Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Normal şartlar altında acıkmaman lazımm. Kahvaltıda 2 yumurta+kuruyemiş yiyip de mi acıkıyorsun?
Suan tam bilmiyorum canim yarina insallah migrenim grcsin de tam belli olcak. Ben ogleyin yapsam kahvaltiyi bugunku gibi daha iyi aslinda aksama dek rahat tutar o zaman degil mi

Bugün ablamı hacca ugurladık canım bir kaç gündür biraz yoğunduk...
Ablamı ugurlatıktan sonra spora ondan sonra yengemin ısrarıyla ona geçtim uygun yemek olmayınca öğlen yemegini aralarla atlatım

Allah haccini kabul etsin ablanin.

Ahuuuum harikasin ya. Masallah.

Kızlar bende menümü yazayım bugün havuzun ve spor salonunun temizlik günüydü çıkmadık bende spor hakkımı evde bi düdüklü (yeğenlere) dolma sarmakla geçirdim belki bebeler uyuyunca yürüyüşe çıkarım lakin bugün yalnız 5 çocuğa baktım spora zemin uygun değildi
Sabah
Omlet
2 ceviz
Peynir
Zeytin
Domates salatalık
Akşam
Darendeden kayısı geldi ağzım açılınca yedim sabaha bekleyemedim
3 günkurusu
Çorba
Kabak yoğurt

Suan tam bilmiyorum canim yarina insallah migrenim grcsin de tam belli olcak. Ben ogleyin yapsam kahvaltiyi bugunku gibi daha iyi aslinda aksama dek rahat tutar o zaman degil mi
Metana göre bir bak duruma datlım. Geçenlerde bi 12'de kahvaltı yaptım akşam da 6 gibi yedim acıkmadım ama ertesi güne sabittim

Yaaa inanılmaz güzel bir değişim...
Ben yüzünü de biliyorum ki maşallah çıtır çıtır olmuş...

Heee iddaliyimm ne zannettin minnakkk...
Ooo 55 ler tez gelmis masallah
Geldii saraycam şükür...
Tatil araya girmeseydi 54 olurdum...
Neyse geç olsun da olsunn....
Merhaba menümü yazmıyorum sabah serpme kahvaltıdan sonra saçma sapan şeyler yedim, bugünü hiç diyetten saymıyorum pişmanım
Sporum 1,5 saat yürüyüş 90 puan Ausencia
Canomm afiyet olsun hiç canını sıkma aslında yediğimizde pismanlik duymazsak bize kilo olarak donmuyorlarmis..
Zaten yürüyüş yapmışsın eee bişey kalmamıştır...
Yarında yurursun ohh bitti gitti
Geçmiş olsun canım..
Rabbim şifa versin.
Bugün ablamı hacca ugurladık canım bir kaç gündür biraz yoğunduk...
Ablamı ugurlatıktan sonra spora ondan sonra yengemin ısrarıyla ona geçtim uygun yemek olmayınca öğlen yemegini aralarla atlatım
Allah kavustursun...

Yaaa bonus nasıl bir bitiristir bu Allah seni de güldürsun..
Güldürdün benii
ayyy
yarında aynısını duymak isterim ama sabahtan üni. kaydı için çıkacağız sonra ev tutma vs. akşam 19.20 de yolcuyum
Kuzuuu yolun açık olsun Şansın bol olsun.
Allaha emanet ol..

Ayy canım dikkat et bende hep yapıyor um eşim kızıyor Ocak açık Allah tan ocağın emniyet kıl di var anında kapatıyor gazi

Ahuuuuu bu ne güzel lik ne değişim sporla yaptığın için 61falan gosteriyosun

Teşekkürler canım Rabbim razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…