Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

e aksam hic ekmek yemiyim en iyisi.
Akşam hepten çıkarma ama dediğin gibi 1 dilim eksik ye olsun bitsin. Afferin kız sana. Kendi köteğini kendin şey ediyorsun hiç yormuyor beni bu hatun
Dukan içeceği ne durumda. Ödeme faydası oluyor mu sende bonusum

Rabbim kolaylık versin canım zor işler kardeşimde atandı ama yerleşmeyi bekliyor dediğin gibi çeyiz yapılıyor yani ihtiyaçlar alınacak ee düğün de o durumda geliyor nişandan sonra zor işler bilirimİnşallah hayırlı bir iş kapısı açılır halledersin

Yapamadimki hic onu bu hafta.
Pazartesi bi tek yesil cay ictim dun onuda icmedim.
Hergun yapmalimiyim ki aman yaa hangi birini yapim zaten kendime ozen gostericem diye koca gobegim catliyo
.

Sağol canım güzel duaların için. Allah güç kuvvet versin hepsi hallolur da bu acele ney onu anlamıyorum. Sanki kaçıyorum ya... Ben çok gerginim bugün patladım demek ki. Bak size anlatınca rahatladım... Ailem diyor bekle. Feylesof diyor hemen olsun. Şabanın bi filmi geldi aklıma. Evlensem öldürecekler, evlenmesem öldürecekler o durumdayım Aha bu filmi

Selam kızlar, ben gene size damladım Ayran aşı nasıl oluyor hiç denemedim ben de mi denesem iyi kilo verdiriyor mu? Bizimkiler vicdan çorbası denediler ama ben kabak sevmiyorum denemedim.
Ödem olabilir dukan içeceğini biliyorsan bi dene istersen ödemi güzel atıyor.
Dukan içeceğini de duymadııım hiiiç
tartıldım bende kilom 66,5
saf protein ile bakalım ne kadar gidecek
cuma tartılırım ama hafta sonuda bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum,
Ooh ohh darısı başımaa

Ooo benim eskiden 64 gunu buldugunu bilirim rekorum 70li bir rakamdi dogumdan sonra biraz sure kisaldi 30lu 40li rakamlar kilo verdikce iyice duzeldi.... tabii spor sart minnakim ama sen calisiyorsun anca yetistiriyorsun hakli olarak...
Bende de var aynı hastalıktan. Hep kiloluydum, yıllarda doğum kontrol hapı kullandım. Ara sıra rejim yapıp kilolarımdan arındım kendi kendime. Ama ipin ucu kaçarsa çok kötü oluyorum.
Şimdi 22 kg verdim, adetlerim düzene girdiAllaha şükür ki. İnsülin direncim de yarıya düştü.
Çok sevindim. İnşallah kilo almayacağım bir daha.
Adetlerim o kadar düzensizdi ki hamile olduğumu çok geç anlamıştım o derece Kıllanma artışı da çok. Güzellik salonları beni görünce ellerini ovuşturur bayram ederler

Yapamadimki hic onu bu hafta.
Pazartesi bi tek yesil cay ictim dun onuda icmedim.
Hergun yapmalimiyim ki aman yaa hangi birini yapim zaten kendime ozen gostericem diye koca gobegim catliyo
.
Ben dönüşümlü yapıyorum şu an 1 gün hibisküs diğer gün yeşil çay. Ama yeşil çay daha etkili sanırım. Bi de hibisküs benim regl periyodumu oynatıyor sanırım. Geçen ay da böyle olmuştu. Onu bi kesecem 1 hafta

Ulan ya bi dilim ekmek fazladan yedim tühh sıfatıma

Cocuklarin biraktiklarini ne yapacagimi sasiriyorum ya biraz ekrana daldim ve anamm yutmusum

Aksamdan bir dilim cikarayim ya da duruma gore aksam hic ekmek yemiyim en iyisi.
Hep artan yemek çöpe gitmesin, bozulmasın, tabaktakiler bitsin mantığı kilo aldırdı bize dimi
Ben sadece kahvaltıda ekmek yiyorum 2 dilim filan.

57 bekliyorum ama bakalım 58 çabuk geçer inşallah 1.60 benim boyum
Benim bacılar da senin boyunda. Biri 47 diğeri 52 kilo. 52 kilo çook güzel duruyor bence. Hedefin kaç?
Bi de havuza baktın mı geçen şeyettim ama gördün mü bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…