Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sali gunu gidicem zaten ozaman sorarim..ama nebilim ganfedim..hem diyete dogruduzgun baslayali surda bir hafta ya oldu ya olmadi...zoraki yiyorum resmen.. hem sen nereye kayboldun bakim??ikinciligimiz kutlayacaktin hani

kiz salatayi yaptim benim oglan uyandi nefes aldirmiyor ki kereta hem kizlarda toplanmadi daha tut kulaklarindan getir hepsini kutlama var demi ama

sabah
2 dilim beyaz peynir
1 cay kasigi gul receli
1 cay kasigi cilek receli
1 cay kasigi pekmez
1 dilim kasar
1 adet carli biber
yarim domates
yarim salatalik
1 dilim tam bugday ekmeyi
yani bunlara sabah diyom ama saat 11 di:)
aksampatates graten yedim 1,5 porsiyon bundan sonra sadece su icerim artikbaska sey yersem cok olursanki cok olmamis gibi

masallah sabah kahvaltida nekadar tatli varsa kasik bandirmissin

sekerlerrrrrrrrrrrr takim olarak 2.ciligimizi..ve bireyseldeki 1.ciligimizi kutluyorummmm 65::
Ne diyim bilmiyorum ki size.Hepinizle ayrı ayrı gurur duyuyorum.Takımızda bu hafta kilo alan tek bir üyemiz bile yok,azminizi yürekten kutluyorum canlarım ve sizler seviyorummm.Harikasınızzzzzzzzzz

nev gecmisi birak gel gel bitiremezsin cok dokturduk bugun
Yeni çıkabildim geçmişten Ganfed'im.Yarın memlekete yolcuyum,bugün pek giremedim hazırlıklardan ama,harika sonucumuz bana yorgunluğumu unutturdu.Kızlarrrr bu arada akşam 10 gibi spor sonuçlarımızı da açıklıycam,bugünkü sporlarınızı da ekleyin canlarım.

Ganfed bak oku oku....saat 10 diyor...istersen son saatleri degerlendir

Son düzenleme:

nev canim benim sporlarimi 2 ile carp ekle yetmezse 3 ilede carpabilirsin yeterki yenilmeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…