Bu konuda herkes aynı fikirde olmuyor saydınım farklı şeyler duymuştum . bende aç karna direk yağdan gidiyor diye biliyorum ...Canım bende aç karna yapılan sporun vücutta yağdan değil de kastan kaybettirdiğini okumuştum. Kahvaltıdan yarım saat bir saat sonra spor yapmanın uygun olduğunu okudum
Ayran aşı devrim geçiyor zamanla sanırım@GunesinKizi35
Bundan sonra senin adini ruzgarinkizi olarak degistiriyorum.
Kuzum ayranasini sormussun.
Nette yazinca cikiyor.
Kk da var hatta.
Yesil mercimek bulgur yogurtla yapiliyor.
Ise yariyor bende.
Mortim detoks yapiyor.
Kiyamam ona o yuzden bende yapacam
Hamdolsun banum koşturuyorum işte ...aeben ablam nasilsin
ben malzemleri koydum ayran asi icin haslaniyor canim yeni gordum bi yandan mutfak malzemelrini sariyorum bir yandan corba mlzmeleri pisiyorErSeSi ablam vicdan corbasi yapalkm mi ?
Ben de malzemeler var.
Sabah kahvalti sonrasi hazirlarim corbami.
Okuduklarımı paylaştım AebenimBu konuda herkes aynı fikirde olmuyor saydınım farklı şeyler duymuştum . bende aç karna direk yağdan gidiyor diye biliyorum ...
Evet saydınım bu konuda farklı şeyler duydum okudum bende ...Okuduklarımı paylaştım Aebenim
hafif montiğnac kokusu aldım fatmanurumHayırlı geceler hanımlar
Menü veriyorum
Sabah
3dlm t.bugday ekmeği
Peynir
Domates salatalık
Zeytin
Yumurta
Ara
2incir
Öğle
Tonbaligi salata
Yoğurt
Ara
1erik
Akşam
Bamya
Yoğurt
1.5 sıkım köfte bulgur
Hayırlı akşamlar
Çok şükür bugünde kaçamak yapmadim
evet aynısını biliyorum ben de. Ve o kadar erken saatte de kahvaltı yapmak istemiyorum. :)Canım bende aç karna yapılan sporun vücutta yağdan değil de kastan kaybettirdiğini okumuştum. Kahvaltıdan yarım saat bir saat sonra spor yapmanın uygun olduğunu okudum
eflal yine banlandı
Ben bi spor merkezine gitmistim oradaki hocada kilo vermek istiyorsaniz hergun duzenli olarak ac karnina 30 dakika bisiklet cevirin sonra kahvalti yapin demisti...Bu konuda herkes aynı fikirde olmuyor saydınım farklı şeyler duymuştum . bende aç karna direk yağdan gidiyor diye biliyorum ...
en son Aus yasaklamıştı. Bi punduna getirdi girdi tekrar bdv ye herhaldeAhh eflalim yine mi banlanmis şaşırmıyoruz artik ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?