Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yokmuydu hafif şeyler canım aç kalıp sonra eve gidince saldiriyoruz herşeye
Maalesef bir şey yok makarna ve sulu köfte gibi bir şey vardı ikisi de bozuk gibiydi makarna yemem zaten köfte de bozuk çıkınca aç kaldımakşama kayınvalideler de geliyor yemek hazırla ağırla derken neyse belki yararıma olur benim bu durum

Iyi yapmışsın yememekle o zaman...

Aaaaa kayinvaliden gelecek sen oturup yemek yemicekmisin olur mu öyle şey şöyle otur ye doyasıya karşılıklı kayinvalidenle

Iyi yapmışsın yememekle o zaman...

Aaaaa kayinvaliden gelecek sen oturup yemek yemicekmisin olur mu öyle şey şöyle otur ye doyasıya karşılıklı kayinvalidenle
Ahahah bakalım onlar yiyip gelirlerse eşimi görmeye zaten dünden kalan yemekler bize kaldı demektir

Bende spora kacayim ) ekim de komsumla spor salonuna basliyacagiz onun cocuklarinin okula baslamasini bekliyoruz benimkide krese baslayacak haftada 3 gun salonda 2 gunde evde yaparim yeter )) önümüzdeki baharda mini mini minnak olacam

bu sefer akıllandım,
Bende akıllandım 54 oldu mu sinyali çakıyorum geçen kış işte 57 ye çıktım sonra dur dedim buraya başladım 56 civarıydım 3 kiloyu burada vermiştim
Minnakim o mertebeye eriseyim bol bol minnak de bana emi
Her zaman söylerim şimdi bile söylerim kendini çok büyük görme bence minnak
Bi bakıp ciktiydim
Nasılsın kuzum koklaya koklaya aldin mı kilolari

Yakaladım hemen nerede olsan kokunu alırım Ekmek koklamadım ama başka şey koklamış almış olabilürümbugün aç kaldım akşama kayınvalideler gelecek ben cumaya yine normale dönerim eksi çıkayım istiyorum ama

Harbiden yakalanmisim
Ne kokladin ecebaa
K.valdemi geliyor
Sende bugünlerde bensiz kaciriyosun gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…