Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyyyyyyy....Inanamiyorum.Ben bu hafta listeye girecegimi bilmiyordum.Bilseydim daha erken girerdim nete.Cokkkk mutlu oldum nickimi gorunce...Listeye girmemle kilo vermeye baslamam denk geldi bunada ayrica sevindimmmm

sekerlerrrr...ben geldimmm..gelir gelmez listeyi hallettim....kilo veren herkesi tebrik ediyorum
ve ben tam 3.8 kilo verdim kizlarrr

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.Kirmizim yaninda olsaydimda bagirislarimi duysaydin.Allahim inanamiyorum.Seni tebrik tebrik tebrik ediyorum supersin.Ayni kilodayiz simdi seninle.Azmine gercekten hayran oldum.1 Lokman nelere kadirmis :))..
Kocamin adini degistirip Lokman yapsam faydasi olurmu dersin

bir dene istersen sende canim..belki faydasini gorursun ipekcim senin hedef kilon neydi..eklemeyi unuttum..sonra bir sorun yasamayalim :18::18:

canim yaaaaa.evlilik yildönümünüz yüzünden demi.oluyor bazen öyle.ne planlar yapiyorsun ama isler yolunda gitmiyor.saglik olsun.
B]

Evet canim napalim.Aslinda esim kaba saba biri degildir cok severiz birbirimizi ama bazen boyle odunlugu tutuyor iste.Bu defa uzun surdu ama.Ben dusunduklerimi yapacam yine belki akli basina gelir

Ayyyyyyyy....Inanamiyorum.Ben bu hafta listeye girecegimi bilmiyordum.Bilseydim daha erken girerdim nete.Cokkkk mutlu oldum nickimi gorunce...Listeye girmemle kilo vermeye baslamam denk geldi bunada ayrica sevindimmmm

2 haftayi gectik ipekcim rahatsizligin olmasaydi daha cok paylasimda bulunabilecegini dusundugumdende seni listeye aldim tatlim sende artik bizimlesin...umarim hep beraber fazlaliklarimizdan kurtuluruz

eveeeeet takim olarak kutlamayida hak ettik sanirim kizlar toplanin kutlamayi pastayla degil koca bir legen salatayla kutlayacagiz

kizlar ya...ben iyice anormallestim...acim..hissediyorum bunu..ama salatami yerken zorla yiyorum icim almiyor..niye ki..hala hastaliklami alakali..dun bile okadar salata yaptim balik yerine 2 yumurta hasladim..yumurtalari yedim kalktim...

kizlar ya...ben iyice anormallestim...acim..hissediyorum bunu..ama salatami yerken zorla yiyorum icim almiyor..niye ki..hala hastaliklami alakali..dun bile okadar salata yaptim balik yerine 2 yumurta hasladim..yumurtalari yedim kalktim...

canim hergun aynini yedigin icindir vucudun artik istemiyor bence sen diyetisyeninle konus bir alternatif bisey bulsun:26:

canim hergun aynini yedigin icindir vucudun artik istemiyor bence sen diyetisyeninle konus bir alternatif bisey bulsun:26:

sali gunu gidicem zaten ozaman sorarim..ama nebilim ganfedim..hem diyete dogruduzgun baslayali surda bir hafta ya oldu ya olmadi...zoraki yiyorum resmen.. hem sen nereye kayboldun bakim??ikinciligimiz kutlayacaktin hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…