Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tadini cikar canim evlenince ev is guc cocuk derken spora zaman pek kalmiyor kalsa bile 1 saat anca zaman ayiriyorsun...bende spor yapmayı cok seviyorum ama ayagimi bi burktum arti iyilesmiyor ne zamam fazla spor yapsam sisiyor ona ragmen yapiyorum kremim var suruyom sabaha sislik iniyor ben tekrar yüklenince aksama geri sisiyor bu kisir döngü boyle devam ediyor

bu chia nın tadı neye benziyor bi de hele. Anam bile kullanıyormuş bunu

hiç tadı yok canım sana şöyle anlatayım hani incir yediğinde incirin içindeki minik çekirdekler ağzında çıt çıt eder ya bunu öyle düşün ama o çıt çıtlar seni hiç rahatsız etmiyorum yani beni etmiyor şahsen

Güneşim inciri daha 2 aydır yemeye başladım o da kurusunu. Ve yememe sebebim tam olarak o çıt çıt çekirdeklerdi. Neye benzettiğimi söylesem şimdi burda tiksinir millet incir yemez

İyi akşamlar herkeslere
Menü yazayım
Sabah
1 bardak süt
3 incir
Öğle
1 porsiyon kıyma
Avuç içi kadar lavaş
Salata
Ayran

Akşam
4 hindi köfte
2 yk pilav

Su
2 litre

Spor
Tempolu yürüyüş 60*2=120
Ausencia
Şuan yoldayım sabah on gibi inmiş olurum Hı birde ufak paket tuzlu çubuk bitiririm çünkü midem bulanabiliyor durum bu çok yorucu bir gündü.. Şimdi yolun keyfini çıkarma zamanı

Buyuk marketlerde de var M..ile başlayan aktara gitmene gerek yok...
Aktar daha yakın aslında ama o dediğine bi bakayım yürüyüş olur. Hem de ismini telafuz etmek zorunda kalmam. Geçen anama telde sordum yanlış demişim ismini. Ne kadar cahilsin dedi rencide etti beni

Tek faydası tok tutması mı yani. O ne öyle tatsız tuzsuz
ben kızıma chialı puding yapıyorum kakao vanilya ve bal ile çok seviyor. chia faydalı bir yiyecek ama günlük tüketim sınırı var. bir de yoğurtla iyi gidiyor gercekten işe götürüyorum bazen iş yerinde her şeyin gideri var giden şey chia olunca insanın içi rahat ediyor

Sarayca farkında mısın hiç ellemedim bu hafta sana. Sataşmadım hee mezun oluyorsun diye mi ney

Bu cuma mezunum. Ah vakit olsa spor yapsam kilodan ziyade sikilasmaya ihtiyacim var. En son cuma tarti analizinde 12.5 kg yag vardi. 11 alt sinir yani. Ama gel gör gobek bolgem hala cok var. Onu eritmem zaman alacak gibi yinede gunde 10 dk kadar egzersize vakit ayiriyorum. Belki etki eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…