Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım çok teşekkürler ilgine.karnım çok acıkmıştı da abur cubura saldırmiyim diye acele çıktım yazamadım. şuan sadece sağ bacağımda bir ağrı var. sol iyi.diz kapağı çevresi ağrıyor gibi. dün yaptığım sporlar:
bisiklet 157 dk(bisikletim mini kondisyon bisikleti diye geçiyor,oturulacak yeri yok sadece pedal kısmı var.kendim bir yere dik şekiilde oturup çeviriyorum.)
stepperim var bunda da adım atıyorsun gibi,biliyorsundur küçük bir alet bunda da 30 dk çalıştım.
bacağımı çalıştırdığım yalnızca bunlardı,diğerleri kol ve karıın egzersizleri idi.

az önce kas gevşetici attım.a aklıma geldi ben ısınma ve soğuma yapmadım dün ondan olmuş olabilir belki.ne yapsam bugün spor yapsam mı yapmak da istiyorum

kaptanimla tanışma şerefine ericem nasipseburda tanidiklarimdan ilk bulusmam olcak
nehirnil111 lede buluşmak nasip olur inşallah tabi diger herkeslede

Allah herkesin rızkını verir canım benim güzel Hayrişim sen sıkma canını

selamın hello herkese.menümü bildiriyorum
sabah 10.40-1buçuk su bardağı yarım yağlı süt

öğleyin 12.40-1 fincan şekersiz cappucino
yarım muz,kabuğu ile 81 gram(kabuğunu yimedim tabii )
fındık içi 12 gram
gün kurusu 16 gram (mutfak tartısı aldım da her şey gram gram)

akşam 15-15.30 arası yedim
tavuklu salata(tavuk ve 1 kırmızı biberi soteledim az zeytinyağında, ayrıca marul, süzme yoğurt ve azıcık mayonez karıştırdım.nette buldum bu tarifi çoook lezzetli oldu)
4 parça da kavun,yani dilim değil de dilimin dilimi

su şu zamana dek 3 lt oldu.spor konusunda kararsızım yaparsam akşam eklerim

Aynen kimin kankasiyim
Bizi iyi temsil ediyorum aklın kalmasın
Aferim gözüm arkada değil hakkıyla üstesinden geleceğini biliyorum

Maşallah akşama yiyecek misin pek bir şey yememişsin gibi bugün bende yemedim ama açlık hissetmiyorum

Aferim gözüm arkada değil hakkıyla üstesinden geleceğini biliyorum

Maşallah akşama yiyecek misin pek bir şey yememişsin gibi bugün bende yemedim ama açlık hissetmiyorum
ne yalan söyliyim doymadım gibi. halbuki dün daha az yemiştim. kahve beni mahvediyor , her seferinde bile bile içiyorum.midemi kazıyor tüm gün. akşama içine chia katılmış süt içerim,bir şey yemek istersem kendimi tokatlamayı düşünüyorum

Son cümlene kahkaha attım yaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…