Gecmis olsun fatmacim. Kilo verdikce tum sikintilar gider insallahAblacm sizlerde sıkıntı var
Göbek fidigim var zor hareket ler yapamıyorum
Lesli rahat oluyor
Bide karnım gitse iyi olacak hayırlısı ile
Diyetisyen im 99altina duş göbek fidigim la karın yağlarında aldırma diyor
4ameliyat geçirince ameliyatta da çok korkuyorum
İnşallah zayıfladıkça oda gider
Hattına 2mil lesli yapayım inşallah
Yavullyüzdeye
Gecmis olsun fatmacim. Kilo verdikce tum sikintilar gider insallah
Saraycam yanlış yazmışım daha doğrusu akıllıca olsa TLF öyle yazmis
Sen benden de beter çıktın SaraycaBenimde aklima gelmisti bu
Verilen kilo×100÷bki=verilen yuzde
Bki=kilo÷boy2
Aklima bu geldi. Tabi uzun is ya da yaniliyorum sacma bir hesap
Onu çook iyi yapmışın ya. Kabızlığın çözümü diyeti bozmaksa ben de yapam bacımkız o bi kerem badem değil fındıktıama o beni tok tutuyor. aman hayrişim boşver fındık yemişim çok mu bugün bozdum iyice karatayı şu kabızlık derdine akşam kötü gündüz de pek parlak değil
İnşallah güzel kilolar görürsün de sıkıntıların son bulur ablammmm...Ablacm sizlerde sıkıntı var
Göbek fidigim var zor hareket ler yapamıyorum
Lesli rahat oluyor
Bide karnım gitse iyi olacak hayırlısı ile
Diyetisyen im 99altina duş göbek fidigim la karın yağlarında aldırma diyor
4ameliyat geçirince ameliyatta da çok korkuyorum
İnşallah zayıfladıkça oda gider
Hattına 2mil lesli yapayım inşallah
Yavullyüzdeye
Heh işte ben de buna takılıyorum. Mesela 60 kilo bana idealdir ama 150 boyda biri için fazla demektir. Neden yüzdede beni geçmiş olsun ki ?Ama mantikli bence yayani 180 cm boyu olan 50 kg birinin yuzdesi ile 150 cm 50 kg birinin yuzdesi ayni olmamali
Yok anam ne hesabı. Ocağa su koydum yeşil çay demlemek için. Taaa 40 dk önce bu dediğim. Unutmuşum. Odaya kadar gaz kokusu geldi de öyle hatırladım... Su kaynamış ocağı söndürmüş. Her yanı açtım gaz çıksın diye
Çok beğendim gız menünüİyi akşamlar herkeslere..
Menü bildirimi yapayım
Sabah
20 üzüm
1 bardak süt
Öğle
3 parça tavuk
Salata
Akşam
5 köfte
Salata
Şekersiz limonata
Su
2 litre
Spor
Tempolu yürüyüş 120 *2 =240
Gece egzersiz yapmayı düşünüyorum olursa onuda eklerim
Ausencia
saraycam biliyorum bana kızıyorsunuz, neden hemen bozuyor bir kilo vermenin ardından diyorsunuz. ama ne bileyim bu sefer wc sorunum çok uzun sürdü. bol incir yedim. tabi o da kan şekerini etkiledi. sonrası geldi falan filan.... şu an inan hiç kalkıp yarın için kahvaltı hazırlayasım yok. hazırlamazsam da ne yiyeceğim??????Kuzu menulerini duzene koyda bu hafta listeye gir da
Aman kuzum gecmis olsun.Sen benden de beter çıktın Sarayca
Onu çook iyi yapmışın ya. Kabızlığın çözümü diyeti bozmaksa ben de yapam bacım
İnşallah güzel kilolar görürsün de sıkıntıların son bulur ablammmm...
Heh işte ben de buna takılıyorum. Mesela 60 kilo bana idealdir ama 150 boyda biri için fazla demektir. Neden yüzdede beni geçmiş olsun ki ?
Yok anam ne hesabı. Ocağa su koydum yeşil çay demlemek için. Taaa 40 dk önce bu dediğim. Unutmuşum. Odaya kadar gaz kokusu geldi de öyle hatırladım... Su kaynamış ocağı söndürmüş. Her yanı açtım gaz çıksın diye
Onu çook iyi yapmışın ya. Kabızlığın çözümü diyeti bozmaksa ben de yapam bacım
saraycam biliyorum bana kızıyorsunuz, neden hemen bozuyor bir kilo vermenin ardından diyorsunuz. ama ne bileyim bu sefer wc sorunum çok uzun sürdü. bol incir yedim. tabi o da kan şekerini etkiledi. sonrası geldi falan filan.... şu an inan hiç kalkıp yarın için kahvaltı hazırlayasım yok. hazırlamazsam da ne yiyeceğim??????
Hele senin minimalist menüneeeBugünkü minimalist menüm
Sabah
1 Yumurta
1 k.k peynir
2 dilim tam tahıllı ekmek
Salatalık domates
Ara 1 kahve 1 soda
Öğlenden sonra spordan sonra yengeme
gittim
1 kahve,1 avuç yer fıstığı
1 kase tarcınlı yogurt 1 soda
Ara yok
Akşam
1 tane baget fırında tavuk
1 kase yogurt
Ara 1 soda
Gelelim mengene salonuna
45 dk koşu bandı=90
30 dk kondisyon bisiklet=60
30 dk egzersiz =90
Puan 240
Ahu060812
Menümü yazicam ama cekiniyorum. Sabah bazı sebeplerle kahvaltı edemedim. Çok yanlış olduğunu biliyorum diyet açısından aslında. Bir seferlik boyle oldu artik.
Akşam yemeğinde de:
Menemen
2 yeşil biber
Süzme peynir
Yarim bardak çay
2 siyah zeytin
Ama mantikli bence yayani 180 cm boyu olan 50 kg birinin yuzdesi ile 150 cm 50 kg birinin yuzdesi ayni olmamali
Bugün ablamı hacca ugurladık canım bir kaç gündür biraz yoğunduk...Hele senin minimalist menüneee
Abla telaşın mı var ben mi kaçırdım? Pek az uğruyorsun buralara
Sen istemedikten sonra ne desek boş. Hepimiz zaman zaman wc problemi yaşıyoruz. Misal ben muz yiye yiye çatlayacaktım. En son Cuma günü çıkmışım. Bugün çözebildim şükür... Ama bir sürü sağlıklı seçeneğin varken gidip direkt incire yüklenirsen fazla fazla. 50 kez kuruyemişe dikkat dendiği halde her gün 5'er onar fazla kaçırırsan, ha fındık ha badem farketmeksizin... O sıkıntı. Sen de biliyorsun karatay bu değil. Madem ki karatay yapıyorum diyorsun meyveyi ölçülü yemeni beklerim. Karbon konusunda 0 kaçamak beklerim. Ara yapmamanı beklerim. Anca o zaman yediğin kuruyemişler tolere edilebilir. ama sen hem ara öğün yap hem 2 güne bir diyetini boz. Kuruyemiş çok deyince de ben karatay yapıyorum de... Ben sana neden kızayım. Sen o kiloları önce kendin için veriyorsun... Elimde bir sihirli değnek olsa da şu 7. takım hatunlarını bu gece dall gibi yapsam hemen... Ama yok ki değneğimmm...
Aynen kuzumMortiiim yarin kaldigin yerden devam.
O neşeli hallerini özledimm. İlk takıma geldiğimde nası da hevesliydinnn. Tamam menülerin güzel. Spor da iyi ama sankim accık motivasyon mu düşük? Modumuz mu düşük?Bugün ablamı hacca ugurladık canım bir kaç gündür biraz yoğunduk...
Ablamı ugurlatıktan sonra spora ondan sonra yengemin ısrarıyla ona geçtim uygun yemek olmayınca öğlen yemegini aralarla atlatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?