Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydınnnnnnn gece yatmaz sabah hortlar 7. Takım güzelleri

Bende yürüyüş ve kahvaltımı yaptım ... eve döndüm kahve içiyorum .
Erkek tayfası hazırlansın ... çıkarız.
Bugün maaile beraberiz .... o sebeple sahilin ve şezlongun yalnızlığında kendimi sizin kollarınıza atamam gün içinde ..

Özleyin beni e miii pon ponlarımıda özleyinnn merdanemi de

Ama en çoooooook bunu

Azıcık geçmişe göz atam bakayım

Bi abla var saclari beyazlamis benden hizli yuruyo ben koseyi donmeden geri geliyo

Günaydınnnnnnnnnn bonuscan ne güzel haber yürüyüşte olman

Kulakları çınlasınnnn izne ayrılıp gelmez oldu irmae mız vardı .... sitede sabah yürüyüşünde gizli rakibi bi abla vardı onunda kadının haberi yok ama ben ona ne anlamlar yükledim derdi geçmek için sen geç o kır saçlı ablayı bonusss benim için bi depar

Suraya mis gibi sabah havasindan bi gunaydinnn

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

balkonda oturuyorum hava serin mi serin , mis mi mis

akşam aç uyudum
aç, hafif ve ince uyandım

Günaydın :)♡

Günaydınnnnnnnnnn

Zinde dinamik enerjik uyanan hatunlar

Sağol bonusum♡♡

herkese gunaydin dunku menun
sabah haslanmis yumurta peynir zeytin domates salata bol maydanoz ve bir dilm tb ekmegi
ogle buyuk bir kase salata
ara 4 5 tane sunta cay
aksam firinda palican yemegi kiymali
cacik ile
spor yok
2.5 lt su

ayran asim yanimda doktora gidiyorum kahvaltida etmedim ise gider gitmez kahvalti edip ayran asina baslicam

Tabikide
Yürüdüm , salatami yedim ,suyumu içtim
En yoğun ve karışık zamanıma geldin dua et
Çok güzel menü canım afiyet olsun

Kaptanım çok yoğun ve karışık bir haftadayım yine iş yerini yerleştiriyorum. Hafta sonu bahar temizliğimi yaptım sabahtan akşama kadar dün annemin doğum gününü bizde kutladık pazartesi hazırlığını yaptım bu akşam da kayınvalidemler sanırım eşimin parmağı hem de ziyaret için gelecekler yani alıp başımı kaçsam yeridir sporumu güya yapacaktım bu hafta beni mazur görün haftaya inan tam gaz devam ediyorum

normal canım sabırlı olmalısın

Ödem olabilir dukan içeceğini biliyorsan bi dene istersen ödemi güzel atıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…