35 yerim senii ona göre
He ya öyledirAusencia 'um banada yaptıydı aynısını
Kız yedim de sabah bir tartılayım dediydim eksi gördüm tartıda
Kız bu kadar erken niye kahvaltı yapıyorsun
Bu videoydu. Iyi hissettiginde bi denermisin spora alisik bunyede nasil etki birakicak merak ediyorum benim zorlanmam normal haliyle. Gereginden fazlami zorlandim acaba?
Buda diynemek icin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?