Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sabah
2 yumurtadan peynirli baharatlı omlet
Yeşil biber
Bir miktar ceviz

Akşam
1 tabak kabak yemeği
Bol salata
Yarım limon

minicik menü .
ama geç kalkma durumuna göre iyi bence .

ahh ahhh bi de bugün yazdığın gibi erken kalksan , metan şova geçecek .

hee bu arada fırtınasın mırtınasın yahu 30 puanlıkta mı spor yapasın yok yahu ...iki bacak indir kaldır be canom

Mortiiiiim bugün uğramadın özledim kıız gel geel. Cuma yaklaştıkça daha bi az girmeye başladı N Nana
Kilo vermekle meşgulüm
Anam benden bıktı
Ablam telefonlarımı açmıyor , düş yakamdan  dediBi taze maydanoz bulamadılar bana

Haklısın en azından çarşamba tartilsam iyi olacak o zaman yarın bir bakayım ne var ne yok ya böyle ya da böyle

Menün şahaneeee ....
sporunu görmez olaydımmm

bende bir dönem badminton oynadım ... yüzme de uzun yıllar hayatımdaydı ... yoksa pert olurdum bu sporla ... o yüzden anlıyorum seni .kasların alışkın .

GunesinKizi35 yine de söylemeden geçemeyeceğim ....
yüzdüğüm ve yürüdüğüm /koştuğum günde ekstra pilates, egzersiz vs yapmam .
onlar biraz fazla duruyor , kasların şişer ...

evet kaptan çok haklısın ama ben egzersilerde sadece bacak ve karın çalışıyorum bacaklarım o kadar kalın ki onları öyle gördükçe moralim bozuluyor daha çok spor yapmak istiyorum

Kesinlikle katılıyorum GunesinKizi35 benim de sağlam spor geçmişim var fakat 2 sene önce kasları çok yorduğumdan bi sakatlandım kendime zor geldim. Aman diyim dikkat et. Ortalama olarak 400'ü geçme

Aman Allah korusun de zati ara öğünde bozuk sütü içtim bişey oldu mu olcak mı diye korkuyorum

canim iki gunluk mu yapacaksin. bende malzeme almaya inicem birazdan servsiten. nasil yapiosun
Evet abla 2gun yapacam.
Yesil mercimek birazda bulgurla yapcam.
Normalde nohutla salatalik da konuyor da yok suan.
Gerci kabak var vicdan corbasi mi yapsam ?
Yapan var mi vicdan corbasini faydasi oldu mu

Listede olmadıkları sürece ve yedikleri cızları göğüs gere gere yazmadıkları sürece ... artık kararım bu .

verdiğim emeğe tabiki acıyorum. üzülüyorum ama bir anda kopuyorum. bu durumu düzeltemedim. benim zayıflama sürecimi etkileyen durum bu. yoksa tabiki sapmamam gerektiğini biliyorum. garip bir şey bu. istiyorsun ama tam odaklanamıyorsun.
1-2 günlük karbo fazlalığı tabiki artı getirdi. cumaya sabit kalsam yine şükredeceğim.

cumartesi günü 2 tane köy tavuğu aldım. dünya para verdim ayıptır söylemesi. parçalattım. inan üzerinde çok az et var. halbuki büyük seçtim. insan acıyor verdiği paraya. köy tavuğunun da bu sıkıntısı var.
ama diğer yandan hergün de kırmızı et yenmiyor. ağır geliyor.

eşimle kebapçı ya geldiğimiz
onun lavaş arasına ciğer sardığı
benim sade türk kahvesi ile eşlik ettiğim doğrudur efendim

saygılar

o ciğer sarma senin ciğerine oturmuştur şimdi yine de tebrikler

canim cise erkek cocugunu alistirmanin en guzel yolu sise. ara ara gidip cisin gelmiami bakalim be renk hadi diyerek heveslendirip iki gunde cok rahat alistirabiliyosun. tavsoye ederim
Abla dun arabadala bi yerlere gittik.
Siseye yapalim dedim.
Olmaz su iciccez dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…