Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Harbiden yakalanmisim
Ne kokladin ecebaa
K.valdemi geliyor
Sende bugünlerde bensiz kaciriyosun gibime geliyor

Burnuma tehlikeli kokular geliyor Sensiz ben bir hiçim gelsen ya yeter tatil

Dün annemler bizdeydi bugün kayınvalideler sonra neden spor yapmadın nasıl yapayım kayınvalide babanne yanında cardio mu yapayım zıplasam mı

Neyse bugunude atlatta sonra yaparsın
Acicik daha tatil yapim kiyma bana

İyi günler arkadaşlar...inşallah her kes iyidir.bi selam vereyim dedim...kaç gündür babamların memleketdeydim dinlendim güzelce.bugün ultrasona gittim.kızıma erkek kardeş geliyormuş inşallah.şimdi kaldı kızlma bunu anlatmak...akşam babası geldiyinde konuşuruz birlikte.gerçi nasıl anlatacağımı da bilmiyorum hangi yolla falan...bulurym konuşma sırasında...baya kilo aldım.70i geçtim artık...71im belki de...miyde bulantılarım geçmedi daha...benden bu kadar.özledim buradakı düzenli hayatımı...inşallah 7-8 aya kalmaz burdayım...öpüyorum çok

Neyse bugunude atlatta sonra yaparsın
Acicik daha tatil yapim kiyma bana
Hadi hadi kıymıyorum git keyfini çıkar
kaptan dediydi dün nil fena olcak diye

Aşk olsun dimek bir daha olmican mortim
Ben çok pis hırslıyımdır canım kaptanım nasıl biliyor beniolacağım tabi ki daha Nil henüz ortalarda yok sonra kızıştırmayı göreceğiz
Ben olacagidim şimdi tüühhh
Keşke ama ne yapalım

Yemek yapiyodum valla en sagliklisindan :))
1 kasik yag ile maydanozlu domatesli patlican :)

Afiyet olsun sağlıklı şeyler hiç bana göre değil ahahaha

Yürüyüşümü yaptım da geldimm. çok gerginim çok sinirliyim bugün. Sanki regl olacakmışım gibi belirtiler var ama daha 10 gün var. Geçen ay da erken gelmişti... 3 ay önce regl olamıyordum ilaçsız şimdi de durduramıyoruz efem... Feylesofu da haşladım telde durup durduk yere. Sakin olmalıyım ooohhhmmmmmm...
Neyse ki Triplimelek Megi @_SARAYCA_ ve GunesinKizi35 nın güzel tartı haberleriyle accık neşelendim
suspushanimcim halanın etkileri onlar. Cumaya kadar bolsu, tuzsuz menüler ve ödem çaylarıyla accık da spor... artı martı kalmaz... Menülerin iyi artı olmana bir sebep yok. Dediğim gibi haladandır o nalet haladan
_AYNURA_ Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn eski kaptanım... Şimdilik bebişin sağlığı herşeyden önemli. Kiloları burada veririz beraber doğumdan sonra... Dikkatli olmakta fayda var tabii ki...

Maşallah canım sağlıcakla doğum nasip olur inşallah erkek kız ne güzel ikisini de tatmış olacaksın

Get kizim seni yuce ausa sikayet ederim

igdedali igdecim gergin ortim :)) havalar fena orda yagis bekleniyormus radyoda dedi ondan etkilenmissindir bence
Kız ben yağmurda daha minnoş olurdum sinirden saçlarım tel tel oldu bugün

aynen canım da ben biraz daha fazla vermek istiyorum pazartesi işe 49 kilo başlarsam çok iyi olcak bu arada igdedali m neyin var kuzum
Herşey üst üste geliyor sanki. Pek bişey de yok ama. Dün bahsettim evden çıkmam lazımm. Eski iş yerimle anlaşamıyoruz yeni iş bakınıyorum bi yandan. 2 ay sonra nişan var daha ben o havaya giremedim. Bi de ailem özellikle babam nişana daha var falan demiş. Şart koyuyor önce yüksek lisansını yapsın, atansın ondan sonra falan diye... Ona da canım sıkıldı. Nişan yapıp yapmamak çok önemli değil benim için ama ailelerine girip çıkıyorum. O da aynı şekilde. Adı olsun en azından böyle manitoculuk nereye kadar dedik ama evlenmeye 2 yıl biçmiştik kafamızda. Feylesof efendi de nişandan sonra çok uzatmayalım Önümüzdeki yaz girişi evlenelim falan dedi. Tepem attı. Maddi manevi hazır değilim şu an. Çeyiz şu bu dert değil zaten pek çeyiz yapacak biri de değilim ama evlenmek maddi bir yük şu an bana.
Oyyy bi soru sordun destan yazdım kuzum çok doluyum daha neler var da işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…