Genelde gün içinde yaşanan üzücü bir olay sebep olur derdi bizim hocalar. Ya daa kan şekerinde bir düzensizlik varsa o da sebep olur gece yemelerine. Bir dönem bende de olurdu. Hatta buraya geldiğimde bile gece uykudan kalkıp dolabın önünde bulurdum kendimi... hemen yatağa dönerdim. Kan şekerini düzenlemek için 3 aydır her bitki çayıma mutlaka kabuk tarçın ekliyorum. Ve baş ucumda su oluyor yatarken. Açlıkla susuzluk beynin aynı noktasında vücuda uyarı gönderiyor. Çoğunlukla da karıştırılıyor bu ikisi. Gece yeme isteğiyle uyanıp su içtiğimde o açlık geçmiş oluyordu... @Antepia27 ablacımm havalar sıcak suyunu daha bol iç. Ve tarçını her bitki çayına hatta kahvene falan da ekle... Yine de olursa bir uzmanla görüşmeyi tavsiye ederim sana. Çünkü gece yemeleri pek irade işi değil(eğer uykudan uyanıp da yiyorsan). Çünkü uyku hali bilinçli olduğumuz bir hal değil
Geçmiş olsun canımm. Sabah uyku mahmuru okudum. Daha ben yazacaktım sana. Şöyle ki spor yaparken 3 tane sakatlığım var benim... Birincisi yanlış ayakkabıyla koştuğum için olmuştu lisedeyken. Koşarken zorlanma hissettim ama bırakmadım. Ertesi gün ayak bileğimde ödemle uyandım. 2. si ağırlık çalışırken yeterince ısınmayıp omzumda lif zedelenmesi oluşmuştu. O dönem 20-25 kiloyla çalışırdım ama 5 kiloyla sakatlanmıştım şaka gibi... Bunun dışında yürürken ayağım boşluğa geldiği için belimi sakatlamışlığım da vardır...
3. de sırt kaslarımı güçlendirmeden ağır sırt egzersizleri yapmıştım ve 1 ay neredeyse yürüyemedim ayağa kalkamadım. Hala daha yataktan ters kalktığımda bi gösterir kendini. Tam mekik çekemem mesela...
Sakatlığı nerden anlarsın. Spor yaparken yağlardaki yanma ağrısı gibi değil kemikten kastan gelen ağrı hissettiğinde ya hareketi yanlış yapıyorsundur ya da o hareket için kasların hazır değildir henüz... O bahsettiğim kemik ağrısını hissettiğinde kesinlikle bırakman gerekir. Ne egzersizler yapmıştın son birkaç. gün saatleriyle bi yazar mısın ?
canım çok teşekkürler ilgine.karnım çok acıkmıştı da abur cubura saldırmiyim diye acele çıktım yazamadım. şuan sadece sağ bacağımda bir ağrı var. sol iyi.diz kapağı çevresi ağrıyor gibi. dün yaptığım sporlar:Genelde gün içinde yaşanan üzücü bir olay sebep olur derdi bizim hocalar. Ya daa kan şekerinde bir düzensizlik varsa o da sebep olur gece yemelerine. Bir dönem bende de olurdu. Hatta buraya geldiğimde bile gece uykudan kalkıp dolabın önünde bulurdum kendimi... hemen yatağa dönerdim. Kan şekerini düzenlemek için 3 aydır her bitki çayıma mutlaka kabuk tarçın ekliyorum. Ve baş ucumda su oluyor yatarken. Açlıkla susuzluk beynin aynı noktasında vücuda uyarı gönderiyor. Çoğunlukla da karıştırılıyor bu ikisi. Gece yeme isteğiyle uyanıp su içtiğimde o açlık geçmiş oluyordu... @Antepia27 ablacımm havalar sıcak suyunu daha bol iç. Ve tarçını her bitki çayına hatta kahvene falan da ekle... Yine de olursa bir uzmanla görüşmeyi tavsiye ederim sana. Çünkü gece yemeleri pek irade işi değil(eğer uykudan uyanıp da yiyorsan). Çünkü uyku hali bilinçli olduğumuz bir hal değil
Geçmiş olsun canımm. Sabah uyku mahmuru okudum. Daha ben yazacaktım sana. Şöyle ki spor yaparken 3 tane sakatlığım var benim... Birincisi yanlış ayakkabıyla koştuğum için olmuştu lisedeyken. Koşarken zorlanma hissettim ama bırakmadım. Ertesi gün ayak bileğimde ödemle uyandım. 2. si ağırlık çalışırken yeterince ısınmayıp omzumda lif zedelenmesi oluşmuştu. O dönem 20-25 kiloyla çalışırdım ama 5 kiloyla sakatlanmıştım şaka gibi... Bunun dışında yürürken ayağım boşluğa geldiği için belimi sakatlamışlığım da vardır...
3. de sırt kaslarımı güçlendirmeden ağır sırt egzersizleri yapmıştım ve 1 ay neredeyse yürüyemedim ayağa kalkamadım. Hala daha yataktan ters kalktığımda bi gösterir kendini. Tam mekik çekemem mesela...
Sakatlığı nerden anlarsın. Spor yaparken yağlardaki yanma ağrısı gibi değil kemikten kastan gelen ağrı hissettiğinde ya hareketi yanlış yapıyorsundur ya da o hareket için kasların hazır değildir henüz... O bahsettiğim kemik ağrısını hissettiğinde kesinlikle bırakman gerekir. Ne egzersizler yapmıştın son birkaç. gün saatleriyle bi yazar mısın ?
Hiç böyle bir buluşma cızsız olur mu yahu tam benim kankam işte
gelseeeeneeee
bana diyor ki cız coz yiyecek miyizdedim kahve yeter ya da sopa
Canım ben bugün sahilde kayıplara bir ses ettim .
@Efser evde değil ... eski eve çıkınca neti çekmiyor ... çok özlemiş ve cuma dönüyormuş .cızı cozu yokmuş :))
@eflalim annesinde.. karatay nanay . Ama eve dönüyor başlayacakmış ...
@DelyDoly ameliyat sonrası bi sağa bi sola yatıyormuş
Bir de eskilere yazayım , merak eden vardı ... @irmae ile de görüştüm çok selamı var .
Havadisler bunlar ...
He en büyük havadis .... biz nasipse cuma günübegum75 mücverimleeeeeeeeeee buluşuyoruz
Yürütürüm gibi geliyor datlım. Bekleme sebebim yüksek lisans değil. Sadece biraz birikim yapayım kafasındayım. Borçla harçla evlenirsek sıkıntı. Ne kadar az borç olursa o kadar rahat edecem. Dediğin gibi yine de nasip
Amin inşallah kocaman birkaptanimla tanışma şerefine ericem nasipse burda tanidiklarimdan ilk bulusmam olcak
nehirnil111 lede buluşmak nasip olur inşallah tabi diger herkeslede
Kuzum benim senlede buluscaz buna inanıyorum
Bende inanıyorum bir gün elbetKuzum benim senlede buluscaz buna inanıyorum
Aynen kimin kankasiyimHiç böyle bir buluşma cızsız olur mu yahu tam benim kankam iştecuma cuma hemi de Keşke gelebilsem kiii
Ya sen hen niye ispiyonluyonki şimdi ne gerek vardı aramızda kalaydi iyiydi
gelseeeeneeee
bana diyor ki cız coz yiyecek miyizdedim kahve yeter ya da sopa
Aferim gözüm arkada değil hakkıyla üstesinden geleceğini biliyorumAynen kimin kankasiyim
Bizi iyi temsil ediyorum aklın kalmasın
selamın hello herkese.menümü bildiriyorum
sabah 10.40-1buçuk su bardağı yarım yağlı süt
öğleyin 12.40-1 fincan şekersiz cappucino
yarım muz,kabuğu ile 81 gram(kabuğunu yimedim tabii)
fındık içi 12 gram
gün kurusu 16 gram (mutfak tartısı aldım da her şey gram gram)
akşam 15-15.30 arası yedim
tavuklu salata(tavuk ve 1 kırmızı biberi soteledim az zeytinyağında, ayrıca marul, süzme yoğurt ve azıcık mayonez karıştırdım.nette buldum bu tarifi çoook lezzetli oldu)
4 parça da kavun,yani dilim değil de dilimin dilimi
su şu zamana dek 3 lt oldu.spor konusunda kararsızım yaparsam akşam eklerim
ne yalan söyliyim doymadım gibi. halbuki dün daha az yemiştim. kahve beni mahvediyor , her seferinde bile bile içiyorum.midemi kazıyor tüm gün. akşama içine chia katılmış süt içerim,bir şey yemek istersem kendimi tokatlamayı düşünüyorumAferim gözüm arkada değil hakkıyla üstesinden geleceğini biliyorum
Maşallah akşama yiyecek misin pek bir şey yememişsin gibi bugün bende yemedim ama açlık hissetmiyorum
Son cümlene kahkaha attım yaa :))ne yalan söyliyim doymadım gibi. halbuki dün daha az yemiştim. kahve beni mahvediyor , her seferinde bile bile içiyorum.midemi kazıyor tüm gün. akşama içine chia katılmış süt içerim,bir şey yemek istersem kendimi tokatlamayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?