Sabah
2 yumurtadan peynirli baharatlı omlet
Yeşil biber
Bir miktar ceviz
Akşam
1 tabak kabak yemeği
Bol salata
Yarım limon
Haklısın en azından çarşamba tartilsam iyi olacak o zaman yarın bir bakayım ne var ne yokBen tartılıyorum canım .
Her gün hem de
etkilenir motiven kaybolursa sürekli tartılma ... ama ben kontrol tartısı tavsiye ederim ... pzt çarş mesela... çünkü cuma günü şok yaşamak istemeyiz... en azından çarşamba kilonu bilirsen , gerekiyorsa cuma için ekstra önlem alırsın . Listede şoka girmez
canım menün güzel ... ciddi artı derken ne kadar ciddi ... ceket iliklenecek kadar mı
regl gelmedi değil mi henüz ?
Yani ayran aşı zamanı gibi duruyor canım ...
@ErSeSi de yapacakmış , beraber yaparsınız .
yaban mersini , isot
Kilo vermekle meşgulüm
Anam benden bıktı
Ablam telefonlarımı açmıyor , düş yakamdan  dediBi taze maydanoz bulamadılar bana
Haklısın en azından çarşamba tartilsam iyi olacak o zaman yarın bir bakayım ne var ne yokya böyle ya da böyle
eşimle kebapçı ya geldiğimiz
onun lavaş arasına ciğer sardığı
benim sade türk kahvesi ile eşlik ettiğim doğrudur efendim
saygılar
Kız gönderem ben sana ayıp ediyon. Cumaya kadan tüm kozlarını oyna hak geçmesinKilo vermekle meşgulüm
Anam benden bıktı
Ablam telefonlarımı açmıyor , düş yakamdan  dediBi taze maydanoz bulamadılar bana
Alnından öpülesi haraketler bunlar işte
Bugün ziplayacam ama kamera var dedi
Nehire fena oldu bu 4 lü grup ... ne güzel begümle kardeş kardeş takılıyorlardıstrese girmiştir o şimdi
Ayda yılda bir tutuyon ablam, onda da tatildesinoyyy benden isteseydin lunyammmmm
biliyorsun ben seni tutuyorum
Bammm bammm bammmKız gönderem ben sana ayıp ediyon. Cumaya kadan tüm kozlarını oyna hak geçmesin
Menün şahaneeee ....
sporunu görmez olaydımmm
bende bir dönem badminton oynadım ... yüzme de uzun yıllar hayatımdaydı ... yoksa pert olurdum bu sporla ... o yüzden anlıyorum seni .kasların alışkın .
GunesinKizi35 yine de söylemeden geçemeyeceğim ....
yüzdüğüm ve yürüdüğüm /koştuğum günde ekstra pilates, egzersiz vs yapmam .
onlar biraz fazla duruyor , kasların şişer ...
Kesinlikle katılıyorumGunesinKizi35 benim de sağlam spor geçmişim var fakat 2 sene önce kasları çok yorduğumdan bi sakatlandım kendime zor geldim. Aman diyim dikkat et. Ortalama olarak 400'ü geçme
Evet abla 2gun yapacam.canim iki gunluk mu yapacaksin. bende malzeme almaya inicem birazdan servsiten. nasil yapiosun
Listede olmadıkları sürece ve yedikleri cızları göğüs gere gere yazmadıkları sürece ... artık kararım bu .
60kiloyum Verdiğin emeğe acımamak diye bir olgu var diyette ... sabah Nare83 Da yazmış ... bozuyorum ,başlıyorum ,bozuyorum diye ... ki banu benim için çok özeldir ... gönlüm öyle çok ister ki eski banu geri dönsün .
Yani demem o ki ...bizler fazla kiloları ile mutlu olmayan kadınlarız ki burdayverdiğim emeğeız... gözlemeden sonra kahkaha atmıyor hatta ağlıyoruz sinirden neden yedik diye ?
O yüzden bizi mutlu edecek yoldan sapmamamuz gerek .
cumartesi günü 2 tane köy tavuğu aldım. dünya para verdim ayıptır söylemesi. parçalattım. inan üzerinde çok az et var. halbuki büyük seçtim. insan acıyor verdiği paraya. köy tavuğunun da bu sıkıntısı var.Tavukların çoğunda var o sıkıntı... Misal tavuk haşlayalım diyoruz 15 dk da haşlanıyor. Köy tavuğunu at tencereye haşla babam haşla... Yediğimiz şey tavuk değil... Canan abla da serbest gezinen özgür tavuklardan şeyedin diyor da ohoooo nerdeeeeeeeeee
eşimle kebapçı ya geldiğimiz
onun lavaş arasına ciğer sardığı
benim sade türk kahvesi ile eşlik ettiğim doğrudur efendim
saygılar
Abla dun arabadala bi yerlere gittik.canim cise erkek cocugunu alistirmanin en guzel yolu sise. ara ara gidip cisin gelmiami bakalim be renk hadi diyerek heveslendirip iki gunde cok rahat alistirabiliyosun. tavsoye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?