**7.TAKIM ** 212. ETAP
saferan(126.5/126/0.5/0.40%)
azerikizi(56/56/0/0%)
kirmizigül06(85.3/81.5/3.8/4.45%)
doga3(93.3/93.3/0/0%)
ganfed(55/54/1/1.81%)
Julia__(53,8/53,6/0.2/0,37%)
ansaa(77.6/77.5/0.1/0.13%
nev81 (87.9/87.7/0,2/0.23%)
ipekyol51( 81.5/81.5/0/0%) (yeni uye,iki hafta deneme sureci gecirdi)
7. TAKIM TOPLAM KİLO (638.8/634.1/4.7/0.74%)
listemiz bu kizlar..onaylatmaya goturuyorum
sekerlerrrr...ben geldimmm..gelir gelmez listeyi hallettim....kilo veren herkesi tebrik ediyorum
ve ben tam 3.8 kilo verdim kizlarrr
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.Kirmizim yaninda olsaydimda bagirislarimi duysaydin.Allahim inanamiyorum.Seni tebrik tebrik tebrik ediyorum supersin.Ayni kilodayiz simdi seninle.Azmine gercekten hayran oldum.1 Lokman nelere kadirmis :))..
Kocamin adini degistirip Lokman yapsam faydasi olurmu dersin
canim özel mesajimi aldinmi
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.Kirmizim yaninda olsaydimda bagirislarimi duysaydin.Allahim inanamiyorum.Seni tebrik tebrik tebrik ediyorum supersin.Ayni kilodayiz simdi seninle.Azmine gercekten hayran oldum.1 Lokman nelere kadirmis :))..
Kocamin adini degistirip Lokman yapsam faydasi olurmu dersin
sekerlerrrr...ben geldimmm..gelir gelmez listeyi hallettim....kilo veren herkesi tebrik ediyorum
ve ben tam 3.8 kilo verdim kizlarrr
canim yaaaaa.evlilik yildönümünüz yüzünden demi.oluyor bazen öyle.ne planlar yapiyorsun ama isler yolunda gitmiyor.saglik olsun.
B]
sana ne desem bilemedim canım benim yaaa SÜPERSİNNNN
bir dene istersen sende canim..belki faydasini gorursun ipekcim senin hedef kilon neydi..eklemeyi unuttum..sonra bir sorun yasamayalim :18::18:
Hedef kilom 65 canim.Yani verilecek 16.5 kilom var
Ayyyyyyyy....Inanamiyorum.Ben bu hafta listeye girecegimi bilmiyordum.Bilseydim daha erken girerdim nete.Cokkkk mutlu oldum nickimi gorunce...Listeye girmemle kilo vermeye baslamam denk geldi bunada ayrica sevindimmmm
eveeeeet takim olarak kutlamayida hak ettik sanirim kizlar toplanin kutlamayi pastayla degil koca bir legen salatayla kutlayacagiz
aynen ganfedim...bende tam kutlama yapiyordum..onumde salatalikk...ohhh..aklimda lokmannokuz msnde online ama yazmiyor..bak dovesim geldi simdi
kizlar ya...ben iyice anormallestim...acim..hissediyorum bunu..ama salatami yerken zorla yiyorum icim almiyor..niye ki..hala hastaliklami alakali..dun bile okadar salata yaptim balik yerine 2 yumurta hasladim..yumurtalari yedim kalktim...
vur seni gormeyen gozuneciksin
canim hergun aynini yedigin icindir vucudun artik istemiyor bence sen diyetisyeninle konus bir alternatif bisey bulsun:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?