Suan tam bilmiyorum canim yarina insallah migrenim grcsin de tam belli olcak. Ben ogleyin yapsam kahvaltiyi bugunku gibi daha iyi aslinda aksama dek rahat tutar o zaman degil miNormal şartlar altında acıkmaman lazımm. Kahvaltıda 2 yumurta+kuruyemiş yiyip de mi acıkıyorsun?
Bugün ablamı hacca ugurladık canım bir kaç gündür biraz yoğunduk...
Ablamı ugurlatıktan sonra spora ondan sonra yengemin ısrarıyla ona geçtim uygun yemek olmayınca öğlen yemegini aralarla atlatım
Vay vay ne pointler kaçırmışım helal sana fırtına
bende burdayım bende hayatımın son 12 yılını 85-95 arası geçirdim be şimdi sanki yeniden gençliğime döndüm öyle motivasyon öyle hayatla barışık az önce bonuscana da özelden gönderdim foto benim miladım oldu bu sene
Ne olur olmayacak demeyin biz kuyuyu iğneyle kazsakta öylece durmaktan çok çok daha iyi olacak emin olBonus
Eki Görüntüle 2033790
Metana göre bir bak duruma datlım. Geçenlerde bi 12'de kahvaltı yaptım akşam da 6 gibi yedim acıkmadım ama ertesi güne sabittimSuan tam bilmiyorum canim yarina insallah migrenim grcsin de tam belli olcak. Ben ogleyin yapsam kahvaltiyi bugunku gibi daha iyi aslinda aksama dek rahat tutar o zaman degil mi
Oman tanremmm... Maşallah kıızz fıstık olmuşsun
O fotonun üstüne 2-3 kilo daha gitti yaneee belirteyimAllah haccini kabul etsin ablanin.
Ahuuuum harikasin ya. Masallah.
bende burdayım bende hayatımın son 12 yılını 85-95 arası geçirdim be şimdi sanki yeniden gençliğime döndüm öyle motivasyon öyle hayatla barışık az önce bonuscana da özelden gönderdim foto benim miladım oldu bu sene
Ne olur olmayacak demeyin biz kuyuyu iğneyle kazsakta öylece durmaktan çok çok daha iyi olacak emin olBonus
Eki Görüntüle 2033790
Karsidakilsr bu saatte mangal yiyor ama boyle olmazki :/
Heee iddaliyimm ne zannettin minnakkk...
Oooooooooooo iddialı rakip en sevdiğim en sonigdedali bu kadar iddialıydı emma hatırlar mısın ex mortim
Ya onu aslında bende düşündüm ama daha yeni bi hastalık geçirdiğim için kahvaltıya özen göstermek istedim o yüzden
Geldii saraycam şükür...Ooo 55 ler tez gelmis masallah
Canomm afiyet olsun hiç canını sıkma aslında yediğimizde pismanlik duymazsak bize kilo olarak donmuyorlarmis..Merhaba menümü yazmıyorum sabah serpme kahvaltıdan sonra saçma sapan şeyler yedim, bugünü hiç diyetten saymıyorumpişmanım
Sporum 1,5 saat yürüyüş 90 puanAusencia
Geçmiş olsun canım..Ablacm sizlerde sıkıntı var
Göbek fidigim var zor hareket ler yapamıyorum
Lesli rahat oluyor
Bide karnım gitse iyi olacak hayırlısı ile
Diyetisyen im 99altina duş göbek fidigim la karın yağlarında aldırma diyor
4ameliyat geçirince ameliyatta da çok korkuyorum
İnşallah zayıfladıkça oda gider
Hattına 2mil lesli yapayım inşallah
Allah kavustursun...Bugün ablamı hacca ugurladık canım bir kaç gündür biraz yoğunduk...
Ablamı ugurlatıktan sonra spora ondan sonra yengemin ısrarıyla ona geçtim uygun yemek olmayınca öğlen yemegini aralarla atlatım
Yaaa bonus nasıl bir bitiristir bu Allah seni de güldürsun..Ins igdecim moralimi yuksek tutmaya calisiyorum cunku az etkilense bagimlilar gibi elimi direk yemeye atiyorum.
Bunuda basarisizlik gibi algilayinca milyonuncu yilginligimi yasiyorum cok uzuluyorum dagiliyorum.
Zaten olmadi diye bozuyorum.
Hani bi yogurt yedigim ogun vardi avm de 500 gr yogurt :) aus kizdi o gun hakli olarak cok dedi.
Moralimi nasil etkilediginin tarifi yok. Normal zamanda olsa sorun degilde o an ben kendimce baska seylere saldirmadigim icin yogurt yedigim icin cok mutluydum.
Yeniden yanlis yapma hissi berbat bisey.
Zaten yanlis yapmasam burda olmazdim 10 senemi en guzel 20 li yaslarimi 90 kiloda gecirmezdim.
Laf lafi acar lafta g...ü acar hesabi nokta koyayim artik.
Kuzuuu yolun açık olsun Şansın bol olsun.ayyy
yarında aynısını duymak isterim ama sabahtan üni. kaydı için çıkacağız sonra ev tutma vs. akşam 19.20 de yolcuyum
Onu bilmiyorum Dolphini bi ara arastirmistim ama saattler uygun olmamıştı bana.Nefs canım dün salonu sormuştun Göktürke gidicem inşallah :)
Sen benden de beter çıktın Sarayca
Onu çook iyi yapmışın ya. Kabızlığın çözümü diyeti bozmaksa ben de yapam bacım
İnşallah güzel kilolar görürsün de sıkıntıların son bulur ablammmm...
Heh işte ben de buna takılıyorum. Mesela 60 kilo bana idealdir ama 150 boyda biri için fazla demektir. Neden yüzdede beni geçmiş olsun ki ?
Yok anam ne hesabı. Ocağa su koydum yeşil çay demlemek için. Taaa 40 dk önce bu dediğim. Unutmuşum. Odaya kadar gaz kokusu geldi de öyle hatırladım... Su kaynamış ocağı söndürmüş. Her yanı açtım gaz çıksın diye
Eki Görüntüle 2033790
Heee iddaliyimm ne zannettin minnakkk...
Geldii saraycam şükür...
Tatil araya girmeseydi 54 olurdum...
Neyse geç olsun da olsunn....
Canomm afiyet olsun hiç canını sıkma aslında yediğimizde pismanlik duymazsak bize kilo olarak donmuyorlarmis..
Zaten yürüyüş yapmışsın eee bişey kalmamıştır...
Yarında yurursun ohh bitti gitti
Geçmiş olsun canım..
Rabbim şifa versin.
Allah kavustursun...
Yaaa bonus nasıl bir bitiristir bu Allah seni de güldürsun..
Güldürdün benii
Kuzuuu yolun açık olsun Şansın bol olsun.
Allaha emanet ol..
Kelebeğe yatılı.misafir geldi yada gelmek üzere bense hic bitmeyen bir iş. döngüsünden çıkamıyorum haftasonu ailecek bizimm evde tarhana yaptık bizimkiler tatilden koca bavullar vede çamaşırlarla.döndüler
AminHepp kosusturma bi telaş ömür dediğimiz demii..
Rabbim sağlık huzur versin gerisi kolayy..
iyi geceler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?