Vardım bile Mavişim,şükürler olsun.Toparlanır toparlanmaz da size yazıyım dedim,özledimmmmm.nevim sağlıkla git inşallah ayyy dört gözle bekliyolardır seniii...unutmaaa bizii şu saat itibari ile 24 saatin başlamıştım kuşummm:76::76::76:
Afiyet olsun canım,sporla telafi edersin.Iyi aksamlar millet.Bugun yine sessiz kaldi buralar.Bu aksam pizza yaptim ayiptir solemesi.Kizimla beraber yedik.Biraz kacamak oldu yani...Ama yemeseydim iyice istahim tavan yapacakti.30 dk spor yaptim ama
Çok sevindim Azerim.Çok istiyordun,Rabbim duaları kabul edenlerin en güzelidir,şükürler olsun.Rabbim hepimizin muradını kabul eylesin inşallah.Eveeeeeet ta$iniyoruuuuuz.hemde nereye? kardesimin yanina,akrabalarimizin yanina:)
evimizi tuttuk,isimizi bulduk.Allah'im dualarimi kabul etti.Sükürler olsun
Küstüüümmmm,küstümmmm.Latif Doğam çok cezbetmedi canım da,seni mavi üniforma içinde görmek için değerdi oraya gelmek.günayyydınn diyim kimse gelmemiş henüzz... sabah 6 itibari ile başladığım görevim az önce bitti ve akşam 18 e kadar boşum akşama latif doğan konseri var beklerim kızlarrrr.....sabah 1 poğaca yedim az öncede 12 tane kiraz yatıcam şimdi ölüyorum yorgunluktannnn
İnşallah canım,sporlarını göndermeyi unutmaaaKizlar bugun sabah tartildigimda sonunda 81.5 inadinin kirildigini gordum.Ins bu hafta guzelce kilo verecem.
ne güzelll insanın kalbi temiz olunca böle oluyo işte...
Saol canim.Gel beraber olsun diyecem ama aradaki mesafe cok...
Hayirli olsun canim.Cok sevindim senin adina.Ins daha mutlu olursunuz yeni yerinnizde...
Çok sevindim Azerim.Çok istiyordun,Rabbim duaları kabul edenlerin en güzelidir,şükürler olsun.Rabbim hepimizin muradını kabul eylesin inşallah.
Eveeeeeet ta$iniyoruuuuuz.hemde nereye? kardesimin yanina,akrabalarimizin yanina:)
evimizi tuttuk,isimizi bulduk.Allah'im dualarimi kabul etti.Sükürler olsun
çok sevindimmmmm inan istediğin oldu bi de ben bulaydım hayırlısıyla gerçi şu an beklemedeyiz bakalım.....
Gunaydin lokumlarrr...
yeni bir hafftaya basladikkk..umarim bu haftada guzel sonuclar aliriz
ben dun 180 dk kosu bandinda yurudum..yine bir kilo eksilmisimdir diye sevincle bugun tartiya ciktim ama resmen bir kilo artidaydin...biraz ona moralim bozuldu ama bugun isten sonra bende yurumek yerine uyicam..cunku gece 3 saat uyuyabildim anca
Azericim, eviniz,yeni isiniz hayirli ugurlu olsun canim, Allah agiz tadiyla oturmak nasib etsin..sonunda istedigin oldu...
Nevcim, sukurler olsunki sag selamet varmissin annenlere..geriye siki bir diyet kaldi
ipekcim, senin adinada sevindim tatlim..tartida degisiklikler gormen cok guzel..umarim cumaya kadar daha iyi sonuclar alirsin..
doga ablacim,safisim..ansaacim.juli...sizler nasilsiniz???nasil gecti hafta sonunuz...
günaydın canım hafta sonu nasıl olsun biraz iş biraz gezme cumartesi yorgunluktan yürüyemiyordum
pazarda piknik haliyle ama çok sıcakdı ya duramadık fazla 40 derece falan vardı abartısız
canım sende biraz hafiflet çok sporun etkisidir o fazlalık
ooww hava baya sicakmis...sen birde yediklerinden haber etsene bakim
bende tatile giderken enaz 80 olim diye bukadar zorluyordum kendimi ama 80e nerdeyse yaklasinca daha fazla verim diye cabaliyorum..ama daha fazla kas yapiyorum galiba
hmmm bugün kimse ugramamis buraya.
neyse bende esya paketlemeye devam edeyim o zaman
evet canım kas yapıyorsundur yediklerimmi ımmmmm şeyyyyyy falannnn sabah kızartma yapmıştım pikniğe götürmüştük onu yedimmöğlende kebap 2 şiş az ekmekle yedim akşam yemedim ama sen 80 olursun gidişatın süper inan buna
neyse sukur cok fazla birsey yememissin ablacim...bende 80e yaklastigim icin gozumu daha assagilara diktimmalum yazdan sonra lokmana kamerayi acicam ya kamerayi ac diyecek diye cilvelesmlerine bile dogru duzgun cvp veremiyroum
bencede daha inebilirsin sen canım yaa kıyamam incecik (fıstık gibisin zaten)bi genç kız olarak çıkacaksın karşısına
ayy insallah ablacim, tek istedigim bu zaten..incecik karsisina cikabilmek.onun icinde bukadar deli gibi spor yapiyorum...dua edin benim icin ablacim...
tatile ne zaman çıkıyorsunuz gelirmi seni görmeye acaba ki
tatile insallah 24 temmuzda yola cikacagiz..ama lokman gelemez..babaannesi vefat etti kisa bir sure once...simdi dedesigilin bir bahcesi var orda meyva topluyorlarmis kadinlar buda yardim ediyor..birde kpss sinavina katilacakti..tarihleri nezaman bilmiyorum ama..ben gelmesinden korktugum icin tarihi soylemedim daha
:86::86::86::86::86::86:
tatile insallah 24 temmuzda yola cikacagiz..ama lokman gelemez..babaannesi vefat etti kisa bir sure once...simdi dedesigilin bir bahcesi var orda meyva topluyorlarmis kadinlar buda yardim ediyor..birde kpss sinavina katilacakti..tarihleri nezaman bilmiyorum ama..ben gelmesinden korktugum icin tarihi soylemedim daha
yani oyle iste ablacim, spora ben bukadar yuklenmimde kim yuklensinYaradan herseyin hayirlisini nasib etsin hakkimizda..sizin tatil planlari felan varmi abla, yoksa once evi bulalim sonra bakarizmi diyorsunuz?
kızzzz sen zaten 81,5 sun daha bir ay var ala ala bende diyorum bu kız kaçkii :) jetonum geç düştü
bi evi yerleştireydim yaaa valla tatil planımız yok gibi izinlerimiz denk gelmiyor eşimle belki 2-3 günlüğüne mersine gidersek belkiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?