Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Mortim peki erpilic icin ne diyorsun.
Hepsi ayni mi
Hec bilmiyorum mortim. Ben alirken tek marka ariyorum o da lezita. Lezitayi da helal gida markalari var ya internette yazinca cikiyor orda 2 tavuk markasi var. Biri lezita digerini unuttum. Diger marka zaten her yerde yok pahali biraz. Lezita yoksa keskinoglu haric ne varsa aliyorum mecbur

Yine derken ?
Bdv mi

Yanlılmı etiketlemişim Benim etiket sorunum var hiç anlamam o işlerden
Aaa senin haberin yok muu? Bizim eflal ayda bir banlanmazsa diyetine zeval geleceğinden korkuyor ellam. En son geçen aylarda banlandı. Aus yasakladı. Kaptan tatile çıkınca hemen bdv ye akmış
İnşallah okuyordur buraları

He ya şu vertigo denen illet çıkmasaydı bi yarışacaktım kendisiynen ama olmadı

yok hayrişim ben gelmediğimde banlanıyor zarrr .

Ortim ben sni etiketledim ama cikmadi herhalde. Guzlerim seni aradi. Menunu de bigendim

Masallah diyeyim valla ben bu kadar spor yapsam eririm herhal ))

Ama ayagim sakat 1.5 saat anca yapiyorum
Fazlası zarar kendisine anlatmaya çalışıyoruz fekat dinlemiyor. Eski sporculardanım diyor kendileri. Allah korusun sakatlık spor geçmişi neyin dinlemez

Nettin sarışeker

delirdiğimi düşünüyorum

Şimcik şöyle canım çalışıyorum ama haftaya işe başlıcam öğretmenim yani tatildeydim o yüzden evdeydim yani ve bekarım daha beni alan çıkmadı amannnn çıkmasın be ne olur bi tane alacak alan var gibi ama o da elinde kalırım diye korkuyor zannımca

Nefs Mortim seni etiketlemeyi unuttum o yüzden menümü sana yazayım bide

Kahvaltı-11.00

1 yumurta
1 tam buğday ekmeği
1 kk light peynir
1 domates
5 zeytin

Akşam-16.00

5 kaşık taze fasulye
1 kase chialı yoğurt

Ahanda bu da sporum
Yüzme: 75*3= 225
Koşu: 30*3= 90
Yürüyüş: 120*2=240
Egzersiz: 60*3= 180
Pilates: 30*3 =90

TOPLAM:825 point

Evet saydınım bu konuda farklı şeyler duydum okudum bende ...

Telin bozukmu hala ?
Sana kabakların resmini göndereyim derken aklıma geldi watsapa girmemişsin diye .
Telefonum yok hala kuzum yenisini aldık bekliyoruz yılan hikayesine döndü bayrama kadar gelir umarım

bu chia nın tadı neye benziyor bi de hele. Anam bile kullanıyormuş bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…