hatta bir ikinci sefer olamasin...hemen safis sultanima haber edim, tez elden vurulsun kellesi...hemde benim gibi bir sultanameskulum dedi
ehm sey kem kum ya bugunde hava cok kotu ne desem kikiz benim lokman yoktu ki beni gaza getiren olmadi tuh :18:
Seni mi kiracam kirmizim varsin 62 olsun.Evlendigimde 62 kiloydum aslinda zaten onu hedefliyorumekledim canim..eski msjlarina baktim..orada 65 yada 62 demissin..bende 62 sectim
2 haftayi gectik ipekcimrahatsizligin olmasaydi daha cok paylasimda bulunabilecegini dusundugumdende seni listeye aldim tatlim sende artik bizimlesin. ..umarim hep beraber fazlaliklarimizdan kurtuluruz
okuzzz..vurdum ensesine napiyon lenggg didimsanki yonetmen olacak basima..nete film yukluyormuss meskulmusmus...bende meskulum birdahaki sefer
oy maşşalllaaaahhhhhhhhhhhhhhh takımımaaaaaaaaa..............**7.TAKIM ** 212. ETAP
saferan(126.5/126/0.5/0.40%)
azerikizi(56/56/0/0%)
kirmizigül06(85.3/81.5/3.8/4.45%)
doga3(93.3/93.3/0/0%)
ganfed(55/54/1/1.81%)
Julia__(53,8/53,6/0.2/0,37%)
ansaa(77.6/77.5/0.1/0.13%
nev81 (87.9/87.7/0,2/0.23%)
ipekyol51( 81.5/81.5/0/0%) (yeni uye,iki hafta deneme sureci gecirdi)
7. TAKIM TOPLAM KİLO (638.8/634.1/4.7/0.74%)
listemiz bu kizlar..onaylatmaya goturuyorum
ne güzel kız kesilsin iştahlar gitsin kilolaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr..........kizlar ya...ben iyice anormallestim...acim..hissediyorum bunu..ama salatami yerken zorla yiyorum icim almiyor..niye ki..hala hastaliklami alakali..dun bile okadar salata yaptim balik yerine 2 yumurta hasladim..yumurtalari yedim kalktim...
acımaaaaaaaammmmmmmmmmmmm....kıyarım canına takımdaşlarımı üzenleriiiiinnnnnnn.............hatta bir ikinci sefer olamasin...hemen safis sultanima haber edim, tez elden vurulsun kellesi...hemde benim gibi bir sultanameskulum dedi
ancak geçmişi okudum ipeek....Kiz asagida durma oyle saferan sultan accik gel muhabbet edek
sekerlerrrrrrrrrrrr takim olarak 2.ciligimizi..ve bireyseldeki 1.ciligimizi kutluyorummmm65: :
yorgunluktan ölüyoruum...11 de gittik 8 de döndük....piknikten...mangalbaşındaiki kişi pişirdik ama yandım kavruldum resmeeennnnnnnnnnn............
canim ohhhh bi guzel eglenmissindir.Cok ozledim piknik yapmayi.Burda 2 defa gittik.Piknige gitmek biraz problem.Tr ye gittigimde ilk isim piknige gitmek olacak ins
Eeeevvvveeeeettttt canlarımBu haftaki özelden mesajlarla kaydettiğim spor sonuçlarını açıklıyorum.Bu sonuçlarla birlikte bir kere daha sporla kilo verme arasındaki muhteşem bağlantıyı doğruladım.Haftaya bu yarışta bambaşka bir Nev olarak ben de varım,benden söylemesi
17-24 haziran tarihli 7. Takım SPOR listesidir.TOPLAM SPOR SÜRESİ:1695 DAKİKA
KIRMIZIGÜL=780 DAKİKA
SAFERAN= 120 DAKİKA
JULİA=-----------------
DOĞA3=--------------
AZERİKIZI=----------------
GANFED=285, DAKİKA
NEV81=240 DAKİKA
İPEKYOL51=270 DAKİKA
ANŞAA=-------------------------
SPOR SÜRESİ TOPLAMINDA DERECELER:
BİRİNCİİİİİİİİİİİİİİİİİİ=KIRMIZIGÜL=780 DAKİKA
İKİNCİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ=GANFED=295 DAKİKA
ÜÇÜNCÜÜÜÜÜÜÜ=İPEKYOL51=270 DAKİKA
Eeeevvvveeeeettttt canlarımBu haftaki özelden mesajlarla kaydettiğim spor sonuçlarını açıklıyorum.Bu sonuçlarla birlikte bir kere daha sporla kilo verme arasındaki muhteşem bağlantıyı doğruladım.Haftaya bu yarışta bambaşka bir Nev olarak ben de varım,benden söylemesi
17-24 haziran tarihli 7. Takım SPOR listesidir.TOPLAM SPOR SÜRESİ:1695 DAKİKA
KIRMIZIGÜL=780 DAKİKA
SAFERAN= 120 DAKİKA
JULİA=-----------------
DOĞA3=--------------
AZERİKIZI=----------------
GANFED=285, DAKİKA
NEV81=240 DAKİKA
İPEKYOL51=270 DAKİKA
ANŞAA=-------------------------
SPOR SÜRESİ TOPLAMINDA DERECELER:
BİRİNCİİİİİİİİİİİİİİİİİİ=KIRMIZIGÜL=780 DAKİKA
İKİNCİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ=GANFED=295 DAKİKA
ÜÇÜNCÜÜÜÜÜÜÜ=İPEKYOL51=270 DAKİKA
yorgunluktan ölüyoruum...11 de gittik 8 de döndük....piknikten...mangalbaşındaiki kişi pişirdik ama yandım kavruldum resmeeennnnnnnnnnn............
bütün kiloveren arkadaşlarımı kutluyorummmmmmmmm...........................
kiz saferan sultan hizini alamadinmi araba yoldan cikmisbütün kiloveren arkadaşlarımı kutluyorummmmmmmmm...........................
boooosveeer dusunu al yat sabaha biseyin kalmaz tatlimyorgunluktan ölüyoruum...11 de gittik 8 de döndük....piknikten...mangalbaşındaiki kişi pişirdik ama yandım kavruldum resmeeennnnnnnnnnn............
ah canim ya tr pikniksiz olurmu bende dort gozle tatil bekliyorum vallacanim ohhhh bi guzel eglenmissindir.Cok ozledim piknik yapmayi.Burda 2 defa gittik.Piknige gitmek biraz problem.Tr ye gittigimde ilk isim piknige gitmek olacak ins
çıkıyorum canıım yatıcam çok yorulduum......iyi gecelerr............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?