Tadini cikar canim evlenince ev is guc cocuk derken spora zaman pek kalmiyor kalsa bile 1 saat anca zaman ayiriyorsun...bende spor yapmayı cok seviyorum ama ayagimi bi burktum arti iyilesmiyor ne zamam fazla spor yapsam sisiyor ona ragmen yapiyorum kremim var suruyom sabaha sislik iniyor ben tekrar yüklenince aksama geri sisiyor bu kisir döngü boyle devam ediyor
delirdiğimi düşünüyorum
Şimcik şöyle canım çalışıyorum ama haftaya işe başlıcam öğretmenim yani tatildeydim o yüzden evdeydim yani ve bekarım daha beni alan çıkmadıamannnn çıkmasın be ne olur bi tane alacak alan var gibi ama o da elinde kalırım diye korkuyor zannımca
Gündüz telefonum yok ortimOrtim ben sni etiketledim ama cikmadi herhalde. Guzlerim seni aradi. Menunu de bigendim
Tadi yok kiii chianin kışın denedim yogurtla tukettim...bu chia nın tadı neye benziyor bi de hele. Anam bile kullanıyormuş bunu
hiç tadı yok tatsız yanibu chia nın tadı neye benziyor bi de hele. Anam bile kullanıyormuş bunu
Erken yiyince acıkıyor insan canım :)evet aynısını biliyorum ben de. Ve o kadar erken saatte de kahvaltı yapmak istemiyorum. :)
bu chia nın tadı neye benziyor bi de hele. Anam bile kullanıyormuş bunu
Tadi yok kiii chianin kışın denedim yogurtla tukettim...
Tek faydası tok tutması mı yani. O ne öyle tatsız tuzsuzhiç tadı yok tatsız yani
Güneşim inciri daha 2 aydır yemeye başladım o da kurusunu. Ve yememe sebebim tam olarak o çıt çıt çekirdeklerdi. Neye benzettiğimi söylesem şimdi burda tiksinir millet incir yemez
hiç tadı yok canım sana şöyle anlatayım hani incir yediğinde incirin içindeki minik çekirdekler ağzında çıt çıt eder ya bunu öyle düşün ama o çıt çıtlar seni hiç rahatsız etmiyorum yani beni etmiyor şahsen
Beni tok tuttu muuu dur bi dusuneyimTek faydası tok tutması mı yani. O ne öyle tatsız tuzsuz
Yarın bi alacam. Beğenmezsem kuşlarıma itelerim artık
Kurd mu ??Güneşim inciri daha 2 aydır yemeye başladım o da kurusunu. Ve yememe sebebim tam olarak o çıt çıt çekirdeklerdi. Neye benzettiğimi söylesem şimdi burda tiksinir millet incir yemez
böceği ezersin de çıt ıt ses çıkar ya oKurd mu ??
Buyuk marketlerde de var M..ile başlayan aktara gitmene gerek yok...Yarın bi alacam. Beğenmezsem kuşlarıma itelerim artık
Bi de nası okunuyor bu aktara ne diyecem. İngilizcem çok iyidir de
Valla hic midem bulanmadi inciri pek severim ama uzak duruyorum kesinlikleböceği ezersin de çıt ıt ses çıkar ya o
Aktar daha yakın aslında ama o dediğine bi bakayım yürüyüş olur. Hem de ismini telafuz etmek zorunda kalmam. Geçen anama telde sordum yanlış demişim ismini. Ne kadar cahilsin dedi rencide etti beniBuyuk marketlerde de var M..ile başlayan aktara gitmene gerek yok...
ben kızıma chialı puding yapıyorum kakao vanilya ve bal ile çok seviyor. chia faydalı bir yiyecek ama günlük tüketim sınırı var. bir de yoğurtla iyi gidiyor gercekten işe götürüyorum bazen iş yerinde her şeyin gideri varTek faydası tok tutması mı yani. O ne öyle tatsız tuzsuz
Hoş geldin nar çiçegihiç tadı yok tatsız yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?