Abla egitime baslamadan 3ay oncesinde buyuk cisini yapinca pipi pis oldu diyordu.suspushanimcim bi cis yazisi gordum. Benim oglum daha 2 aydir kendisi yapiyor. 3.5 yasinda. Cok tedirgindim neden ogrenemiyor diye. Kendiliginden cisini buyugunu bir anda soyledi. Direkt klozete yapti. Bazen zorlamamak gerektigini dusunuyorum. Gerci uzmanlar benim gibi dusunmuyor
Modu dusuk olanlara gelsin.
White Lily @masumm 60kiloyum
Ne dertler var allah gostertmesin
Iste bunlar hep yatirim aus
Ausencia
Mortim peki erpilic icin ne diyorsun.Ben greenpeace e uyeyim. Keskinoglu hakkında çok iyi şeyler söylemiyor green peace. Gerçi hepsi çok fena tavuk markalarinin. Ama mecbur alıyoruz napalim. Bence çok güzel olur pro ögunu olur keşke bir de tavuk markaları güvenilir olsa
Keptenim dunku sporumEki Görüntüle 2034027
Eki Görüntüle 2034028
Ahu060812
Nefs
igdedali
@Bonus
60kiloyum
@eflalim
@Antepia27
Munzevi Zencefil
White Lily
@kelebekolacam
GunesinKizi35
@roxen2303
suspushanimcim
Sarayca
@Efser
ErSeSi
@masumm
@ada81
saydin78
@nehirnil111
@Triplimelek Megi
caytabagi
@nar_cicegim
Herkes puanlarına bir baksın hele .
@nar_cicegim ausun kasırgaları grubundasın artık .
son iki ekleme fırtınalara olmuştu , roxen ve portakallı ördeğim :))
Kişi sayısı eşitlenmesi ile sıra kasırgalarda ..bilginize .....
ve sıfır point olanlar huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
GunesinKizi35 canım şu saate kadar toparladım ben
Kuzum gecen whatsap gruplarinda bayagi bi mesaj dolasti keskinogluyla alakali.Dogaya ve canlıya zarar veren her şeye karşı çıkan bir oluşum canim. Kuzey kutbunda petrol arayan gemilere falan çıkıp gosteri yapıyorlar , kutup ayilarini koruyorlar. Turkiyede de en cok keskinoglu ile ugrasiyorlar. Civcivleri çok kısa sürede tavuk oluyormuş ilacliymis tavuklari çok zarrliymis
Amannn bende kulagim niye cinladi diyordum .
erken kalkma isine yarından itibaren başlayacağım. Fark eder mi cidden baya?minicik menü .
ama geç kalkma durumuna göre iyi bence .
ahh ahhh bi de bugün yazdığın gibi erken kalksan , metan şova geçecek .
hee bu arada fırtınasın mırtınasın yahu 30 puanlıkta mı spor yapasın yok yahu ...iki bacak indir kaldır be canom
Güzel menü mortimmenümü şimdiden yazayım acıcık kilo verince daha bi mutlu olup sıkı tutuyorum bunu farkettim
sabah
1.5 yk. keten tohumunu akşam sıcak suda ıslattım sabah 3 kaşık yoğurt içine kattım
3 kuru kayısı
1 orta boy salkım üzüm
öğlen
patlıcan oturtma
ayran
akşam
bol çoban salata üzeri ton balığı yiyeceğim
bu keten tohumu çok güzelmiş, iş yerinde 2 defa wc çıktım
yarın sabah aynı menü düşünüyorum bakalım
su 1-5- 2 lt arası
spor akşam yazayım
Güzelmiş ortimSabah uyanınca 1 buçuk şu bardağı kadar süt
2 saat sonra 7 yaprak kıvırcık ve beyaz peynir
Akşam 2 tabak sucyklu soganli menemen ve yine beyaz peynir
Ayrıca 3 ceviz ve 1 şeftali
Ar yu andirsitend mi
Kuzum sabah erken kalk .erken kalkma isine yarından itibaren başlayacağım. Fark eder mi cidden baya?
Bugün bi yürüyüş isteği geldi sonra gitti. Spor yapasım yok bu hafta.
kahvaltı yapmadan yürüyüş nasıl olur? Çünkü karatay yaptığım için iki öğün yiyeceğim ve o saatte kahvaltı etmek istemiyorum. Bir yerde okumuştum ya da izlemiştim, ac karna yapilan spor doğru değilmiş diye. Sizin bilginiz var mi bu konuda?Kuzum sabah erken kalk .
6da falan.
Bi iki kasik yogurt ye.
Sonra hareketli parcalar koy teline.
Tak kulakligi kulagina vur kendini yollara.
Ilk zamanlar uykudan kalkmak zor gelecek ama o sabah yuryusunun lezzetini aldiktan sonra birakamazsin.
Canım bende aç karna yapılan sporun vücutta yağdan değil de kastan kaybettirdiğini okumuştum. Kahvaltıdan yarım saat bir saat sonra spor yapmanın uygun olduğunu okudum
Spor Bildirimim
Yüzme: 75*3= 225
Koşu: 30*3= 90
Yürüyüş: 120*2=240
Egzersiz: 60*3= 180
Pilates: 30*3 =90
TOPLAM:825 point
Kızlar evet çok görünebilir ama gün içine yayarak toplamda 7-8 saatte falan bu kadar spor yaptım ondan bu kadar çok yani eskiden de sporla çok uğraşırdım biraz da ondan profesyonel yüzücü ve bir dönemin tenisçisiyim ondan bu idman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?