Ama orda güncel 59.9 diyo değildi ki ilk hafta böyleydiMunzevi Zencefil ilk sayfada var kuzum
Doğrudur kuzum. aus demişti güncelleyemedim deyu. Bir bakınayım senin geçen haftaki kilonaAma orda güncel 59.9 diyo değildi ki ilk hafta böyleydi
Sağol canım iğdem. 59 bişeydi de küsüratı bulamadım hatırlayamadımDoğrudur kuzum. aus demişti güncelleyemedim deyu. Bir bakınayım senin geçen haftaki kilona
Beni kaptanım bilir şaka yaptığımı daGet kizim seni yuce ausa sikayet ederim
aynen canım da ben biraz daha fazla vermek istiyorum pazartesi işe 49 kilo başlarsam çok iyi olcakbu arada igdedali m neyin var kuzum
Yaa sağolasın aynı anda bulmuşuz:)
Akşam hepten çıkarma ama dediğin gibi 1 dilim eksik ye olsun bitsin. Afferin kız sana. Kendi köteğini kendin şey ediyorsun hiç yormuyor beni bu hatune aksam hic ekmek yemiyim en iyisi.
Rabbim kolaylık versin canım zor işler kardeşimde atandı ama yerleşmeyi bekliyor dediğin gibi çeyiz yapılıyor yani ihtiyaçlar alınacak ee düğün de o durumda geliyor nişandan sonra zor işler bilirimKız ben yağmurda daha minnoş olurdum sinirden saçlarım tel tel oldu bugün
Herşey üst üste geliyor sanki. Pek bişey de yok ama. Dün bahsettim evden çıkmam lazımm. Eski iş yerimle anlaşamıyoruz yeni iş bakınıyorum bi yandan. 2 ay sonra nişan var daha ben o havaya giremedim. Bi de ailem özellikle babam nişana daha var falan demiş. Şart koyuyor önce yüksek lisansını yapsın, atansın ondan sonra falan diye... Ona da canım sıkıldı. Nişan yapıp yapmamak çok önemli değil benim için ama ailelerine girip çıkıyorum. O da aynı şekilde. Adı olsun en azından böyle manitoculuk nereye kadar dedik ama evlenmeye 2 yıl biçmiştik kafamızda. Feylesof efendi de nişandan sonra çok uzatmayalım Önümüzdeki yaz girişi evlenelim falan dedi. Tepem attı. Maddi manevi hazır değilim şu an. Çeyiz şu bu dert değil zaten pek çeyiz yapacak biri de değilim ama evlenmek maddi bir yük şu an bana.
Oyyy bi soru sordun destan yazdım kuzum çok doluyum daha neler var da işte...
Geliyor mu bu hafta 58'ler de hele. Bu arada senin boy kaçtı ? Ben 58 olsam daha ne isterimİğdem canım buldum buldum
Akşam hepten çıkarma ama dediğin gibi 1 dilim eksik ye olsun bitsin. Afferin kız sana. Kendi köteğini kendin şey ediyorsun hiç yormuyor beni bu hatun
Dukan içeceği ne durumda. Ödeme faydası oluyor mu sende bonusum
Sağol canım güzel duaların için. Allah güç kuvvet versin hepsi hallolur da bu acele ney onu anlamıyorum. Sanki kaçıyorum ya... Ben çok gerginim bugün patladım demek ki. Bak size anlatınca rahatladım... Ailem diyor bekle. Feylesof diyor hemen olsun. Şabanın bi filmi geldi aklıma. Evlensem öldürecekler, evlenmesem öldürecekler o durumdayımRabbim kolaylık versin canım zor işler kardeşimde atandı ama yerleşmeyi bekliyor dediğin gibi çeyiz yapılıyor yani ihtiyaçlar alınacak ee düğün de o durumda geliyor nişandan sonra zor işler bilirimİnşallah hayırlı bir iş kapısı açılır halledersin
Ayran aşı nasıl oluyor hiç denemedim ben de mi denesem iyi kilo verdiriyor mu? Bizimkiler vicdan çorbası denediler ama ben kabak sevmiyorum denemedim.herkese gunaydin dunku menun
sabah haslanmis yumurta peynir zeytin domates salata bol maydanoz ve bir dilm tb ekmegi
ogle buyuk bir kase salata
ara 4 5 tane sunta cay
aksam firinda palican yemegi kiymali
cacik ile
spor yok
2.5 lt su
ayran asim yanimda doktora gidiyorum kahvaltida etmedim ise gider gitmez kahvalti edip ayran asina baslicam
Dukan içeceğini de duymadııım hiiiçÖdem olabilir dukan içeceğini biliyorsan bi dene istersen ödemi güzel atıyor.
Ooh ohh darısı başımaatartıldım bende kilom 66,5
saf protein ile bakalım ne kadar gidecek
cuma tartılırım ama hafta sonuda bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum,
Kilo verdikce polikistik over hastaligi kayboluyor ben 76 ile basladigimda 7 8 gun atardi reglim simdi tam 28 gune dustu iki aydir sok oldum normalide 28 gunde bir... polikistik ya tüylenme yada kilo yapiyor bende direkt kilo... ablamda polikistik onda da kilo yok tuylenme var...
Bende de var aynı hastalıktan. Hep kiloluydum, yıllarda doğum kontrol hapı kullandım. Ara sıra rejim yapıp kilolarımdan arındım kendi kendime. Ama ipin ucu kaçarsa çok kötü oluyorum.Ooo benim eskiden 64 gunu buldugunu bilirim rekorum 70li bir rakamdi dogumdan sonra biraz sure kisaldi 30lu 40li rakamlar kilo verdikce iyice duzeldi.... tabii spor sart minnakim ama sen calisiyorsun anca yetistiriyorsun hakli olarak...
57 bekliyorum ama bakalımGeliyor mu bu hafta 58'ler de hele. Bu arada senin boy kaçtı ? Ben 58 olsam daha ne isterim
Ben dönüşümlü yapıyorum şu an 1 gün hibisküs diğer gün yeşil çay. Ama yeşil çay daha etkili sanırım. Bi de hibisküs benim regl periyodumu oynatıyor sanırım. Geçen ay da böyle olmuştu. Onu bi kesecem 1 haftaYapamadimki hic onu bu hafta.
Pazartesi bi tek yesil cay ictim dun onuda icmedim.
Hergun yapmalimiyim ki aman yaa hangi birini yapim zaten kendime ozen gostericem diye koca gobegim catliyo.
Hep artan yemek çöpe gitmesin, bozulmasın, tabaktakiler bitsin mantığı kilo aldırdı bize dimiUlan ya bi dilim ekmek fazladan yedim tühh sıfatıma
Cocuklarin biraktiklarini ne yapacagimi sasiriyorum ya biraz ekrana daldim ve anamm yutmusum
Aksamdan bir dilim cikarayim ya da duruma gore aksam hic ekmek yemiyim en iyisi.
Benim bacılar da senin boyunda. Biri 47 diğeri 52 kilo. 52 kilo çook güzel duruyor bence. Hedefin kaç?57 bekliyorum ama bakalım58 çabuk geçer inşallah 1.60 benim boyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?