Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dukan içeceğini de duymadııım hiiiç
tezbitsin 750 ml suya iki şeker kaşığı yeşil çay soğuyunca üstüne bi soda yarım limon sıkıp gün içinde içiyorsun. Çok güzel ödem atıyor. 10 gün boyunca hergün taze yapıp içiyorsun. Tansiyon sorunu emzirme durumu varsa yapmıyorsun:)

Ben cok bekletme taraftari degilim. Sartlar onemli tabi.
Cocuklarin rizkiyla geldigi gibi evlenene allah yardim eder sozu dogru.
Gelinde nasibiyle gidiyor.
Allah en hayirli zamani gostersin size ins

Amin canım Rabbim darda kalanın yardımcısı olsunAhahah aynen o hesapbizimkiler de evlenmek istiyor acele ediyorlar biraz ama dediğin gibi bir şeyler hallolsun diye bekle derim bende ama aşka söz geçmiyor

2 tatlı kaşığı mı yeşilçay konuyor? Deniyim ben de.
İsmim Döne bu arada :)

Benim bacılar da senin boyunda. Biri 47 diğeri 52 kilo. 52 kilo çook güzel duruyor bence. Hedefin kaç?
Bi de havuza baktın mı geçen şeyettim ama gördün mü bilmiyorum
Bakamadım havuza gördüm mesajını. Bu aralar eşim ders çalışıyor kurum sınavlarına bende seneye kpss ye. Çok vakit bulamadım açıkçası sıkıştırayım hafta sonuna diye düşündüm ama olmayacak. Ama adres aldım canım çok sağol:)

Ben cok bekletme taraftari degilim. Sartlar onemli tabi.
Cocuklarin rizkiyla geldigi gibi evlenene allah yardim eder sozu dogru.
Gelinde nasibiyle gidiyor.
Allah en hayirli zamani gostersin size ins
Bonusum ben 35'e kadar evlenmem diyordum. Ve ciddiydim de bu konuda... Sonra bu oğlan karşıma çıktı. Huyu huyuma suyu suyuma uygun olunca oldu çok şükür... İkimiz de maddi olarak çok şeyler istemeyen insanlarız. İlla şu olsun bu olsun çeyizim tam olsun falan derdim yok. Biliyoruz hepsi hallolur. Ama kafa rahat değil şu an benim. Yani evlenmek ev dizmek bunlar ne güzel telaşlardır kim bilir. Kafalar bi rahatlasın tadını çıkara çıkara yapalım diyorum da bakalım. Nasip tabi. Bi bakarsın yaza başlarım 50 kilo olmam lazım gelinliğim şöyle dursun falan diye

Hibiskusa başladım bende bugün iğde. Bir bardak kahvaltıda içtim. Bugün regl günü bende de ama daha gelmedi. Daha gün bitmedi gerçi ama ondan geciktiğini hiç okumadım nette ben.
Benim bacılar da senin boyunda. Biri 47 diğeri 52 kilo. 52 kilo çook güzel duruyor bence. Hedefin kaç?
Bi de havuza baktın mı geçen şeyettim ama gördün mü bilmiyorum
55 hedefim şimdi. Ondan sonra inşallah 50.

Gecikme değil de öne alıyor gibi sanki. Ben de hiç araştırmadım daha

800 gr az zaten tabiki biraz daha ver

Verin verin takima çalı çırpıda lazim

İğdem gelelim sana evet kariyer çok önemli bunda hem fikirim ama şu da var yüksek lisansımla evliliğimi bir arada yürütürüm dersen olur hele Feylosof beyefendi bu konuda destekçin olacaksa he yok evlenirsek yüksek lisansın kenarda dursun derse eğer ki o zaman bi zahmet seni bekleyivercek ayrıca Allahtan hayırlısını dile senin için ne yazıldıysa o olur bebeğim sıkma canını üzme sakın kendini

Kızlar hadi bu hafta 1. lik yakışır sizeeeeeeeee cumaya az kaldı sizi hep takipteyim
Teşekkürleeer desteğin içiiin. Evet bu hafta bir birincilik yaraşır cidden

Yürütürüm gibi geliyor datlım. Bekleme sebebim yüksek lisans değil. Sadece biraz birikim yapayım kafasındayım. Borçla harçla evlenirsek sıkıntı. Ne kadar az borç olursa o kadar rahat edecem. Dediğin gibi yine de nasip

Efser ablaaaa. Hala yoksuuuun

Canım ben bugün sahilde kayıplara bir ses ettim .

Efser evde değil ... eski eve çıkınca neti çekmiyor ... çok özlemiş ve cuma dönüyormuş .cızı cozu yokmuş :))

@eflalim annesinde.. karatay nanay . Ama eve dönüyor başlayacakmış ...

DelyDoly ameliyat sonrası bi sağa bi sola yatıyormuş

Bir de eskilere yazayım , merak eden vardı ... irmae ile de görüştüm çok selamı var .

Havadisler bunlar ...

He en büyük havadis .... biz nasipse cuma günü begum75 mücverimleeeeeeeeeee buluşuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…