Iyi geceler cancagizim basarilar sanaNeyse mola bitti
Iyi geceler hepinize
Modaya karşıyım ama neysem gizli gizli kullanayım artıkÇiya deyince herkes biliyor artık
Yeni trendlerden bu aralar hatta epeydir
ne güzel işte tam ana olacak durumdaymışsın. Şaka maka yedin erittin kiloları. Bi daha gelmezler inşallahKurumumda acilan bir sinava hazirlaniyorum hemsom.
Ben ilk hamile kalmadan 72-75 arasiydim net rakam belli degil dusun yani
Bilinç altımda öyle bişey vardı sanırım... Bi de havalı söyledim kiŞunu "aç ayi" da yapabilirik sanırım
İlahi hayriş .
Minnos igdos tatli dilliModaya karşıyım ama neysem gizli gizli kullanayım artık
ne güzel işte tam ana olacak durumdaymışsın. Şaka maka yedin erittin kiloları. Bi daha gelmezler inşallah
Havalı duruyor menüdeModaya karşıyım ama neysem gizli gizli kullanayım artık
ne güzel işte tam ana olacak durumdaymışsın. Şaka maka yedin erittin kiloları. Bi daha gelmezler inşallah
Demi yaaaHade git çalış sen çalış. Burda geyiğe düşme. allah kolaylık versin. Şaka maka 55 oldun hee. Ausa dediğimi sana da diyorum. Anasın sen anaaa. Ana dediğin 55 kilo mu olurmuş
Kiiim ben mi tatlı dilliiiMinnos igdos tatli dilli
O zaman kesin denemem lazımHavalı duruyor nenüde
Allah zihin açıklıgı versin saraycamNeyse mola bitti
Iyi geceler hepinize
Bende yarın bi renk hava katayım menümeKiiim ben mi tatlı dilliii
O zaman kesin denemem lazım
Bereket tanrıçası kibele gibi olunur demi
Eki Görüntüle 2034089 Aha bak ana dediğin böyle olur. Bunun taş olmayanı. Bizdekiler bi tutturdu 55 olacam da 50 olacam. Evlatlar olarak sarılınca kemiğe denk gelmek istemiyoruz
Hayriş sana tam destek veriyorum, valla bak böyle oldugumdan deelllEki Görüntüle 2034089 Aha bak ana dediğin böyle olur. Bunun taş olmayanı. Bizdekiler bi tutturdu 55 olacam da 50 olacam. Evlatlar olarak sarılınca kemiğe denk gelmek istemiyoruz
Abla sahi senin kilo durumun ney? Soracam unutuyorum. Hem ben hatırlıyorum bi kere demiştin 55'e düştüğünüHayriş sana tam destek veriyorum, valla bak böyle oldugumdan deelll
Ben de tam Müge Anlıya bağlanıyordum. Bizim bonus pazara diye çıktı. Dönmedi deyuGeldim cok sukur.
Parka pazara diye ciktim 11 de eve geldim. Erken cikicam deyip gec gelen eş ve beni babannede delirten cocuklarla kafam japon pazari ne alirsan bi milyon
KümbetYaaaa bu arada şekerler
Bayram tatilinde Trabzon Rize seyahati planlıyoruz. Uygun temiz nerede kalabiliriz nereleri gezebiliriz ne yemeliyiz? Bilgisi olan şekerler varsa beni etiketleyip bilgi verebilir mi rica etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?