Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

O neşeli hallerini özledimm. İlk takıma geldiğimde nası da hevesliydinnn. Tamam menülerin güzel. Spor da iyi ama sankim accık motivasyon mu düşük? Modumuz mu düşük?
Bence yazın revehati bu uzun süre burda oldugum için şöylüyorum yazın hekesde bir aktivitede oldugu için fazla vakkit olmuyor okul açılsın bak buralar şenlerin yine merak etme kuzum:)

Bonus bu hafta pek kararlı ve azimli görüyorum seni yanılıyor muyum bonusum ? Sankim tartı coşacak he ne dersin?

Ins igdecim moralimi yuksek tutmaya calisiyorum cunku az etkilense bagimlilar gibi elimi direk yemeye atiyorum.
Bunuda basarisizlik gibi algilayinca milyonuncu yilginligimi yasiyorum cok uzuluyorum dagiliyorum.
Zaten olmadi diye bozuyorum.

Hani bi yogurt yedigim ogun vardi avm de 500 gr yogurt :) aus kizdi o gun hakli olarak cok dedi.
Moralimi nasil etkilediginin tarifi yok. Normal zamanda olsa sorun degilde o an ben kendimce baska seylere saldirmadigim icin yogurt yedigim icin cok mutluydum.

Yeniden yanlis yapma hissi berbat bisey.
Zaten yanlis yapmasam burda olmazdim 10 senemi en guzel 20 li yaslarimi 90 kiloda gecirmezdim.

Laf lafi acar lafta g...ü acar hesabi nokta koyayim artik.

Beybimmm tesekkur ederim. Basim agriyinca iki tane hap aldim da o nedenle yedim bi seyler.ama karataya nasil uyucam bilmiyorum cunku acikiyorum benimki karatay kahvaltili ara ogunlu diyet olacak galiba

Yav aramızda en az 10 kilo var. Artık minnaklarla yarışmıyorum. Yüzdede yiyorsunuz beni

kız ben senle yarıştığumız hafta çok da kilo verdimdi emme bu arada boy işin içine girerse benim yüzde 0.0001 malum kısa olunca

Sen kilolarda olanların kilo verme çabasını ayrıca takdir ediyorum bonusum. Seen Antepia27 Ausencia ... Daha niceleri.
Biz burda 20 kilo verince oooo başardık diyoruz.
sizlerin yolu uzun, ve uzun olunca da ümitsizlik artıyor haliyle... Ve bu işin duygusal tarafı sizlerde daha yoğun... Yaşadığınız hayal kırıklıkları, mutsuzluklar, acımasız insanlar...Annemden biliyorum o sil başları. Telefonda ben zayıflayamıyorum vazgeçtim demelerini, ağlamalarını. Mide kelepçesini araştırdığını görmüştüm bir keresinde telinde. Şu kandırıkçı internette satılan zayıflama haplarına da bakmıştı... Nası üzülmüştüm...
Bu yol uzun bu yol çetin ama imkansız değil. Önümüzde örnekler var. Gözünü hedeften ayırma biz arkandayız zaten. Gerekirse itee iteee oralara gidecez Allah'ın izniyle...

Beybimmm tesekkur ederim. Basim agriyinca iki tane hap aldim da o nedenle yedim bi seyler.ama karataya nasil uyucam bilmiyorum cunku acikiyorum benimki karatay kahvaltili ara ogunlu diyet olacak galiba
Normal şartlar altında acıkmaman lazımm. Kahvaltıda 2 yumurta+kuruyemiş yiyip de mi acıkıyorsun?

su aralar müsait değilim igdem. sadece 2 gün gelemedim pek yahu. Hemen çıkarmayın sopayı
Kuzum neye canın sıkkın? Menün de guş kadar olmuş. Yarın güzel menüyle gel. bu hafta önemli senin için. Hala öncesi hafta bakalımm o malum duraklamalar olacak mıı olmayacak mı. Benim oyum olmayacağından yana

Genelde öyle cuma günü 675 point falandı övünmek gibi olmasın
Vay vay ne pointler kaçırmışım helal sana fırtına
bende burdayım bende hayatımın son 12 yılını 85-95 arası geçirdim be şimdi sanki yeniden gençliğime döndüm öyle motivasyon öyle hayatla barışık az önce bonuscana da özelden gönderdim foto benim miladım oldu bu sene
Ne olur olmayacak demeyin biz kuyuyu iğneyle kazsakta öylece durmaktan çok çok daha iyi olacak emin ol Bonus

Oman tanremmm... Maşallah kıızz fıstık olmuşsun

Canim o sorunu bende yasiyorum. Yarin keten tohumu yiyecegim umarim hallolur.
Canim boyle yaparsan 2 ileri 1 geri kilon gider gelir. Bu da motivasyonun dusmesine neden olur maalesef

öyle maalesef

tatlım daha önce de konuştuk. karatayı tam yaptığın günlerde kuruyemiş için benim yediğim miktar fazla değil. hatta wc sorunu olduğunda sabah ayrıca zeytinyağı yiyin diyor. ama nedense burada fazla görülüyor. ama tabi aynı gün karatayı bozarsam fazla olur yanlış olur o başka.

neyse bunlar ayrı. ben bugün menümü yazmadım ama sabah 4 taze incir, öğlen de 3 taze incir yedim. yanlarında yoğurt yedim şekeri tutsun diye. sabah 2 ceviz vardı. kaçamak aslında bunlar değil de akşam taze fasulyenin yanında yediğim pilav ve biraz da karpuz

muahaha son soz noktayi koymus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…