sali gunu gidicem zaten ozaman sorarim..ama nebilim ganfedim..hem diyete dogruduzgun baslayali surda bir hafta ya oldu ya olmadi...zoraki yiyorum resmen.. hem sen nereye kayboldun bakim??ikinciligimiz kutlayacaktin hani
vurim demi...yoksa bu beni gormeyecek..vurimda kendimi hatirlatim
masallah sabah kahvaltida nekadar tatli varsa kasik bandirmissinsabah
2 dilim beyaz peynir
1 cay kasigi gul receli
1 cay kasigi cilek receli
1 cay kasigi pekmez
1 dilim kasar
1 adet carli biber
yarim domates
yarim salatalik
1 dilim tam bugday ekmeyi
yani bunlara sabah diyom ama saat 11 di:)
aksampatates graten yedim 1,5 porsiyon bundan sonra sadece su icerim artikbaska sey yersem cok olur sanki cok olmamis gibi
vur canim vur elini korkak alistirma
masallah sabah kahvaltida nekadar tatli varsa kasik bandirmissin
okuzzz..vurdum ensesine napiyon lenggg didimsanki yonetmen olacak basima..nete film yukluyormuss meskulmusmus...bende meskulum birdahaki sefer
aslinda tatli hic sevmem ama ne bileyim bu sabah hepsinden yedim
sekerlerrrrrrrrrrrr takim olarak 2.ciligimizi..ve bireyseldeki 1.ciligimizi kutluyorummmm65: :
hatta iki sefer mesgul ol bidaha cesaret edemesin mesgulum demeye
Yeni çıkabildim geçmişten Ganfed'im.Yarın memlekete yolcuyum,bugün pek giremedim hazırlıklardan ama,harika sonucumuz bana yorgunluğumu unutturdu.Kızlarrrr bu arada akşam 10 gibi spor sonuçlarımızı da açıklıycam,bugünkü sporlarınızı da ekleyin canlarım.nev gecmisi birak gel gel bitiremezsin cok dokturduk bugun
nev gecmisi birak gel gel bitiremezsin cok dokturduk bugun
Yeni çıkabildim geçmişten Ganfed'im.Yarın memlekete yolcuyum,bugün pek giremedim hazırlıklardan ama,harika sonucumuz bana yorgunluğumu unutturdu.Kızlarrrr bu arada akşam 10 gibi spor sonuçlarımızı da açıklıycam,bugünkü sporlarınızı da ekleyin canlarım.
Ganfed bak oku oku....saat 10 diyor...istersen son saatleri degerlendir
Yeni çıkabildim geçmişten Ganfed'im.Yarın memlekete yolcuyum,bugün pek giremedim hazırlıklardan ama,harika sonucumuz bana yorgunluğumu unutturdu.Kızlarrrr bu arada akşam 10 gibi spor sonuçlarımızı da açıklıycam,bugünkü sporlarınızı da ekleyin canlarım.
evet cok dokturduksenle ben ama ganfedim...ikimizde gevezeyiz haa
kiz genfed....nevcim bugun yada yarin spor sonuclarini aciklarhazirmisin yenilmeye bakem
ben tatlida severim, tuzluda severimganfedim inanirmisin..birden icim felaket kiyildi tatli deyince
Ne diyim bilmiyorum ki size.Hepinizle ayrı ayrı gurur duyuyorum.Takımızda bu hafta kilo alan tek bir üyemiz bile yok,azminizi yürekten kutluyorum canlarım ve sizler seviyorummm.Harikasınızzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?