Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam millet napıyosunuz bakıyım nasıl gidiyor durumlar inşallah herkes iyidir hoştur fittir olacaktır ayyy boş boş geyik yapmayı özledim harbi yaa çok yoğun geçiyor
Beybbb geçenki fotonu gördüm

Ne kadar beğendiysem mesaj 2 kere çıkmış

Yaaa inanılmaz güzel bir değişim...
Ben yüzünü de biliyorum ki maşallah çıtır çıtır olmuş...

Ahu060812 Maaşallah cok büyük değişim

Massallah diyorum nazar degmesin. Emek verince oluyor illaki

,

Teşekkürler patroncum bu arada fotoğrafını gördüm fıstık gibisin

Ablaaaa kurt gibi uluyadim geldi.
Cok citirsin bebegimmm

Günaydın ♡

Ahu060812 Maşallah çok iyi görünüyorsun fotoyu şimdi gördüm azmin takdir edilesi gerçekten. Tebrik ederim
Hepinize çok teşekkür ederim başta Ausencia ve burdaki tüm arkadaşlarımıza umutsuzca başladığım bı yola ban her zaman destek oldunuz hepinizi çok seviyorum
Kaptaniçem yaz bana salı günü sporu
45 dk yüksek tempo yürüyüş 90 point
15 dk koşu 60 point
10 dk eliptik 30 point
20 dk egzersiz 60 point
60 dk normal yüzme 60 point
Toplam 300 point

Chia tohumlu puding yapıyorum ben de arada, tatlı krizleri için hele de yaz mevsiminde bire bir oluyor mmmm

Aebenim özelden yazar mısın? Nereler oralar canım Trabzon ve Rize de nerelerde kalınır? Nereler gezilir? Nerede yenir? Sağol tatlım

yok ya sabah yürüyüş işi yaş. Karatay zaten 2 öğüncük bir diyet. Sabah o saatte kahvaltı edersem aksama kadar zor olur. Benim aksam yemeği saatim belli çünkü. Ac karna da yürüyüş olmaz. Ben iyisi mi sonbaharı bekliyim dışarda yürüyüş için yine. sabah erken kalkıp buraya da mesaj atcam yapayım kahvaltımı misler gibi 10 dan önce.

Güneşim inciri daha 2 aydır yemeye başladım o da kurusunu. Ve yememe sebebim tam olarak o çıt çıt çekirdeklerdi. Neye benzettiğimi söylesem şimdi burda tiksinir millet incir yemez

Eki Görüntüle 2034089 Aha bak ana dediğin böyle olur. Bunun taş olmayanı. Bizdekiler bi tutturdu 55 olacam da 50 olacam. Evlatlar olarak sarılınca kemiğe denk gelmek istemiyoruz

Kız sen ne uyuzsun yemek konusunda yok patlıcanı yeni yiyor yok inciri yeni yiyor aaaa uyuz şey herşeyden yenecek bakim hııııııı kızarım

Bu arada ben şahsen 60larımda ton ton bir nene olmayı düşünüyorum 60a kadar 45 kilo kaliciğim anan 60 yaşında değilse bırak kadını 60a kadar yolu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…