Beybbb geçenki fotonu gördümSelam millet napıyosunuz bakıyım nasıl gidiyor durumlar inşallah herkes iyidir hoştur fittir olacaktır ayyy boş boş geyik yapmayı özledim harbi yaa çok yoğun geçiyor
Beybbb geçenki fotonu gördümSelam millet napıyosunuz bakıyım nasıl gidiyor durumlar inşallah herkes iyidir hoştur fittir olacaktır ayyy boş boş geyik yapmayı özledim harbi yaa çok yoğun geçiyor
SelaaaaamHoşgeldin tezbitsin
Yaaa inanılmaz güzel bir değişim...
Ben yüzünü de biliyorum ki maşallah çıtır çıtır olmuş...
Ayy canım dikkat et bende hep yapıyor um eşim kızıyor Ocak açık Allah tan ocağın emniyet kıl di var anında kapatıyor gazi
Ahuuuuu bu ne güzel lik ne değişim sporla yaptığın için 61falan gosteriyosun
Teşekkürler canım Rabbim razı olsun
Ahu060812 Maaşallah cok büyük değişim
Massallah diyorum nazar degmesin. Emek verince oluyor illaki
,
Teşekkürler patroncum bu arada fotoğrafını gördüm fıstık gibisin
Ablaaaa kurt gibi uluyadim geldi.
Cok citirsin bebegimmm
Hepinize çok teşekkür ederim baştaGünaydın ♡
Ahu060812 Maşallah çok iyi görünüyorsun fotoyu şimdi gördüm azmin takdir edilesi gerçekten. Tebrik ederim
Kaptaniçem yaz bana salı günü sporuEki Görüntüle 2034027
Eki Görüntüle 2034028
Ahu060812
@Nefs
@igdedali
Bonus
@60kiloyum
@eflalim
@Antepia27
@Portakal Sulu Ordek
White Lily
@kelebekolacam
GunesinKizi35
@roxen2303
@suspushanimcim
@_SARAYCA_
@Efser
@ErSeSi
@masumm
@ada81
saydin78
@nehirnil111
@Triplimelek Megi
caytabagi
@nar_cicegim
Herkes puanlarına bir baksın hele .
@nar_cicegim ausun kasırgaları grubundasın artık .
son iki ekleme fırtınalara olmuştu , roxen ve portakallı ördeğim :))
Kişi sayısı eşitlenmesi ile sıra kasırgalarda ..bilginize .....
ve sıfır point olanlar huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
GunesinKizi35 canım şu saate kadar toparladım ben
Chia tohumlu puding yapıyorum ben de arada, tatlı krizleri için hele de yaz mevsiminde bire bir oluyor mmmm
- CHİA nın faydaları işte bunlar
- A, B, D ve E vitaminlerini içerir. Aynı zamanda demir, iyot, magnezyum, kükürt, manganez gibi mineraller ile linoleik asit ihtiva eder.
- Lif içeriği yüksek bir bitkidir. Bu nedenle doğal kan şekerini dengeleyici özelliği vardır.
- Lif oranının yüksek olması sebebiyle sindirim sistemini de rahatlatır. Bağırsak yapısına fayda sağlar ve kolay dışkılamaya yardım eder. Bağırsaklarda bulunan probiyotik bakterilerin büyümesini destekler.
- Kan basıncını düşürücü ve kolesterolü dengeleyici etkisi vardır.
- Kolesterolü dengelemesi, kan basıncını düşürmesi sebebiyle kalbi korur. Kalp krizi geçirme riskini azaltır.
- Kan şekerini dengeleyerek diyabete karşı koruma sağlaması da chia tohumu faydaları arasındadır. Şeker hastalığına karşı kullanılabilir.
- Karın bölgesinde yağ dokusu oluşumunu engeller. Metabolizmayı hızlandırarak, zayıflamaya yardım eder.
- Omega 3 yağ asitleri, alfa lineik asit bakımından zengindir. Yapılan araştırmalara göre, kanser hücrelerinin büyümesini sınırlandırdığı ortaya çıkmıştır. Özellikle meme kanseri ve rahim ağzı kanserine karşı koruma sağlar.
- Mükemmel bir protein kaynağıdır.
- Performans arttırıcı ve enerji verici özelliği vardır.
- İçeriğindeki omega 3 sayesinde beyni korur.
Çok sağol ablam eksk olmayınBeybbb geçenki fotonu gördüm
Ne kadar beğendiysem mesaj 2 kere çıkmış
IvetKiiim ben mi tatlı dilliii
O zaman kesin denemem lazım
Ahuum hakikaten maşallah süper kilo vermişsinAnaaa ben seni okumadım etiketsizmiydi
Çok sağol bu arada ablam eksk olmayın
Sağol abla hep beraber verdik hep beraber verecez hep beraber koruyacaz inşallahAhuum hakikaten maşallah süper kilo vermişsin
Aebenim özelden yazar mısın? Nereler oralarKümbetayder çok kalabalık oluyor araplar işgal etmişler .
Deniz kenarında akçabat köfte , ünlü bir yer var fındıklı baklavada ikram aus duymasın ama tatmadan gelme saydınım.
Mıhlana ve kapalı pideleri ve laz böregi . Damak tadına uyarsa turşu kavurma ve karalahana çorbası ..
Tağmm sustum herkes aç diyet topiğinde
Maşallah ortime süpersinBugunku sporum
127 dk bisiklet 254 puan
30 dk bacak egzersizi 90 puan
17 dk kol egzersizi 51 puan
17 dk gobek egzersizi 51 puan
toplam 446 puanAusencia
ay bacaklarim pert oldu uf
İnşallah TatlımSağol abla hep beraber verdik hep beraber verecez hep beraber koruyacaz inşallah
Bugunku sporum
127 dk bisiklet 254 puan
30 dk bacak egzersizi 90 puan
17 dk kol egzersizi 51 puan
17 dk gobek egzersizi 51 puan
toplam 446 puanAusencia
ay bacaklarim pert oldu uf
yok ya sabah yürüyüş işi yaş. Karatay zaten 2 öğüncük bir diyet. Sabah o saatte kahvaltı edersem aksama kadar zor olur. Benim aksam yemeği saatim belli çünkü. Ac karna da yürüyüş olmaz. Ben iyisi mi sonbaharı bekliyim dışarda yürüyüş için yine.Alıntı yaptım çıkmadı ya laa... Menüler güzeldi hanımlar. cısslı cosslu bişey görmedim tam kararında herşey...
White Lily ben genelde yemekten sonra yapıyorum bilimsel şeysi nedir bilmem ama aç karna spor yapınca gözüm dönüyor doymuyorum o gün... Ama ille de sabah yapacam dersen en azından keten tohumuyla yoğurt veya kahve filanla başlarsın güne. Spordan sonra da mis gibi kahvaltını yaparsın oluur biter.
Erken kahvaltıyı da sormuştun sanırsam erken kahvaltı çok farkettiriyor. Birkaç günde alışıyorsun zaten.
Güneşim inciri daha 2 aydır yemeye başladım o da kurusunu. Ve yememe sebebim tam olarak o çıt çıt çekirdeklerdi. Neye benzettiğimi söylesem şimdi burda tiksinir millet incir yemez
Eki Görüntüle 2034089 Aha bak ana dediğin böyle olur. Bunun taş olmayanı. Bizdekiler bi tutturdu 55 olacam da 50 olacam. Evlatlar olarak sarılınca kemiğe denk gelmek istemiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?