- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Maalesef bir şey yok makarna ve sulu köfte gibi bir şey vardı ikisi de bozuk gibiydi makarna yemem zaten köfte de bozuk çıkınca aç kaldımYokmuydu hafif şeyler canım aç kalıp sonra eve gidince saldiriyoruz herşeye
Iyi yapmışsın yememekle o zaman...Maalesef bir şey yok makarna ve sulu köfte gibi bir şey vardı ikisi de bozuk gibiydi makarna yemem zaten köfte de bozuk çıkınca aç kaldımakşama kayınvalideler de geliyor yemek hazırla ağırla derken neyse belki yararıma olur benim bu durum
Ahahah bakalım onlar yiyip gelirlerse eşimi görmeye zaten dünden kalan yemekler bize kaldı demektirIyi yapmışsın yememekle o zaman...
Aaaaa kayinvaliden gelecek sen oturup yemek yemicekmisin olur mu öyle şeyşöyle otur ye doyasıya karşılıklı kayinvalidenle
Yağmurlu havada yürüyüş ohh benim yerime de yürüBen yürüyüşe kaçaar. Mis gibi yağmur var dışarıda
Sağol canım zaten baktım gidiyorum hemen frenliyorum ama işte bakalım bu dönem geçsin birSende gitme hepimiz burada koruyalım
Aynen canım inan bana kopuyorsun kendini sorumlu hissetmeyince ipin ucu kaçıyorarada dönem dönem olur öylecanım gitmeyi düşünmüyorum, buradan kopunca bende koparım bu kesin
bu sefer akıllandım,Aynen canım inan bana kopuyorsun kendini sorumlu hissetmeyince ipin ucu kaçıyor
Minnakim o mertebeye eriseyim bol bol minnak de bana emiElimden geldiğince yapıyorum artık ne yapalım kuzum
Ben sana seve seve derim
Ne guzel ya .
Bi bakıp ciktiydim
Bende akıllandım 54 oldu mu sinyali çakıyorumbu sefer akıllandım,
Her zaman söylerim şimdi bile söylerim kendini çok büyük görme bence minnakMinnakim o mertebeye eriseyim bol bol minnak de bana emi
Bi bakıp ciktiydim
Nasılsın kuzum koklaya koklaya aldin mı kilolari
Harbiden yakalanmisimBende akıllandım 54 oldu mu sinyali çakıyorumgeçen kış işte 57 ye çıktım sonra dur dedim buraya başladım 56 civarıydım 3 kiloyu burada vermiştim
Her zaman söylerim şimdi bile söylerim kendini çok büyük görme bence minnak
Yakaladım hemen nerede olsan kokunu alırımEkmek koklamadım ama başka şey koklamış almış olabilürüm bugün aç kaldım akşama kayınvalideler gelecek ben cumaya yine normale dönerim eksi çıkayım istiyorum ama
Çok teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım hemen geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?