Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gecmis olsun fatmacim. Kilo verdikce tum sikintilar gider insallah

Benimde aklima gelmisti bu

Verilen kilo×100÷bki=verilen yuzde

Bki=kilo÷boy2

Aklima bu geldi. Tabi uzun is ya da yaniliyorum sacma bir hesap
Sen benden de beter çıktın Sarayca
Onu çook iyi yapmışın ya. Kabızlığın çözümü diyeti bozmaksa ben de yapam bacım
İnşallah güzel kilolar görürsün de sıkıntıların son bulur ablammmm...

Ama mantikli bence ya yani 180 cm boyu olan 50 kg birinin yuzdesi ile 150 cm 50 kg birinin yuzdesi ayni olmamali
Heh işte ben de buna takılıyorum. Mesela 60 kilo bana idealdir ama 150 boyda biri için fazla demektir. Neden yüzdede beni geçmiş olsun ki ?

Yok anam ne hesabı. Ocağa su koydum yeşil çay demlemek için. Taaa 40 dk önce bu dediğim. Unutmuşum. Odaya kadar gaz kokusu geldi de öyle hatırladım... Su kaynamış ocağı söndürmüş. Her yanı açtım gaz çıksın diye

Çok beğendim gız menünü

Kuzu menulerini duzene koyda bu hafta listeye gir da
saraycam biliyorum bana kızıyorsunuz, neden hemen bozuyor bir kilo vermenin ardından diyorsunuz. ama ne bileyim bu sefer wc sorunum çok uzun sürdü. bol incir yedim. tabi o da kan şekerini etkiledi. sonrası geldi falan filan.... şu an inan hiç kalkıp yarın için kahvaltı hazırlayasım yok. hazırlamazsam da ne yiyeceğim??????

Aman kuzum gecmis olsun.

Canim o sorunu bende yasiyorum. Yarin keten tohumu yiyecegim umarim hallolur.

Canim boyle yaparsan 2 ileri 1 geri kilon gider gelir. Bu da motivasyonun dusmesine neden olur maalesef

Bugünkü minimalist menüm
Sabah
1 Yumurta
1 k.k peynir
2 dilim tam tahıllı ekmek
Salatalık domates
Ara 1 kahve 1 soda
Öğlenden sonra spordan sonra yengeme
gittim
1 kahve,1 avuç yer fıstığı
1 kase tarcınlı yogurt 1 soda
Ara yok
Akşam
1 tane baget fırında tavuk
1 kase yogurt
Ara 1 soda
Gelelim mengene salonuna
45 dk koşu bandı=90
30 dk kondisyon bisiklet=60
30 dk egzersiz =90
Puan 240
Ahu060812

Hele senin minimalist menüneee
Abla telaşın mı var ben mi kaçırdım? Pek az uğruyorsun buralara

Ne cabuk okudum ya benimki yaz yaz bitmiyo kisa oz olmus :)) onemli bir sorun yoktur ins canin sıkkın gibi.

Ama mantikli bence ya yani 180 cm boyu olan 50 kg birinin yuzdesi ile 150 cm 50 kg birinin yuzdesi ayni olmamali

Sanmiyorum burda 180 boylu birinin olacagini varsada gitsin yani bence

Ben hesap kitaptan anlamam ilk yuzde hesapladigimda bi soru isareti olmustu aklimda ve hemen gecmisti

Hele senin minimalist menüneee
Abla telaşın mı var ben mi kaçırdım? Pek az uğruyorsun buralara
Bugün ablamı hacca ugurladık canım bir kaç gündür biraz yoğunduk...
Ablamı ugurlatıktan sonra spora ondan sonra yengemin ısrarıyla ona geçtim uygun yemek olmayınca öğlen yemegini aralarla atlatım

Sen istemedikten sonra ne desek boş. Hepimiz zaman zaman wc problemi yaşıyoruz. Misal ben muz yiye yiye çatlayacaktım. En son Cuma günü çıkmışım. Bugün çözebildim şükür... Ama bir sürü sağlıklı seçeneğin varken gidip direkt incire yüklenirsen fazla fazla. 50 kez kuruyemişe dikkat dendiği halde her gün 5'er onar fazla kaçırırsan, ha fındık ha badem farketmeksizin... O sıkıntı. Sen de biliyorsun karatay bu değil. Madem ki karatay yapıyorum diyorsun meyveyi ölçülü yemeni beklerim. Karbon konusunda 0 kaçamak beklerim. Ara yapmamanı beklerim. Anca o zaman yediğin kuruyemişler tolere edilebilir. ama sen hem ara öğün yap hem 2 güne bir diyetini boz. Kuruyemiş çok deyince de ben karatay yapıyorum de... Ben sana neden kızayım. Sen o kiloları önce kendin için veriyorsun... Elimde bir sihirli değnek olsa da şu 7. takım hatunlarını bu gece dall gibi yapsam hemen... Ama yok ki değneğimmm...
Yani demem o ki biz buradan bir yere kadar destek olabiliyoruz. bir noktadan sonra herkes nefsiyle savaş halinde. Bu savaştan galip çıkanların da yüzü tartıda gülüyor her Cuma... Tıpkı geçen Cuma sende olduğu gibi

Bugün ablamı hacca ugurladık canım bir kaç gündür biraz yoğunduk...
Ablamı ugurlatıktan sonra spora ondan sonra yengemin ısrarıyla ona geçtim uygun yemek olmayınca öğlen yemegini aralarla atlatım
O neşeli hallerini özledimm. İlk takıma geldiğimde nası da hevesliydinnn. Tamam menülerin güzel. Spor da iyi ama sankim accık motivasyon mu düşük? Modumuz mu düşük?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…