sekerlerrrr...ben geldimmm..gelir gelmez listeyi hallettim....kilo veren herkesi tebrik ediyorum
ve ben tam 3.8 kilo verdim kizlarrr
bravoooooooo tebriklerrrrrr lokman sana kurbannnn olsun :79::79:
kaptanim sende kontrol et istersen:18:benim hatam olabilir
bende kontrol ettim ganfedim..iki arkadasin yuzdesinde hata var..ama toplamin yuzdesini etkilemiyor...hasretimede yazdim ama o benden once listeyi paylasima sunmus
bravoooooooo tebriklerrrrrr lokman sana kurbannnn olsun :79::79:
yeni diyetin adi lokman diyeti olsun
ooooohhhhhhhh missssss darısıda bana tık yok bendetickerimide degisim ohhhhhhhhhhh moral bulayim baktikca
vallaha oyle oldu kizlar60: lokmani dusundukdukce kosubandinda yurumeye guc buldum dun yine ac dedim kamerayi isteyim dedim :78::78: ama arada bir yakinlasma oluyor... Allahim hepimizin yardimcisi olsun ve bu fazlaliklardan kurtulalim insallah kizlarr..insani nekadar zor durumda birakiyor ve en onemliside kendine olan guvenini kaybetiyor..ama simdi her gr gittikce kendimi daha guzel buluyorum :78::78:
ben gibi acemi kontrol ederse boyle olur iste
ama bu hafta 3 culuk bizim galiba guruplara baktimda
ooooohhhhhhhh missssss darısıda bana tık yok bende
inşallah canım kız gidiyor şaka maka korkmana çekinmene gerek kalmıycak yakında
vallaha oyle oldu kizlar60: lokmani dusundukdukce kosubandinda yurumeye guc buldum dun yine ac dedim kamerayi isteyim dedim :78::78: ama arada bir yakinlasma oluyor... Allahim hepimizin yardimcisi olsun ve bu fazlaliklardan kurtulalim insallah kizlarr..insani nekadar zor durumda birakiyor ve en onemliside kendine olan guvenini kaybetiyor..ama simdi her gr gittikce kendimi daha guzel buluyorum :78::78:
ooooohhhhhhhh missssss darısıda bana tık yok bende
inşallah canım kız gidiyor şaka maka korkmana çekinmene gerek kalmıycak yakında
oylemi canim...ben enson baktigimda ikinciydik bende birinci
1takım.......83valla ben baktigimda 1 takim 100gr la bizi gecip 2. oluyor 14 takimda 6.1 le birinci oluyor bizde 3.
valla ben baktigimda 1 takim 100gr la bizi gecip 2. oluyor 14 takimda 6.1 le birinci oluyor bizde 3.
1takım.......83
bizimki.......81
14 takım....62
1.takım birinci....2 puan farkla
2......................bizzz
o 6.1 verdikleri toplam kilo yüzde deil :)
ikinci mi olduk canim:26:
evet ganfedim..biz ikinciyiz...bende diyorum ganfed ne diyor
evet ganfedim..biz ikinciyiz...bende diyorum ganfed ne diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?