Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım bende aç karna yapılan sporun vücutta yağdan değil de kastan kaybettirdiğini okumuştum. Kahvaltıdan yarım saat bir saat sonra spor yapmanın uygun olduğunu okudum
Bu konuda herkes aynı fikirde olmuyor saydınım farklı şeyler duymuştum . bende aç karna direk yağdan gidiyor diye biliyorum ...

Ayran aşı devrim geçiyor zamanla sanırım .
Biz yaparken yani milatdan önce nohut ,yarma ,yeşil mercimekle yapılıyordu .
Ana fikir tuzsuz baklagil ve yogurt sanırım
Bende iyi sonuç alırım ...

iyi geceler eve zor attım kendimi
bu ortalık toplamaca, duş sonrası koltuğa atlamaca

markete uğradım, salam sosis aldım
aslında çok çok nadir alırım ama karbonhidrat diyeti yapacağım iki üç gün ve yumurtayla yemek için aldım tokat tutuyor ,kh değerleri düsuk çok sağlıksız evet ama yediğim şeylerde çok sağlıklı değildi son zamanlarda, şu sancılı dönemi anlayana kadar herşey mubah diye dusunuyorum

ErSeSi ablam vicdan corbasi yapalkm mi ?
Ben de malzemeler var.
Sabah kahvalti sonrasi hazirlarim corbami.
ben malzemleri koydum ayran asi icin haslaniyor canim yeni gordum bi yandan mutfak malzemelrini sariyorum bir yandan corba mlzmeleri pisiyor
vicdan corbasini bir dahaki sefere yapariz canim

hafif montiğnac kokusu aldım fatmanurum
Spora vakit bulamıyormusun ?

Canım bende aç karna yapılan sporun vücutta yağdan değil de kastan kaybettirdiğini okumuştum. Kahvaltıdan yarım saat bir saat sonra spor yapmanın uygun olduğunu okudum
evet aynısını biliyorum ben de. Ve o kadar erken saatte de kahvaltı yapmak istemiyorum. :)

Alıntı yaptım çıkmadı ya laa... Menüler güzeldi hanımlar. cısslı cosslu bişey görmedim tam kararında herşey...
White Lily ben genelde yemekten sonra yapıyorum bilimsel şeysi nedir bilmem ama aç karna spor yapınca gözüm dönüyor doymuyorum o gün... Ama ille de sabah yapacam dersen en azından keten tohumuyla yoğurt veya kahve filanla başlarsın güne. Spordan sonra da mis gibi kahvaltını yaparsın oluur biter.
Erken kahvaltıyı da sormuştun sanırsam erken kahvaltı çok farkettiriyor. Birkaç günde alışıyorsun zaten.

Bu konuda herkes aynı fikirde olmuyor saydınım farklı şeyler duymuştum . bende aç karna direk yağdan gidiyor diye biliyorum ...
Ben bi spor merkezine gitmistim oradaki hocada kilo vermek istiyorsaniz hergun duzenli olarak ac karnina 30 dakika bisiklet cevirin sonra kahvalti yapin demisti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…