Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aktar daha yakın aslında ama o dediğine bi bakayım yürüyüş olur. Hem de ismini telafuz etmek zorunda kalmam. Geçen anama telde sordum yanlış demişim ismini. Ne kadar cahilsin dedi rencide etti beni
ilk uc kural anneler herseyi bilir... bende simdi kizima onu asiliyorum anneler bilir kızım.... beni bilir kisi kabul ediyor yawrum bende pek havali geziyorum evde... demek anne olmak boyle biseymis

• CHİA nın faydaları işte bunlar

• A, B, D ve E vitaminlerini içerir. Aynı zamanda demir, iyot, magnezyum, kükürt, manganez gibi mineraller ile linoleik asit ihtiva eder.
  • Lif içeriği yüksek bir bitkidir. Bu nedenle doğal kan şekerini dengeleyici özelliği vardır.
  • Lif oranının yüksek olması sebebiyle sindirim sistemini de rahatlatır. Bağırsak yapısına fayda sağlar ve kolay dışkılamaya yardım eder. Bağırsaklarda bulunan probiyotik bakterilerin büyümesini destekler.
  • Kan basıncını düşürücü ve kolesterolü dengeleyici etkisi vardır.
  • Kolesterolü dengelemesi, kan basıncını düşürmesi sebebiyle kalbi korur. Kalp krizi geçirme riskini azaltır.
  • Kan şekerini dengeleyerek diyabete karşı koruma sağlaması da chia tohumu faydaları arasındadır. Şeker hastalığına karşı kullanılabilir.
  • Karın bölgesinde yağ dokusu oluşumunu engeller. Metabolizmayı hızlandırarak, zayıflamaya yardım eder.
  • Omega 3 yağ asitleri, alfa lineik asit bakımından zengindir. Yapılan araştırmalara göre, kanser hücrelerinin büyümesini sınırlandırdığı ortaya çıkmıştır. Özellikle meme kanseri ve rahim ağzı kanserine karşı koruma sağlar.
  • Mükemmel bir protein kaynağıdır.
  • Performans arttırıcı ve enerji verici özelliği vardır.
  • İçeriğindeki omega 3 sayesinde beyni korur.

Canım listeden mezun olunca spordan da olmuyorsun ya. Sen gel beni dinle haftaya kapışak sporda

Hemsom mezun mu olacakmis wayyy tebriklerrr darisi bu hemsona )

ilk uc kural anneler herseyi bilir... bende simdi kizima onu asiliyorum anneler bilir kızım.... beni bilir kisi kabul ediyor yawrum bende pek havali geziyorum evde... demek anne olmak boyle biseymis
Anne olunca bu herşeyi bilme durumu otomatik geliyor herhalde

Ooooo ben alayım bunu. Bağırsağa da iyi geliyormuş madem. İncir kayısı yemek istemiyorum ama o konuda çok sıkıntılıyım bu ara nedense

Aaa demirde mi varmis icinde ...valla bu aralar icinde demir olan herseyi yemeye calisiyorum su ilactan kurtulmak istiyorum

Canım listeden mezun olunca spordan da olmuyorsun ya. Sen gel beni dinle haftaya kapışak sporda
Yok kuzum haril haril ders calismam lazim yoksa bu hafta full jillian yapardim mezuniyet hatırına ama vakit kalmadi stres basti 1.5 ayim kaldi cok calismam gerekiyor

Anne olunca bu herşeyi bilme durumu otomatik geliyor herhalde

Ooooo ben alayım bunu. Bağırsağa da iyi geliyormuş madem. İncir kayısı yemek istemiyorum ama o konuda çok sıkıntılıyım bu ara nedense
Evet cok havali oluyor ))) darisi sizlereeee

Yok kuzum haril haril ders calismam lazim yoksa bu hafta full jillian yapardim mezuniyet hatırına ama vakit kalmadi stres basti 1.5 ayim kaldi cok calismam gerekiyor
Hade git çalış sen çalış. Burda geyiğe düşme. allah kolaylık versin. Şaka maka 55 oldun hee. Ausa dediğimi sana da diyorum. Anasın sen anaaa. Ana dediğin 55 kilo mu olurmuş

Ne sinavi hemsom

Kurumumda acilan bir sinava hazirlaniyorum hemsom.

Hade git çalış sen çalış. Burda geyiğe düşme. allah kolaylık versin. Şaka maka 55 oldun hee. Ausa dediğimi sana da diyorum. Anasın sen anaaa. Ana dediğin 55 kilo mu olurmuş

Ben ilk hamile kalmadan 72-75 arasiydim net rakam belli degil dusun yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…