artıda mısın yoksa mortim
Günaydın can mortimGünaydın hayırlı sabahlar herkese canlarson 2 gün dikkat edip yarın spor yapsam acep beni kurtarır mı
Bende de ilk zamanlar olmuştu canım bir anda spora yuklenince kaslar şişiyor sanırım geçer bir kaç güneGunaydin kizlar kac gundur dikkatli bslenme ve sporumu tartinin gormezlikten gelmesi normal midir. Ben bacak kaslarimin acisindan zar zor yuruyorum ustelik. 1 gram da mi oynamazkaslar sisti mi noldu odem mi var ne yapsam .
Simdi uyandim limonlu su iciyorum
Umarimmm sabirsizlikla bekliyorummBende de ilk zamanlar olmuştu canım bir anda spora yuklenince kaslar şişiyor sanırım geçer bir kaç güne
Çok pis hıslandırıyorsun ama yemek yememek işe de yaramıyor ki spor yapmayınca tam regl sonrası ahh bir yapabilsem evime birileri gelmese ahhGünaydın can mortim
Aaaaa kurtarır mı didinyemek ye yemek kurtarır
Şu misafir olayı tamamen herşeyi etkiliyor yaaÇok pis hıslandırıyorsun ama yemek yememek işe de yaramıyor ki spor yapmayınca tam regl sonrası ahh bir yapabilsem evime birileri gelmese ahh
Şu misafir olayı tamamen herşeyi etkiliyor yaa
Zıplamayı dene
Kiz ben olsam üşenirim acta olsam hayatta yataktan kalkmam... kizim suuu diye bagirinca bile esimi durtuyom kalk kiz su istiyor diyorum hahaDün gece uzun zamandır yaşamıyorum uykudan uyanıp yedim moralim bozuldu ama bugün devam inşallah
Eee ne güzelsin işte derdin neZıplardım ama kamera varOdaya giren çıkan kişiler olmasa Müdürün odasında zıplardım ahahah
En son 54 kiloydum canımcım mezunken 53 kiloydum amageçen sene 49.8 ile mezun olmuştum başka bir sayfadan ben maksimum zaten 52-53 arası olmak istiyorum ne aşağısı ne yukarısı korumaya çalışıyorum işte
Sen kaç kiloydunEee ne güzelsin işte derdin ne
Bak şimdi moralim bozuldu gideyim de leslie yapayim
Kilo verdikce polikistik over hastaligi kayboluyor ben 76 ile basladigimda 7 8 gun atardi reglim simdi tam 28 gune dustu iki aydir sok oldum normalide 28 gunde bir... polikistik ya tüylenme yada kilo yapiyor bende direkt kilo... ablamda polikistik onda da kilo yok tuylenme var...Sen kaç kiloydunçok bir derdim yok ama 53 ve yukarısında kendimi iyi hissetmiyorum burada sizlerle korumaya çalışıyorum önünü kesmeyince hop 55 ler 57 ler geliyor ben polikistikover hastasıyım çabuk kilo alabiliyorum
Yok canım iyi yapiyosun tabi burası çok iyi geliyor bizlereSen kaç kiloydunçok bir derdim yok ama 53 ve yukarısında kendimi iyi hissetmiyorum burada sizlerle korumaya çalışıyorum önünü kesmeyince hop 55 ler 57 ler geliyor ben polikistikover hastasıyım çabuk kilo alabiliyorum
Bende geçen sene 10 kilo verince hastalığım düzene girdi canımcım doktora gittim normalde çok fazla görünürdü şimdi bir tarafımda az göründü ilaç kullanmana gerek yok dedi normalde ilaçla oluyordum şimdi ilaçsız regl olabiliyorum süresi genelde 1 ayı buluyor bazen 35 gün bile olabiliyor ama oluyorum çok şükürKilo verdikce polikistik over hastaligi kayboluyor ben 76 ile basladigimda 7 8 gun atardi reglim simdi tam 28 gune dustu iki aydir sok oldum normalide 28 gunde bir... polikistik ya tüylenme yada kilo yapiyor bende direkt kilo... ablamda polikistik onda da kilo yok tuylenme var...
Çok iyi canım bende geçen sene 60 kilodan 50 kiloya düştüm bol spor ve sıkı sağlıklı beslenmeyle durmak yok devam sende göreceksin eminimYok canım iyi yapiyosun tabi burası çok iyi geliyor bizlerezaten verdikten sonra önemli olan koruma.
Ben 65.4 düm en son canım mortim
Ooo benim eskiden 64 gunu buldugunu bilirim rekorum 70li bir rakamdi dogumdan sonra biraz sure kisaldi 30lu 40li rakamlar kilo verdikce iyice duzeldi.... tabii spor sart minnakim ama sen calisiyorsun anca yetistiriyorsun hakli olarak...Bende geçen sene 10 kilo verince hastalığım düzene girdi canımcım doktora gittim normalde çok fazla görünürdü şimdi bir tarafımda az göründü ilaç kullanmana gerek yok dedi normalde ilaçla oluyordum şimdi ilaçsız regl olabiliyorum süresi genelde 1 ayı buluyor bazen 35 gün bile olabiliyor ama oluyorum çok şükürSpor çok faydalı o yüzden spor yapmaya çalışıyorum bende kıllanma gibi sıkıntı da var maalesef
Ayy inşallah canım benimÇok iyi canım bende geçen sene 60 kilodan 50 kiloya düştüm bol spor ve sıkı sağlıklı beslenmeyle durmak yok devam sende göreceksin eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?