Hoşgeldin tezbitsinOoo süper oluuur olmaz mı hiiiç
Nasıl olucaz orti morti peki
Aktar daha yakın aslında ama o dediğine bi bakayım yürüyüş olur. Hem de ismini telafuz etmek zorunda kalmam. Geçen anama telde sordum yanlış demişim ismini. Ne kadar cahilsin dedi rencide etti beni
Canım listeden mezun olunca spordan da olmuyorsun ya. Sen gel beni dinle haftaya kapışak spordaBu cuma mezunum. Ah vakit olsa spor yapsam kilodan ziyade sikilasmaya ihtiyacim var. En son cuma tarti analizinde 12.5 kg yag vardi. 11 alt sinir yani. Ama gel gör gobek bolgem hala cok var. Onu eritmem zaman alacak gibiyinede gunde 10 dk kadar egzersize vakit ayiriyorum. Belki etki eder
Hemsom mezun mu olacakmis wayyy tebriklerrr darisi bu hemsonaBu cuma mezunum. Ah vakit olsa spor yapsam kilodan ziyade sikilasmaya ihtiyacim var. En son cuma tarti analizinde 12.5 kg yag vardi. 11 alt sinir yani. Ama gel gör gobek bolgem hala cok var. Onu eritmem zaman alacak gibiyinede gunde 10 dk kadar egzersize vakit ayiriyorum. Belki etki eder
Anne olunca bu herşeyi bilme durumu otomatik geliyor herhaldeilk uc kural anneler herseyi bilir... bende simdi kizima onu asiliyorum anneler bilir kızım.... beni bilir kisi kabul ediyor yawrum bende pek havali geziyorum evde ... demek anne olmak boyle biseymis
Ooooo ben alayım bunu. Bağırsağa da iyi geliyormuş madem. İncir kayısı yemek istemiyorum ama o konuda çok sıkıntılıyım bu ara nedense
- CHİA nın faydaları işte bunlar
- A, B, D ve E vitaminlerini içerir. Aynı zamanda demir, iyot, magnezyum, kükürt, manganez gibi mineraller ile linoleik asit ihtiva eder.
- Lif içeriği yüksek bir bitkidir. Bu nedenle doğal kan şekerini dengeleyici özelliği vardır.
- Lif oranının yüksek olması sebebiyle sindirim sistemini de rahatlatır. Bağırsak yapısına fayda sağlar ve kolay dışkılamaya yardım eder. Bağırsaklarda bulunan probiyotik bakterilerin büyümesini destekler.
- Kan basıncını düşürücü ve kolesterolü dengeleyici etkisi vardır.
- Kolesterolü dengelemesi, kan basıncını düşürmesi sebebiyle kalbi korur. Kalp krizi geçirme riskini azaltır.
- Kan şekerini dengeleyerek diyabete karşı koruma sağlaması da chia tohumu faydaları arasındadır. Şeker hastalığına karşı kullanılabilir.
- Karın bölgesinde yağ dokusu oluşumunu engeller. Metabolizmayı hızlandırarak, zayıflamaya yardım eder.
- Omega 3 yağ asitleri, alfa lineik asit bakımından zengindir. Yapılan araştırmalara göre, kanser hücrelerinin büyümesini sınırlandırdığı ortaya çıkmıştır. Özellikle meme kanseri ve rahim ağzı kanserine karşı koruma sağlar.
- Mükemmel bir protein kaynağıdır.
- Performans arttırıcı ve enerji verici özelliği vardır.
- İçeriğindeki omega 3 sayesinde beyni korur.
Aaa demirde mi varmis icinde ...valla bu aralar icinde demir olan herseyi yemeye calisiyorum su ilactan kurtulmak istiyorum
- CHİA nın faydaları işte bunlar
- A, B, D ve E vitaminlerini içerir. Aynı zamanda demir, iyot, magnezyum, kükürt, manganez gibi mineraller ile linoleik asit ihtiva eder.
- Lif içeriği yüksek bir bitkidir. Bu nedenle doğal kan şekerini dengeleyici özelliği vardır.
- Lif oranının yüksek olması sebebiyle sindirim sistemini de rahatlatır. Bağırsak yapısına fayda sağlar ve kolay dışkılamaya yardım eder. Bağırsaklarda bulunan probiyotik bakterilerin büyümesini destekler.
- Kan basıncını düşürücü ve kolesterolü dengeleyici etkisi vardır.
- Kolesterolü dengelemesi, kan basıncını düşürmesi sebebiyle kalbi korur. Kalp krizi geçirme riskini azaltır.
- Kan şekerini dengeleyerek diyabete karşı koruma sağlaması da chia tohumu faydaları arasındadır. Şeker hastalığına karşı kullanılabilir.
- Karın bölgesinde yağ dokusu oluşumunu engeller. Metabolizmayı hızlandırarak, zayıflamaya yardım eder.
- Omega 3 yağ asitleri, alfa lineik asit bakımından zengindir. Yapılan araştırmalara göre, kanser hücrelerinin büyümesini sınırlandırdığı ortaya çıkmıştır. Özellikle meme kanseri ve rahim ağzı kanserine karşı koruma sağlar.
- Mükemmel bir protein kaynağıdır.
- Performans arttırıcı ve enerji verici özelliği vardır.
- İçeriğindeki omega 3 sayesinde beyni korur.
Çiya tohumu diyorumYarın bi alacam. Beğenmezsem kuşlarıma itelerim artık
Bi de nası okunuyor bu aktara ne diyecem. İngilizcem çok iyidir de
Yok kuzum haril haril ders calismam lazim yoksa bu hafta full jillian yapardim mezuniyet hatırına ama vakit kalmadi stres basti 1.5 ayim kaldi cok calismam gerekiyorCanım listeden mezun olunca spordan da olmuyorsun ya. Sen gel beni dinle haftaya kapışak sporda
Açayi dedim ben işte bunaÇiya tohumu diyorumBen aktardan almıyorum canım marketten alıyorum :)
Evet cok havali oluyorAnne olunca bu herşeyi bilme durumu otomatik geliyor herhalde
Ooooo ben alayım bunu. Bağırsağa da iyi geliyormuş madem. İncir kayısı yemek istemiyorum ama o konuda çok sıkıntılıyım bu ara nedense
Olacaksin kuzum biraz sabir, Biraz gayret olacak bu işHemsom mezun mu olacakmis wayyy tebriklerrr darisi bu hemsona)
Gündüz telefonum yok ortimakşamları gelebiliyorum. Menü yorumun için mersi ortim :)
Ne sinavi hemsomYok kuzum haril haril ders calismam lazim yoksa bu hafta full jillian yapardim mezuniyet hatırına ama vakit kalmadi stres basti 1.5 ayim kaldi cok calismam gerekiyor
Hade git çalış sen çalış. Burda geyiğe düşme. allah kolaylık versin. Şaka maka 55 oldun hee. Ausa dediğimi sana da diyorum. Anasın sen anaaa. Ana dediğin 55 kilo mu olurmuşYok kuzum haril haril ders calismam lazim yoksa bu hafta full jillian yapardim mezuniyet hatırına ama vakit kalmadi stres basti 1.5 ayim kaldi cok calismam gerekiyor
Çiya deyince herkes biliyor artıkAçayi dedim ben işte buna
Ne sinavi hemsom
Hade git çalış sen çalış. Burda geyiğe düşme. allah kolaylık versin. Şaka maka 55 oldun hee. Ausa dediğimi sana da diyorum. Anasın sen anaaa. Ana dediğin 55 kilo mu olurmuş
Şunu "aç ayi" da yapabilirik sanırımAçayi dedim ben işte buna
Bereket tanrıçası kibele gibi olunur demiHade git çalış sen çalış. Burda geyiğe düşme. allah kolaylık versin. Şaka maka 55 oldun hee. Ausa dediğimi sana da diyorum. Anasın sen anaaa. Ana dediğin 55 kilo mu olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?