- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
tezbitsin 750 ml suya iki şeker kaşığı yeşil çay soğuyunca üstüne bi soda yarım limon sıkıp gün içinde içiyorsun. Çok güzel ödem atıyor. 10 gün boyunca hergün taze yapıp içiyorsun. Tansiyon sorunu emzirme durumu varsa yapmıyorsun:)Dukan içeceğini de duymadııım hiiiç
Sağol canım güzel duaların için. Allah güç kuvvet versin hepsi hallolur da bu acele ney onu anlamıyorum. Sanki kaçıyorum ya... Ben çok gerginim bugün patladım demek ki. Bak size anlatınca rahatladım... Ailem diyor bekle. Feylesof diyor hemen olsun. Şabanın bi filmi geldi aklıma. Evlensem öldürecekler, evlenmesem öldürecekler o durumdayımAha bu filmi
Eki Görüntüle 2034276
Sağol canım güzel duaların için. Allah güç kuvvet versin hepsi hallolur da bu acele ney onu anlamıyorum. Sanki kaçıyorum ya... Ben çok gerginim bugün patladım demek ki. Bak size anlatınca rahatladım... Ailem diyor bekle. Feylesof diyor hemen olsun. Şabanın bi filmi geldi aklıma. Evlensem öldürecekler, evlenmesem öldürecekler o durumdayımAha bu filmi
Eki Görüntüle 2034276
2 tatlı kaşığı mı yeşilçay konuyor? Deniyim ben de.tezbitsin 750 ml suya iki şeker kaşığı yeşil çay soğuyunca üstüne bi soda yarım limon sıkıp gün içinde içiyorsun. Çok güzel ödem atıyor. 10 gün boyunca hergün taze yapıp içiyorsun. Tansiyon sorunu emzirme durumu varsa yapmıyorsun:)
Bakamadım havuza gördüm mesajını. Bu aralar eşim ders çalışıyor kurum sınavlarına bende seneye kpss ye. Çok vakit bulamadım açıkçası sıkıştırayım hafta sonuna diye düşündüm ama olmayacak. Ama adres aldım canım çok sağol:)Benim bacılar da senin boyunda. Biri 47 diğeri 52 kilo. 52 kilo çook güzel duruyor bence. Hedefin kaç?
Bi de havuza baktın mı geçen şeyettim ama gördün mü bilmiyorum
Dönecim evet iki tatlı kaşığı :)2 tatlı kaşığı mı yeşilçay konuyor? Deniyim ben de.
İsmim Döne bu arada :)
Bonusum ben 35'e kadar evlenmem diyordum. Ve ciddiydim de bu konuda... Sonra bu oğlan karşıma çıktı. Huyu huyuma suyu suyuma uygun olunca oldu çok şükür... İkimiz de maddi olarak çok şeyler istemeyen insanlarız. İlla şu olsun bu olsun çeyizim tam olsun falan derdim yok. Biliyoruz hepsi hallolur. Ama kafa rahat değil şu an benim. Yani evlenmek ev dizmek bunlar ne güzel telaşlardır kim bilir. Kafalar bi rahatlasın tadını çıkara çıkara yapalım diyorum da bakalım. Nasip tabi. Bi bakarsın yaza başlarım 50 kilo olmam lazım gelinliğim şöyle dursun falan diyeBen cok bekletme taraftari degilim. Sartlar onemli tabi.
Cocuklarin rizkiyla geldigi gibi evlenene allah yardim eder sozu dogru.
Gelinde nasibiyle gidiyor.
Allah en hayirli zamani gostersin size ins
Dönecimi dönercim olarak okudum ağzımın suyu laptopun üstüne aktı vallaDönecim evet iki tatlı kaşığı :)
Hibiskusa başladım bende bugün iğde. Bir bardak kahvaltıda içtim. Bugün regl günü bende de ama daha gelmedi. Daha gün bitmedi gerçi ama ondan geciktiğini hiç okumadım nette ben.Ben dönüşümlü yapıyorum şu an 1 gün hibisküs diğer gün yeşil çay. Ama yeşil çay daha etkili sanırım. Bi de hibisküs benim regl periyodumu oynatıyor sanırım. Geçen ay da böyle olmuştu. Onu bi kesecem 1 hafta
55 hedefim şimdi. Ondan sonra inşallah 50.Benim bacılar da senin boyunda. Biri 47 diğeri 52 kilo. 52 kilo çook güzel duruyor bence. Hedefin kaç?
Bi de havuza baktın mı geçen şeyettim ama gördün mü bilmiyorum
Dönecimi dönercim olarak okudum ağzımın suyu laptopun üstüne aktı valla
Gecikme değil de öne alıyor gibi sanki. Ben de hiç araştırmadım dahaHibiskusa başladım bende bugün iğde. Bir bardak kahvaltıda içtim. Bugün regl günü bende de ama daha gelmedi. Daha gün bitmedi gerçi ama ondan geciktiğini hiç okumadım nette ben.
55 hedefim şimdi. Ondan sonra inşallah 50.
800 gr az zaten tabiki biraz daha ver
Verin verin takima çalı çırpıda lazim
Kız ben yağmurda daha minnoş olurdum sinirden saçlarım tel tel oldu bugün
Herşey üst üste geliyor sanki. Pek bişey de yok ama. Dün bahsettim evden çıkmam lazımm. Eski iş yerimle anlaşamıyoruz yeni iş bakınıyorum bi yandan. 2 ay sonra nişan var daha ben o havaya giremedim. Bi de ailem özellikle babam nişana daha var falan demiş. Şart koyuyor önce yüksek lisansını yapsın, atansın ondan sonra falan diye... Ona da canım sıkıldı. Nişan yapıp yapmamak çok önemli değil benim için ama ailelerine girip çıkıyorum. O da aynı şekilde. Adı olsun en azından böyle manitoculuk nereye kadar dedik ama evlenmeye 2 yıl biçmiştik kafamızda. Feylesof efendi de nişandan sonra çok uzatmayalım Önümüzdeki yaz girişi evlenelim falan dedi. Tepem attı. Maddi manevi hazır değilim şu an. Çeyiz şu bu dert değil zaten pek çeyiz yapacak biri de değilim ama evlenmek maddi bir yük şu an bana.
Oyyy bi soru sordun destan yazdım kuzum çok doluyum daha neler var da işte...
Teşekkürleeer desteğin içiiin. Evet bu hafta bir birincilik yaraşır cidden
Kızlar hadi bu hafta 1. lik yakışır sizeeeeeeeee cumaya az kaldı sizi hep takipteyim
Yürütürüm gibi geliyor datlım. Bekleme sebebim yüksek lisans değil. Sadece biraz birikim yapayım kafasındayım. Borçla harçla evlenirsek sıkıntı. Ne kadar az borç olursa o kadar rahat edecem. Dediğin gibi yine de nasip
İğdem gelelim sana evet kariyer çok önemli bunda hem fikirim ama şu da var yüksek lisansımla evliliğimi bir arada yürütürüm dersen olur hele Feylosof beyefendi bu konuda destekçin olacaksa he yok evlenirsek yüksek lisansın kenarda dursun derse eğer ki o zaman bi zahmet seni bekleyivercek ayrıca Allahtan hayırlısını dile senin için ne yazıldıysa o olur bebeğim sıkma canını üzme sakın kendini
bence de bence de hadi inşallaaaahhhhTeşekkürleeer desteğin içiiin. Evet bu hafta bir birincilik yaraşır cidden
nerde
bence de bence de hadi inşallaaaahhhh
nerde
basıcam oraları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?