İnşallah tatlım sağolasınsaydin78 ım üzme tatlı canını. Yarından itibaren telafi edersin sen. Bol da spor yaparsın bitti gitti
Bence yazın revehati bu uzun süre burda oldugum için şöylüyorumO neşeli hallerini özledimm. İlk takıma geldiğimde nası da hevesliydinnn. Tamam menülerin güzel. Spor da iyi ama sankim accık motivasyon mu düşük? Modumuz mu düşük?
Tamam ablacımm. ÖpüldünnnnBence yazın revehati bu uzun süre burda oldugum için şöylüyorumyazın hekesde bir aktivitede oldugu için fazla vakkit olmuyor okul açılsın bak buralar şenlerin yine merak etme kuzum:)
Bonus bu hafta pek kararlı ve azimli görüyorum seni yanılıyor muyum bonusum ? Sankim tartı coşacak he ne dersin?
Beybimmm tesekkur ederim. Basim agriyinca iki tane hap aldim da o nedenle yedim bi seyler.ama karataya nasil uyucam bilmiyorum cunku acikiyorum benimki karatay kahvaltili ara ogunlu diyet olacak galibaBu hafta da çok sıkısın heee maşallah
günde 3 bardaktan fazla bitki çayı içmiyorsun di mi ? 1 lt su katılmış hali di mi ?
Nar ciceğim ne güzel giriş yaptın burayaa
Akşamki ekmeği kaldırıp yerine salata koy bence. Daha doyurucu olacaktır
Listeye girdiğin ilk hafta, regl haftasonuna denk geldi. Sen bu hafta iyisin iyiii
Menünde domatesi görünce soğanlı omlet aşerdimYarın unutmazsam yapayım. Bu arada menü şahane on nomero
Beybim menün normalde güzel hatta akşamın eksik bile. Amaaaa karatayda 1 lokmacık ekmek bile yemek yasak...
Ve ara öğün yapmamaya özen göster
Yok denk getirirsem kovcam onlariYaa çok tatlisin gulumsedim de ee onlarda Allahın yarattığı canlılar kizz bi düzen denge var doğada...
Elleme kargalara dursunlarr...
ayyyÇok beğendim gız menünü
Yav aramızda en az 10 kilo var. Artık minnaklarla yarışmıyorum. Yüzdede yiyorsunuz beni
Bu arada yüzde hesabı kafamı bulandırıyor. Geçen gece düşünüyordum da boy durumunun da işin içinde olması gerektiği görüşündeyim ama daha formülize edemedim. EdinceAusencia 'a bir sunacam
Sen istemedikten sonra ne desek boş. Hepimiz zaman zaman wc problemi yaşıyoruz. Misal ben muz yiye yiye çatlayacaktım. En son Cuma günü çıkmışım. Bugün çözebildim şükür... Ama bir sürü sağlıklı seçeneğin varken gidip direkt incire yüklenirsen fazla fazla. 50 kez kuruyemişe dikkat dendiği halde her gün 5'er onar fazla kaçırırsan, ha fındık ha badem farketmeksizin... O sıkıntı. Sen de biliyorsun karatay bu değil. Madem ki karatay yapıyorum diyorsun meyveyi ölçülü yemeni beklerim. Karbon konusunda 0 kaçamak beklerim. Ara yapmamanı beklerim. Anca o zaman yediğin kuruyemişler tolere edilebilir. ama sen hem ara öğün yap hem 2 güne bir diyetini boz. Kuruyemiş çok deyince de ben karatay yapıyorum de... Ben sana neden kızayım. Sen o kiloları önce kendin için veriyorsun... Elimde bir sihirli değnek olsa da şu 7. takım hatunlarını bu gece dall gibi yapsam hemen... Ama yok ki değneğimmm...
Yani demem o ki biz buradan bir yere kadar destek olabiliyoruz. bir noktadan sonra herkes nefsiyle savaş halinde. Bu savaştan galip çıkanların da yüzü tartıda gülüyor her Cuma... Tıpkı geçen Cuma sende olduğu gibi
Sen kilolarda olanların kilo verme çabasını ayrıca takdir ediyorum bonusum. SeenIns igdecim moralimi yuksek tutmaya calisiyorum cunku az etkilense bagimlilar gibi elimi direk yemeye atiyorum.
Bunuda basarisizlik gibi algilayinca milyonuncu yilginligimi yasiyorum cok uzuluyorum dagiliyorum.
Zaten olmadi diye bozuyorum.
Hani bi yogurt yedigim ogun vardi avm de 500 gr yogurt :) aus kizdi o gun hakli olarak cok dedi.
Moralimi nasil etkilediginin tarifi yok. Normal zamanda olsa sorun degilde o an ben kendimce baska seylere saldirmadigim icin yogurt yedigim icin cok mutluydum.
Yeniden yanlis yapma hissi berbat bisey.
Zaten yanlis yapmasam burda olmazdim 10 senemi en guzel 20 li yaslarimi 90 kiloda gecirmezdim.
Laf lafi acar lafta g...ü acar hesabi nokta koyayim artik.
Normal şartlar altında acıkmaman lazımm. Kahvaltıda 2 yumurta+kuruyemiş yiyip de mi acıkıyorsun?Beybimmm tesekkur ederim. Basim agriyinca iki tane hap aldim da o nedenle yedim bi seyler.ama karataya nasil uyucam bilmiyorum cunku acikiyorum benimki karatay kahvaltili ara ogunlu diyet olacak galiba
Yolun açık olsunnnnn. Ne güzel telaşlarayyy
yarında aynısını duymak isterim ama sabahtan üni. kaydı için çıkacağız sonra ev tutma vs. akşam 19.20 de yolcuyum
Kuzum neye canın sıkkın? Menün de guş kadar olmuş. Yarın güzel menüyle gel. bu hafta önemli senin için. Hala öncesi hafta bakalımm o malum duraklamalar olacak mıı olmayacak mı. Benim oyum olmayacağından yanasu aralar müsait değilim igdem.sadece 2 gün gelemedim pek yahu. Hemen çıkarmayın sopayı
Sadece kahvaltıya evdeyim onun dışında dışarıda bakalım ne olacakYolun açık olsunnnnn. Ne güzel telaşlarElinden geldikçe dikkat edersin olur biter
Vay vay ne pointler kaçırmışım helal sana fırtına
Genelde öyle cuma günü 675 point falandı övünmek gibi olmasın
bende burdayım bende hayatımın son 12 yılını 85-95 arası geçirdim be şimdi sanki yeniden gençliğime döndüm öyle motivasyon öyle hayatla barışık az önce bonuscana da özelden gönderdim foto benim miladım oldu bu seneSen kilolarda olanların kilo verme çabasını ayrıca takdir ediyorum bonusum. SeenAntepia27 Ausencia ... Daha niceleri.
Biz burda 20 kilo verince oooo başardık diyoruz.
sizlerin yolu uzun, ve uzun olunca da ümitsizlik artıyor haliyle... Ve bu işin duygusal tarafı sizlerde daha yoğun... Yaşadığınız hayal kırıklıkları, mutsuzluklar, acımasız insanlar...Annemden biliyorum o sil başları. Telefonda ben zayıflayamıyorum vazgeçtim demelerini, ağlamalarını. Mide kelepçesini araştırdığını görmüştüm bir keresinde telinde. Şu kandırıkçı internette satılan zayıflama haplarına da bakmıştı... Nası üzülmüştüm...
Bu yol uzun bu yol çetin ama imkansız değil. Önümüzde örnekler var. Gözünü hedeften ayırma biz arkandayız zaten. Gerekirse itee iteee oralara gidecez Allah'ın izniyle...
Oman tanremmm... Maşallah kıızz fıstık olmuşsunVay vay ne pointler kaçırmışım helal sana fırtına
bende burdayım bende hayatımın son 12 yılını 85-95 arası geçirdim be şimdi sanki yeniden gençliğime döndüm öyle motivasyon öyle hayatla barışık az önce bonuscana da özelden gönderdim foto benim miladım oldu bu sene
Ne olur olmayacak demeyin biz kuyuyu iğneyle kazsakta öylece durmaktan çok çok daha iyi olacak emin olBonus
Eki Görüntüle 2033790
Canim o sorunu bende yasiyorum. Yarin keten tohumu yiyecegim umarim hallolur.
Canim boyle yaparsan 2 ileri 1 geri kilon gider gelir. Bu da motivasyonun dusmesine neden olur maalesef
Sen istemedikten sonra ne desek boş. Hepimiz zaman zaman wc problemi yaşıyoruz. Misal ben muz yiye yiye çatlayacaktım. En son Cuma günü çıkmışım. Bugün çözebildim şükür... Ama bir sürü sağlıklı seçeneğin varken gidip direkt incire yüklenirsen fazla fazla. 50 kez kuruyemişe dikkat dendiği halde her gün 5'er onar fazla kaçırırsan, ha fındık ha badem farketmeksizin... O sıkıntı. Sen de biliyorsun karatay bu değil. Madem ki karatay yapıyorum diyorsun meyveyi ölçülü yemeni beklerim. Karbon konusunda 0 kaçamak beklerim. Ara yapmamanı beklerim. Anca o zaman yediğin kuruyemişler tolere edilebilir. ama sen hem ara öğün yap hem 2 güne bir diyetini boz. Kuruyemiş çok deyince de ben karatay yapıyorum de... Ben sana neden kızayım. Sen o kiloları önce kendin için veriyorsun... Elimde bir sihirli değnek olsa da şu 7. takım hatunlarını bu gece dall gibi yapsam hemen... Ama yok ki değneğimmm...
Yani demem o ki biz buradan bir yere kadar destek olabiliyoruz. bir noktadan sonra herkes nefsiyle savaş halinde. Bu savaştan galip çıkanların da yüzü tartıda gülüyor her Cuma... Tıpkı geçen Cuma sende olduğu gibi
Ins igdecim moralimi yuksek tutmaya calisiyorum cunku az etkilense bagimlilar gibi elimi direk yemeye atiyorum.
Bunuda basarisizlik gibi algilayinca milyonuncu yilginligimi yasiyorum cok uzuluyorum dagiliyorum.
Zaten olmadi diye bozuyorum.
Hani bi yogurt yedigim ogun vardi avm de 500 gr yogurt :) aus kizdi o gun hakli olarak cok dedi.
Moralimi nasil etkilediginin tarifi yok. Normal zamanda olsa sorun degilde o an ben kendimce baska seylere saldirmadigim icin yogurt yedigim icin cok mutluydum.
Yeniden yanlis yapma hissi berbat bisey.
Zaten yanlis yapmasam burda olmazdim 10 senemi en guzel 20 li yaslarimi 90 kiloda gecirmezdim.
Laf lafi acar lafta g...ü acar hesabi nokta koyayim artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?