Yine derken ?eflal yine banlandı
bonusu ben de göremedim bugün
efser de yoğundu birkaç gündür ondan giremedi sanırsam
Hec bilmiyorum mortim. Ben alirken tek marka ariyorum o da lezita. Lezitayi da helal gida markalari var ya internette yazinca cikiyor orda 2 tavuk markasi var. Biri lezita digerini unuttum. Diger marka zaten her yerde yok pahali biraz. Lezita yoksa keskinoglu haric ne varsa aliyorum mecburMortim peki erpilic icin ne diyorsun.
Hepsi ayni mi
Aaa senin haberin yok muu? Bizim eflal ayda bir banlanmazsa diyetine zeval geleceğinden korkuyor ellam. En son geçen aylarda banlandı. Aus yasakladı. Kaptan tatile çıkınca hemen bdv ye akmışYine derken ?
Bdv mi
Yanlılmı etiketlemişimBenim etiket sorunum var hiç anlamam o işlerden
Hassas mortimKuzum gecen whatsap gruplarinda bayagi bi mesaj dolasti keskinogluyla alakali.
Greenpeace cok takdir ediyorum.
Ozellikle denizle ilgili olan eylemlerini.
Akdenizliyim ya denizler konusunda hassasim.
He ya şu vertigo denen illet çıkmasaydı bi yarışacaktım kendisiynen ama olmadıYawww bu gunesinkizi nasil bu kadar spor yapiyorcalismiyor mu evde mi evdeyse bekar mi ??evliyse çoluğu yok mu ??
Ayyy ben maksimum yapsam yapsam 2 saat yaparim oda nadirdir.....
Helal olsun valla bu kadar spora yedigin hic bisey kalmaz yanip gider
Sevirem seni morticanAmannn bende kulagim niye cinladi diyordum .
Vay seni tabak vay
Aaa senin haberin yok muu? Bizim eflal ayda bir banlanmazsa diyetine zeval geleceğinden korkuyor ellam. En son geçen aylarda banlandı. Aus yasakladı. Kaptan tatile çıkınca hemen bdv ye akmış
İnşallah okuyordur buraları
Ortim ben sni etiketledim ama cikmadi herhalde. Guzlerim seni aradi. Menunu de bigendimMerhabalar şekerler ben geldim
ÖncelikleAusencia tatlım dün dünde kaldı geçti gitti bugün tam gaz devam
@_SARAYCA_ Saraycam canım mortim aleykümselam
caytabagi ortimden ses soluk yok iyi misin kuzum?
Telefonum ve netim yok gündüzleri. Eşim gelince telefonu alabiliyorum ancakgeçmişi okuyamıyorum. Sadece etiketlere bakabiliyorum. Umarım birşeyler kaçırmıyorumdur
Masallah diyeyim valla ben bu kadar spor yapsam eririm herhalHe ya şu vertigo denen illet çıkmasaydı bi yarışacaktım kendisiynen ama olmadı
Fazlası zarar kendisine anlatmaya çalışıyoruz fekat dinlemiyor. Eski sporculardanım diyor kendileri. Allah korusun sakatlık spor geçmişi neyin dinlemezMasallah diyeyim valla ben bu kadar spor yapsam eririm herhal))
Ama ayagim sakat 1.5 saat anca yapiyorum
Nettin sarışeker
Yawww bu gunesinkizi nasil bu kadar spor yapiyorcalismiyor mu evde mi evdeyse bekar mi ??evliyse çoluğu cocugu yok mu ??
Ayyy ben maksimum yapsam yapsam 2 saat yaparim oda nadirdir.....
Helal olsun valla bu kadar spora yedigin hic bisey kalmaz yanip gider
Telefonum yok hala kuzumEvet saydınım bu konuda farklı şeyler duydum okudum bende ...
Telin bozukmu hala ?
Sana kabakların resmini göndereyim derken aklıma geldi watsapa girmemişsin diye.
Ooo süper oluuur olmaz mı hiiiçGel kiz gel.
Degisiklik iyidir.
Hatta olabilirsek senle orti morti olalim.
Kilolarimiz yakinmis.
bu chia nın tadı neye benziyor bi de hele. Anam bile kullanıyormuş bunuNefs Mortim seni etiketlemeyi unuttum o yüzden menümü sana yazayım bide
Kahvaltı-11.00
1 yumurta
1 tam buğday ekmeği
1 kk light peynir
1 domates
5 zeytin
Akşam-16.00
5 kaşık taze fasulye
1 kase chialı yoğurt
Ahanda bu da sporum
Yüzme: 75*3= 225
Koşu: 30*3= 90
Yürüyüş: 120*2=240
Egzersiz: 60*3= 180
Pilates: 30*3 =90
TOPLAM:825 point
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?